Selam, 🕷️💫 En son hangi animasyonu izlediniz. Spider-Man: Across the Spider-Verse en çok beklediğim animasyon serisi. İmdb puanı da oldukça güzel. paralel evrenler ilgimi çektiği için izlemeyi düşünüyorum.

Selam, 🕷️💫 En son hangi animasyonu izlediniz. Spider-Man: Across the Spider-Verse en çok beklediğim animasyon serisi. İmdb puanı da oldukça güzel. paralel evrenler ilgimi çektiği için izlemeyi düşünüyorum.

Evet, Animasyon filmlerini çok severim. "Coco" (2017): Disney-Pixar yapımı olan bu film, Meksika kültürüne odaklanıyor ve genç bir müzisyenin ölüler diyarındaki macerasını anlatıyor. Müzik, aile bağları ve unutulmamış anılar temasını işleyen bu film, duygusal ve görsel açıdan etkileyici bir deneyim sunuyor.
Dragon-erderhanı nasıl eğitirsin? Böyleydi ismi sanırım geçen hafta izledik çocuklarla.
İyi seyirler abla
Severim evet en son Zootropolis izledim :D Keyifli günler..
Keyifli günler abla :D
Teşekkürler kardeşim :D
Tekrar teşekkürler :D ✨✨
Keyifli günler abla dur bir tane daha seçeceğim daha :D :D
:D ahah tamam kardeşim
Cevap
7Cevap
Pek sevmiyorum ama bazı animasyonlar çok güzel oluyor o yüzden bir şans veriyorum fragmana bakarak
Emoji animasyonuydu
Turbo çok eğlenceliydi
Animasyonlar ile aram yok açıkçası sevdiğim söylenemez. Çocukluğumdan kalan sevdiğim oyuncak hikayesi serisi vardı
En son bunu izlermiştim.
Evet seviyorum sevdiğim çok var hangi birini söylesem bilemedim şimdi 😂🤷♂️
Ejderhanı Nasıl Eğitirsin? Ayy canım serim, çok seviyorum, en iyilerinden...
En son izlediğim animasyon şeydi sanırım
Pervane.
Animasyon severim en sevdiğim film türlerinden biri diyebilirim. En son Karlar Ülkesi izlemiştim.
Bir Cars serisini izlediğimi hatırlıyorum ve evet animasyonları severim.
spidermani ben de cok bekledim superdi
En son 2. defa "Dead Bride" izlemiştim.
Severim çizgi karekterlerini
Dragonball
coco
Pek sevmem
Toy story 4
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?