Bakan Soylu, "Wikileaks mi Netflix mi nedir? Her televizyon filminde illaki bir eşcinselliği sevdirecek bir hali ortaya koymaya çalışıyor, bunu aile yapımızı ortadan kaldırmak için yapıyor" dedi.

Bakan Soylu, "Wikileaks mi Netflix mi nedir? Her televizyon filminde illaki bir eşcinselliği sevdirecek bir hali ortaya koymaya çalışıyor, bunu aile yapımızı ortadan kaldırmak için yapıyor" dedi.
İşimizi bu kadar kolaylaştırdıkları için minnettarım. Biliyorum ki, bu adamlar en çok hangi konuda çığlık atıyorsa tam tersini düşünmeliyim. Nefretten, kötü kalplilikten, sığ fikirlilikten ruhumu arındırmak için tek yapmam gereken, beyefendi gibi düşünen insanlardan olmamak.
En bir favori Netflix dizim, Sense8. Ve tüm sapmış yobazlara inat, Love is love <3
Çözümler üretmeleri gereken yerde şikayetçi olmaları beni gülme krizine sokuyor. Bir sürü sosyolog, psikolog, öğretmen, doktor, psikiyatris, sosyal hizmet, aile danışmanı, aile hekimleri ve Tv kanalları var. Aile yapısının bozulma nedenlerin bir çok nedenleri var. Halk o zaman kendi kendine çözsün. Şahsi görüşümdür. İnsan sinirleniyor cidden.
Doğru her dizide var mutlaka hem cinsel sapkınlıklar hemde hristiyanlık vurgusu her filmde dizide haçları Pederleri işleniyor. Bizde olsa abooo düşünemiyorum şeriat geliyiii tez kellesi vurula diyii kıyamet kopar
Herkesin kendi yaşam tarzı ve seçimi elbette ama bir insanın beynini kullanabilmesi de gerekiyor. Her gördüğümüzden etkileniyorsak eğer Türk dizilerini komple kaldırmaları gerekir. Keyifli günler..
Cevap
3Cevap
Benim en sevdiğim The witcher. zaten ben filmde diziye bakıyorum içinde ne gönderme varmış ne yokmuş beni ilgilendirmiyor.
The Crown, Narcos, Snowpiercer (bu çok iyiydi yalnız), The Rain.. ben en son bunları izlediydim bir süredir film/dizi izleyemiyorum zaten :(
Allah hepsinin belasını versin. Topluca helak olalım da kurtulalım bunlardan yeter artık.
Canlarının çok istediği ancak yapamadığı şeyler onlar için ne yazık ki tukaka..
Doğru diyor cogusu ahlak bozucu
Algıda seçicilik 😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?