En son hangi filmi/ diziyi izlediniz?

En son Guardians of the galaxy 3 filmini izledim çok duygusaldı Galaksinin Koruyucuları 3, Rocket’in hayatını kurtarmak için yeniden bir araya gelen Koruyucular'ın hikayesini konu ediyor. Sevilen uyumsuzlar takımı Koruyucular, yaşananların ardından kendilerine Knowhere’de yeni bir hayat kurar. Ancak onların sakin yaşamı, Rocket’in çalkantılı geçmişinin izleri nedeniyle pek de uzun sürmez. Gamora’yı kaybetmesinin etkisinden çıkamayan Peter Quill, Rocket’in hayatını kurtarmak için takımı yeniden bir araya getirmeye karar verir. Bu görevin başarıyla yerine getirilememesi durumunda Koruyucular’ın sonu gelecektir.
Ben daha izlemedim onu ya baya da beğenilmiş diğer serilerini ve Marvel'ın tüm filmlerini izledim o yüzden bunu da mutlaka izlicem
Cevap
8Cevap
İzlemedim şimdi başlayacağım. Barış Akarsu’nun filmini aylardır bekliyorum nihayet gelmiş yehuuuuu 🤩 çok mutluyum lennn ✌🏻
Ben de izlemedim daha umarım güzel olmuştur Barış Akarsuyu çocukluğumdan beri severim
En son Extraordinary attorney woo adlı kore dizisi izlemiştim. Çok güzeldi
Queen Cleopatra dizisine başladım ve izliyorum.
Takip ettiğim yok. O an güzel gelen dizilere bakıyorum.
En son Zindan Adası’nı izledim
Favorim
Sevdiğim dizi tabikide üç kız kardeş
Hatırlamıyorum 😊 sen?
Hiç hatırlamıyorum. O kadarki uzun zaman oldu
Az once ikizler projesini izledim
En son yalı çapkını izledim
Ateşli bir film jony amcam oynuyordu
anlamadım
Albert Einstein dizi
Genius serisi mi?
Evet
Almanyada mı yaşıyorsun
hayır
neden
Demin yorumda görmüştüm de seni ondan sordum
Almanca öğretmeniyim
He olabilir anladım
ben o diziyi izlerim diye yarıda bırakmıştım güzel mi izlenir mi iyi yansıtanilmişler mi?
Ben sadece birinci bölümü izledim , ama güzeldi yani ben sevdim.
Almanca kolay mı?
Öğrenmesi baya sabır gerektiriyor ya ben açıkçası yeni bir şey öğrenince diğerini unutuyordum fransızca daha kolay
Ben flemenkçe öğreniyorum
Flemenkçe almancaya baya benziyor sanırım ben de ilerde öğrenmeyi düşünüyorum
Yurtdışında olduğum için mecbur öğreniyorum
Ömre bedel
Ted lasso
En İyi Cevap