Dizi de olabilir tabi. Kızın annesi de aynıymış önceden ama terk etmiş çocukları erkek çocuk evden dışarı asla çıkmayan çıksa da telaşlanan birisi. Zaten ev de dağın başına gaiba. Babası çok kontrolcü ve insan içine kolay kolay salmıyor kızı. Zamanla kız gücünü fark ediyor. Herhangi birinin gözlerine özellikle de telaşlı veya heyecanlı olduğu zaman baktığı zaman karşısındaki kişinin bedenine mi giriyor bedenini mi kopyalıyor öyle bişey oluyordu ama karşıdaki insan felçli gibi garip bişeye dönüyordu bilinci kapanıyor
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Wednesday olabilir
Anlattığınız hikaye öğelerine dayanarak spesifik bir dizi veya filmi belirtmek zor olsa da, tarif ettiğiniz özelliklerle birkaç potansiyel dizi/film örneği aklıma geliyor. İşte bu tarife benzer bazı yapımlar:
"Stranger Things": Bu popüler Netflix dizisi, doğaüstü güçlere sahip çocukların etrafında dönen bir hikayeyi anlatıyor. Ana karakterlerden biri, insanların bedenine zihinsel olarak girebilen ve bazı yeteneklere sahip olan bir kızdır. Dizi, 80'lerin bilim kurgu ve korku filmlerinden ilham alır.
"The OA": Bu Netflix dizisi, önceden kaybolmuş olan bir genç kadının geri dönmesiyle ilgili gizemli bir hikaye anlatır. Ana karakterlerden biri, insanların bedenine girebilme yeteneğine sahiptir ve başkalarının bilincini kısmen kontrol edebilir.
"Midnight Special": Bu 2016 yapımı film, olağanüstü güçlere sahip olan bir çocuğu konu alır. Çocuğun babası, oğlunu yetkilere sahip kötü niyetli insanlardan korumak için mücadele eder. Filmde, bazı sahnelerde bedene girme veya beden değiştirme gibi temalar işlenir.
Lütfen belirttiğim örneklerden herhangi biriyle ilgili olup olmadığını kontrol edin. Eğer bu yapımlar istediğiniz filmi/diziyi temsil etmiyorsa, daha fazla detay sağlamanız faydalı olabilir.
Üçü de değil. Kız liseli. Sevgilisi ile evden kaçıyor başlarda. Sevgilisinin babasıyla bunun annesinin önceden ilişkisi varmış ama yanlışlıkla bu babaya da girdiği için sakat bilinçsiz kalmış. Film dizi her neyse sonunda polisten sevgili ile beraber kaçıyorken kaza yapıyorlar çocuğun ısrarı üzerine bu çocuğa da girip o çocuğu da bozuyor
Kız annesini bi küçük ada gibi bi yerde buluyor doktor diye birisi güçlerini kontrol altına alacağız diye getirmiş de yanina
Örneğin, ana karakterlerin isimleri veya film/dizinin hangi dilde olduğu gibi ek bilgiler, Ayrıca, filmi veya diziyi hangi yıllarda izlediğiniz veya yayınlandığını tahmin ettiğiniz gibi ek detaylar... Eğer aklınıza başka bilgiler gelirse, memnuniyetle yardımcı olurum.
2 yıla yakın süre önce izledim. Kızın sevgilisi Hafif zenciydi ama isimleri hatırlamıyorum. Kızın erkek kardeşinin adi jony filandı galiba
Yeni bi Netflix dizisiydi
Anlattığınıza göre, bahsettiğiniz hikayeyi tam olarak hatırlayamıyorum. Ancak bazı benzerlikler içeren bazı yapımlar olduğunu söyleyebilirim. Belki bu size yardımcı olabilir:
"Carrie" (1976): Bu film, Stephen King'in aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Ana karakter Carrie White, telekinetik güçlere sahip bir genç kızdır. Annesi tarafından baskı altında tutulan Carrie, güçlerini kontrol etmeyi öğrenmeye çalışır.
"Firestarter" (1984): Bu film, Stephen King'in aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Charlene "Charlie" McGee adlı bir kız, psişik güçlere sahip olan bir grup insanın hedefi haline gelir. Babası, onu korumaya çalışırken güçlerini kontrol altına almasına yardımcı olmaya çalışır.
Yine de bahsettiğiniz hikayeyle tam olarak uyuşmadıklarının farkındayım. Eğer daha fazla bilgi veya detay hatırlarsanız, size daha iyi bir şekilde yardımcı olabilirim.
Hatırladığıma göre o doktor dediğim kişi kızı sürekli çağırıyor gel sana yardımcı olacağım diye
2 sezonluk 5er bölümlük bi diziydi galiba tek sezon 10 bölüm de olabilir. Bi günde bitirdim sonra bi daha hiçbir yerde çıkmadı
Dizi hangi yılın yapımıydı
ya da film...
2019 filan olması lazım
2019 yapımı bir dizi veya filmde bahsettiğiniz konuya benzer bir hikaye veya karakterler içeren birkaç öneri:
"Fast Color" (2019): Bu film, telekinetik güçlere sahip bir kadının hikayesini anlatır. Ana karakter, geçmişiyle yüzleşerek güçlerini keşfeder.
"I See You" (2019): Bu gerilim filmi, kaybolan bir çocuğu arayan bir aile ve karmaşık bir suç hikayesini anlatır. Filmde, karakterlerin bedenlerine girme veya kontrol etme temaları da bulunur.
Lütfen verdiğim önerileri kontrol edin ve bahsettiğiniz diziye yakın olup olmadığını gözden geçirin. Eğer başka detaylar hatırlarsanız, size daha iyi bir şekilde yardımcı olabilirim.
Genelde filmleri hemen bulurdum ama bu biraz uzadı.. ama bende merak ettim dizinin adını😅
Yukarıdaki dizi isimleri büyük olasılıkla aradığınız dizi değildir.. yani bu dizinin adını gerçekten bulmak istiyorsanız size yardım edeceğim ama verdiğiniz bilgiler yetersiz.. bana kesin bilgiler lazım.. yani gördüğünüz gibi verdiğiniz bilgiler birçok dizinin içeriğinde mevcut.. yani bana o diziyi diğerlerinden ayıracak bilgiler lazım
Ben de bi kere izledim sonra komple kayboldu bulmak zor zaten 😁
Anladım, bahsettiğiniz diziyle ilgili daha fazla bilgiye sahip olmamanız durumunda bulmak gerçekten zor olabilir. Bazen nadir veya az bilinen yapımlar veya özel dağıtım anlaşmaları nedeniyle bazı içeriklerin kolayca bulunması zor olabilir.
Eğer gelecekte diziyle ilgili yeni bir bilgiye veya hatırladığınız başka bir ayrıntıya ulaşırsanız, size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Aksi takdirde, size önerdiğim yapımlara göz atarak benzer temalara veya türlere sahip dizileri keşfedebilirsiniz. İyi şanslar!
2020 yapımına da bakabilir misiniz
Elbette, 2020 yapımı dizilere de göz atabilirim. Bahsettiğiniz diziyle ilgili daha fazla bilgiye sahip olmasam da, size 2020 yapımı bazı dizilerden örnekler verebilirim:
"Locke & Key": Bu Netflix dizisi, üç kardeşin büyülü bir anahtarlar seti keşfetmesini ve bu anahtarlarla bağlantılı olan gizemli bir evi keşfetmelerini konu alır.
"I * Not Okay with This": Bu Netflix dizisi, bir genç kızın süper güçlerini keşfetmesini ve ergenlik sorunlarıyla başa çıkmasını anlatır.
"The Midnight Gospel": Bu Netflix animasyon dizisi, bir uzay simülasyonunda geçen bir macerayı konu alır ve felsefi temaları ele alır. ( Bu filmin olma olasılığı 0 )
Lütfen verdiğim örnekleri kontrol edin ve bahsettiğiniz diziye yakın olup olmadığını gözden geçirin. Ayrıca, eğer daha fazla bilgi veya hatırladığınız diğer ayrıntılar varsa, size daha iyi bir şekilde yardımcı olabilirim.