Şu ikisinin diyaloglarına hastayım ya.. Tam aradığım ilişki skddksl

Şu ikisinin diyaloglarına hastayım ya.. Tam aradığım ilişki skddksl

İzlemiştim analiz için tekrar izleyeceğim
*Tangerines - Zaza Urushadze*
Gürcistan sineması yönetmenlerinden Zaza Urushadze'nin "Mandalinalar" filmi, Tolstoy'un 'Savaş ve Barış' romanında binlerce sayfa ile anlattığı bir konuyu çok yalın bir dille anlatmış.
Link
👉🏻 evrenselfilm1.com/mandalinalar-full-izle.html/3
Bu bahsettıgın fılm oscarda adaydı adını yanlıs hatırlamadıysam yabancı dildeki filmler kategorısınde.. Gürcistan yapımı hic film lzlememistim.. Konusu itibari ile ilgimi cektı bakarım kafam musaıt oldugunda.. Tesekkur ederım gorus ıcın..
Kv'ye devam ederim muhtemelen ya da korku izleyesim gelirse listemden bir fırt çekebilirim ∝
Benim kardesimde KV hastası.. Benı sarmıyo mafya vurdulu kırdılı sıkılıyorum..
Korku değilde gerılım-aksıyon seversen gecen bir film izledim Gerard Butler basrolunde filmin adı Plane.. Spoiler yemeden izlersen begenecegını dusunuyom..
Racon kesmek kadar güzeli var mı yahu bakarım ona da eyvallah
Silah cıktı mertlık bozuldu yaa.. Eskıden ne guzel bılegı, yuregı guclu olan kılıç kalkanla alt edıyormus rakıbını.. Gercek yıgıt er meydanında bellı olur.. Simdi silahına guvenen asıyo kesıyo..
Kiminin silahı dili, kiminin zekası. Şimdi savaş dendi mi herkes küfre koşuyor bu zamanda değil kavga, tartışmaya bile girilmez
Kalemini ve kıvrak zekasını silahı olarak kullananlara her zaman bır hayranlığım olmustur... ben şahsen egoist bırı degılım bır konuda polemiğe girip o konuda beni fikriyle yendiyse onu tebrik tmesını bılırım.. Lakin gunumuzde oyle ınsan az ve anlayışlı empatik insanda az..
Maalesef kibir budalası insanlar karınca kadar çok
Bencesini yazacağım, isim vermiyorum o yüzden. Beğenecek miyimm bakalım.
Kolay gelsin.. Bende merak ettim
4.30 veya 5 gibi hazır olur, uyanık kalırsan.
Kafam kıyak uyuya kalabılırımde yarın mutlaka gelırım okumaya
Cevap
1Cevap
Kerem Bürsin batırdı ya keşke Urazla devam etselerdi.
Haklısın bana göre de dizi 2 ayrı doneme ayrılıyor Uraz ve nil İle efsane zevklı gecıyor.. 2 saatlık dızılerın veremediği keyfi veriyor.. Ama 3. Sezon kerem gırdıkten sonra hem senaryo sıcıyo hemde adam tırt yanı mımık yok uyum yok cok kasıntı durmus.. Bu benım 2. Izleyısım 1 defa bıtırmıs tım
Bu gece Sexify izliycem
iyi seyirler
Guardians of the Galaxy
Marvel dunyasıyla pek bagım yok ama zoe saldana için bakılır.. Nasıl keyıflı mıydı?
Mükemmeldiiii
Hiç bir şey. Uyumaya çalışıyorum
Gecen iyi olsun... Allah rahatlık versin
Ortam çok iyi
Sağolda pek bır ozellıgı yok yalnız olunca keyıf vermıyor..
Böyle bir arkadaslıkk amin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?