Diziler & Filmler TRT'nin dizilerini kim izliyor? Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Geçen gördüm bu diziyi bayağıdır oynuyor ama klasik diğer kanallarda 5 bölümde final yapan diziler gibi belli, ki sadece bu da değil bir sürü klasik sıkıcı dizi var kim izliyor da bunları bu kadar sürüyor TRT'nin dizilerini kim izliyor? Cevapla Dizi Soruları Bölüm Soruları Final Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. Ben hiç izlemiyorum türk dizisi 0 0 Yorumla
Sarışıngenc23 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Televizyon izlemiyorum ama eskiden izlerdim. 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Benim izlemediğim kesinde. Bana oldum olası mantıksız geliyor yerli diziler. 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ben yerli dizi izlemiyorum ruhum daralıyor resmen 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 765 cevap paylaştı. TRT 1 de gönül dağı iyi gidiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben hiç izlemiyorum türk dizisi
Televizyon izlemiyorum ama eskiden izlerdim.
Benim izlemediğim kesinde. Bana oldum olası mantıksız geliyor yerli diziler.
ben yerli dizi izlemiyorum ruhum daralıyor resmen
Güncel dizileri izlemiyorum.
TRT 1 de gönül dağı iyi gidiyor
İzlemiyorum
izleyen maldır nokta
İzlemedim hiç