Merhabalar Herkese 🎬🍿

Bir haftadır her gün ya da maks iki günde bir korku filmi izlemekten psikolojim alt üst oldu 😂 daha eğlenceli filmlere geçiş yapıyorum şimdilik
Merhabalar Herkese 🎬🍿
Bir haftadır her gün ya da maks iki günde bir korku filmi izlemekten psikolojim alt üst oldu 😂 daha eğlenceli filmlere geçiş yapıyorum şimdilik
Ciddiye alıp bozulması ayrı sorun, artık hiç etkilememesi ayrı sorun. Yani korku filmi tepeden tırnağa arıza. İzlemem, çünkü yaydığı enerjiye karşıyım. Ha gardımı alır etkilenmem fakat bu da insanca gelmiyor. İllaki izlenecekse de zamana yaydırılıp aralara daha başka tür filmler koyarak izlenmeli. Misal korku, komedi gibi.
En Sevdiğim 10 Korku Filmi
6.1 Korku Kapanı 2003 +18 Korku/Slasher
7.1 Nefesini Tut 2016 Korku/Gerilim
6.8 Otopsi 2016 +18 Korku/Gerilim
6.2 Teksas Katliamı 2003 +18 Korku/Slasher
7.0 Dehşet Kapanı 2011 Korku/Komedi
6.2 39. Dosya 2009 Korku/Gerilim
5.6 Lanetli Tepe 1999 Korku/Doğaüstü
6.2 Kabus Gecesi 2001 Korku/Gerilim
5.7 Balta 2006 +18 Korku/Komedi
7.1 Yeraltı Canavarı 1990 Korku/Bilim Kurgu
Cevap
16Cevap
Bozulsaydı benim bozulurdu dicem ama zaten bozuk.
Dabbe 1-6 ve siccin 1-6
Üc harfliler 3 lemesi ve başka üç harfliler filmi 3 4 tane daha
Paranormal serisi 5 6 film
Bunları arka arkaya her gün 4 5 film olacak şekilde durmaksizin maraton yaptık izledik
Sonrasi 3 harfliye dönüşüyordum jsnfjf
Hayır bozulmuyor :D ben zaten çok seviyorum korku filmlerini özellikle de gece zaten tekken izlemeyi seviyorum. en son the fresh filmini izlemiştim. zaten yaşım küçük olduğunda daha çok etkiliyordu beni ama şu an hiç etkilemiyor. korku gizem gerilim psikolojik bu tür filmleri seviyorum
Benim psikolojimi filmler değil hayat bozdu örnekler suçluların serbest bırakılması her gün masumların katledilmesi tecavüz şiddet ekonomik kriz bunların içinde sağlam kalmak mümkün mü
Psikolojik bozar filme göre programlamaya başlıyorsun. Her gün değilde arada bir tavsiye edilir. Gençliğimde bende her gün izlediğimde içimden bu çıkacaktı neredeyse 😈 tavsiye etmem.
Birkaç gün üst üste korku filmi izlememe gerek yok hiç psikolojimin bozulması için. Bunun için bir tanecik bile yetiyor o yüzden korku filmeri hiç izlemem.
Bilinçaltı benimser ve otomatik olarak alarm durumuna geçer ve sürekli senaryolar kurar. Bu yüzden izlemeye gerek yok fkdks
Korku filmi yokluğu çekiyorum yok ki kaliteli bişiler
Gözlerim kapalı olur genelde ben korku filmlerini dinliyorum. :D
korku fılmlerıyle son zamanlarda hıc aram yok bılıyormusun... bayagıdır hemde ızlemıyorum o tarzı
Ay evet bu yüzden sık sık değilde ayda 1-2 kez izliyorum.
Bozulmasını bırak yerinde bile bulamam kafayı sıyırınca bu sefer ben çekerim korku filmi
Korku filminin fragmanı bile yetiyor bana. Hiç izleyemem.
Hayır ama izledikten sonra bir süre etkisinde kalıyorum.
Bir kaç gün mü? Biri bittiginde diğerini açtığım ve böyle devam ettiğim oluyor. Ama artık korku filmleri de sarmıyor. Her hangi bir sorun olmuyor. 😂
Korku filmlerinin hatta aksiyonun daha alasını görmeme rağmen psikolojim yerinde çok şükür 😂
Psikolojim değil algım bozuluyor çünkü film izlerken her şey çok basit geliyor tabii komik de germek hayatı da kâle almamaya başlıyorum ~ ℳ
Derindeki laneti izledinnmi
İzlemedim, nasıl?
@raffim dediğin filmi izledim de pek korkunç değil.. @DorothyBabe filmi izleyebilirsin abartılacak bişey yok
Yoo.. Umurumda olmuyor 😂 Ufaktan psikopat olduğumu düşünmeye başladım şu an. Keyifli geceler.
şu birkaç gündür radyodan korku programı dinliyorum bir sakıncası olmadı
En İyi Cevap