Diziler & Filmler Sizce Marvel sinematik evreni çizgi romanları iyi yansıtabiliyor mu? MelisaDurgun Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Filmler ve çizgi romanların çok alakasız olduğunu biliyorum sorum daha çok karakterleri iyi yansıtabiliyor mu Sizce Marvel sinematik evreni çizgi romanları iyi yansıtabiliyor mu? Cevapla Sinema Soruları Film Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 302 cevap paylaştı. evet kızım 0 26 Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Evet ben Gamora olacağım ki Peter sevgilim olsun djhhdlhkg Yorumla _Thanos_ +1 yıl sen öldün kızım Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Eh tam olarak sayılmaz shgnfhvn da Peter'ı terk edip yağmacılara katıldım Yorumla _Thanos_ +1 yıl yağmacılara dikkat et kızım götürmesinler seni Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Sen son filmi izlemedin mi fjfhdkghdj Yorumla _Thanos_ +1 yıl izlemedim daha kızım :D Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Yaa izlee Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Çooook güzeldiii ayrıca niye sürekli kızım diyorsun djghfljjf Yorumla _Thanos_ +1 yıl izlicem kısa zamanda ne diyeyim yavrummu diyeyim :D Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Gamora djhhdkhmg sadece Peter için ama Yorumla _Thanos_ +1 yıl yavrum dicem :D Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Niye ya djgjfkgjc ben Gamora olacağım kocam da Peter shhdlhjg ay cidden son filme kadar Peter'dan çok nefret ediyordumm Yorumla _Thanos_ +1 yıl spoiler vereceksen konusmayalım :D Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Ya sadece Peter'ı sevmeye başladığımı söyledimm Yorumla _Thanos_ +1 yıl ben anlamam spoiler veriyorsun Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Tamam tamam yaa özür dilerimmm Yorumla _Thanos_ +1 yıl önemli degil ama spoiler verme bakmadım cunku :) Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Ama izlemelisinnn ciddiyim MCU'nun en iyi filmi Yorumla _Thanos_ +1 yıl izlicem sakin ol balım bakacam :D Yorumla MelisaDurgun +1 yıl İzleeee Yorumla _Thanos_ +1 yıl taamaaammm senin icin bakacam :D Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Teşekkür ederimmm rhbdkhjv artık Gamora'yım hıh hxkbcljh Yorumla _Thanos_ +1 yıl evet balım artık gamorasın :D Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Senin kızınım yanii ay aşkım de Peter Yorumla _Thanos_ +1 yıl baya bagımlısı olmussun :D Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Öyleyim gdhnx cidden Marvel'ı sever misin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kimisi okuyarak etkilenir kimisi izleyerek
evet kızım
Evet ben Gamora olacağım ki Peter sevgilim olsun djhhdlhkg
sen öldün kızım
Eh tam olarak sayılmaz shgnfhvn da Peter'ı terk edip yağmacılara katıldım
yağmacılara dikkat et kızım götürmesinler seni
Sen son filmi izlemedin mi fjfhdkghdj
izlemedim daha kızım :D
Yaa izlee
Çooook güzeldiii ayrıca niye sürekli kızım diyorsun djghfljjf
izlicem kısa zamanda ne diyeyim yavrummu diyeyim :D
Gamora djhhdkhmg sadece Peter için ama
yavrum dicem :D
Niye ya djgjfkgjc ben Gamora olacağım kocam da Peter shhdlhjg ay cidden son filme kadar Peter'dan çok nefret ediyordumm
spoiler vereceksen konusmayalım :D
Ya sadece Peter'ı sevmeye başladığımı söyledimm
ben anlamam spoiler veriyorsun
Tamam tamam yaa özür dilerimmm
önemli degil ama spoiler verme bakmadım cunku :)
Ama izlemelisinnn ciddiyim MCU'nun en iyi filmi
izlicem sakin ol balım bakacam :D
İzleeee
taamaaammm senin icin bakacam :D
Teşekkür ederimmm rhbdkhjv artık Gamora'yım hıh hxkbcljh
evet balım artık gamorasın :D
Senin kızınım yanii ay aşkım de Peter
baya bagımlısı olmussun :D
Öyleyim gdhnx cidden Marvel'ı sever misin