Yerli dizi tarihine adını altın harflerle yazdıran Gülse Birsel'in en sevdiğiniz dizisi hangisi?
Avrupa Yakası
Yalan Dünya
Jet Sosyete
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yerli dizi tarihine adını altın harflerle yazdıran Gülse Birsel'in en sevdiğiniz dizisi hangisi?
Avrupa Yakası diyebilirim çünkü bunları pek izlemedim türk dizileri izlemediğim için ama Avrupa Yakası en azından bir kaç bölüm denk gelmiştim bence komik ve eğlenceli bir dizi olmuş diyebilirim. ama yine de hiç biri bana iyi gelmiyor bu dizilerden. jet sosyete hele ki çok saçma buluyorum
Diğerleri avrupa yakasının taklitleri gibi. Kadının tek derdi insanları kendi kafasına göre saçma algılara alet etmek ve kendi düşünceleri haricindekileri yobaz, bağnaz duruma düşürmek. Halbuki bunu yapan asıl kendisi. Bu sebeple eğlenceli olsa da verdiği iğrenç mesaj ve algılardan dolayı izlemeyi tercih etmiyorum.
Saçma algı derken?
Verdiği mesajları çok yanlış anlamışsın kadın kafasına göre saçma algı yaratmıyor kendi kafasına göre yobaz ve bağnaz da göstermiyor mesela Yalan Dünya dizisinden örnek vereyim Türkiye'nin gerçeklerini gösteriyordu ekonominin ne kadar kötü olduğunu işsizliği gösteriyordu. Durum komedisi şeklinde işsizliği çok iyi vurgulamıştı Selahattin'in kardeşi oyuncu olmasına rağmen işsizdi hep figüranlık yapıyordu parasızlıktan saçma sapan dizide Fırat'ın Yazgısı diye bir dizi vardı töre dizisi kadına şiddet barındıran bir diziydi ve hep reyting kırıyordu oyunculuk hakkında bilgisi olmayanların absürt bir şekilde baş rolde olması gibi bunlar gerçekten var aç biraz TV izle şu an hala o dizideki bazı şeyleri yaşıyoruz. İki ailenin kültür çatışmasını da gösteriyordu. Burada ki iğrenç mesaj nedir mesela?
Bence çok kötü bir izleyicisin ve yazdıklarını oku iğrenç mesaj ve algılardan söz ediyorsun bu dizide bana bir örnek verebilir misin iğrenç olan nedir?
Saçma algı diyorsun diziyi nerenle izledin merak ediyorum.
@Samaranınintikamı sana bir şey kanıtlamaya çalışmayacağım. "İyi"bir izleyici olarak devam edebilirsin izlemeye 👌 umurunda bile olmadığınız insanları, ideolojileri bu kadar sahiplenip onlar için karşınızdakine saygı bile göstermediğiniz sürece, ülke ve insanlık bu haldeyken hiçbir şekilde ileriye gidemez.
Avrupa yakası çıktığı dönemlerde en başarılı olan ama biteceği dönemler de artık heyecanını yitirten bir dizi olmuştu. Ama baştan sona izlediğim tek dizisi de Avrupa yakası..
Cevap
17Cevap
Gülse Birsel hepsinde başarılı karar veremedim ama Yalan Dünya ile Avrupa yakası bence en iyisi Jet sosyeteye göre.
yalan dünya hayatım dan bir çok kesit çok cidden susup dinleme en iyisi.
Gülse Birsel nasıl başarılı bir kadın ama 💙
Avrupa Yakası en güzel işi bence
Aslında üçü de birbirinden güzel ve kaliteli yapımlar. Ama Avrupa Yakası açık ara önde.
Kesinlikle Avrupa yakası.. jet sosyete hiç bakmadim
Hicbiri bence illa birini sececeksem Avrupa yakası diğerlerine nazaran
Yalan dünyayı çok izlerdim gerçekten büyük usatalık vardı her oyuncu ayrı eğlenceliydi.
Hepsi bambaşka güzel ama Avrupa yakasının yeri başka
Yalan dünyanın yeri hep ayrı olmuştur benim için.
çok sevilmedi deniliyor ama devam etse çok güzel gidiyordu aslında biraz canlı olsa güzel olurdu aslında.
Başa sarıp sarıp izlediğim ilk ve tek diziydi keşke devamı olsa.
Çok tuutlmadı dediler ama yanlış zamadna çok özel bir diziydi bence.
sabahın körün de kalkar açardım ta akşam yemeğine kadar izlerdim.
kahkalar atarak izliyordum kesinlikle avrupa yakası yaa harika bir diziydi.
Avrupa yakası ile sürekli izledğimiz aile dizimizdi bittiğinde babam farklı bir dizi izlemedi.
Benim düşüncem bu diziye geerkli önem verilmemiş yoksa deli olmak lazım buna final yapılır mı.
Eğlencenin kahkaha nın adresiydi benim için bitmesine çok üzülmüştüm. Keşke bir daha başlasa.
Deliksiz uyku nedir bilirmisiniz hah işte ben deliksiz izliyordum ve cidden bir aralar nefes alamıyordum kahkahadan.
Ablam la oturup saatlerimizi verirdik hoş eskisi gibi çok dizi izleyemiyoruz.
ne varsa yoksa eskilerde var dedikleri yerlerden bir taneside bu diziler işte.
sürekli dizi bir bu ikiydi her sabah sırayla izlerdim kahvaltı yapmazdım nerdeyse.
Abim izlerkne gördüm ve abimi ilk defa khkaha atarken gördüm.
ablam izlerken denk gelmiştim ve sürekli izliyorum artık daha bitmedi muhtemel çok üzülücem.
Ya bu dizi benim sürekli izlediğim diziydi bittiğine mi üzleyim yoksa bi daha olmicanamı.
son senlerin değil gelmiş geçmiş tüm senelerin en iyi dizisi yaa.
Aslında 3 dizi de çok güzeller ama avrupa yakasının burdaki herkeste ki yeri ayrıdır orası bir kesin.
Hiç birini izlemedim.
Avrupa yakası..
Avrupa yakası ve yalan dünya
Я-Вала eleştiri yapıyorsun ama sağlam da cevap vermiyorsun şu an engel atmışsın cevap veremiyorum yorumuna senin derdin ne bir eleştiriyi kabullenmek neden bu kadar zor?
Bana da engel atmış yorum atamadım kendisi öz eleştiriye açık biri değil.
Avrupa yakası...
Avrupa Yakası bana göre
Avrupa yakası
Avrupa yakası
Avrupa Yakası daha başarılıydı
Kesinlikle Avrupa Yakası
Hiçbirini doğru düzgün izlemedim ben.
Tek gecerimmmm mükemmeldir ata Demirer zirve yapti
Avrupa Yakası varken diğerleri hikaye
Bence Avrupa yakası
Avrupa yakasını tek geçerim
Avrupa yakası efsaneydi
Avrupa yakası
Avrupa yakası tabiikiside
Avrupa Yakası kesinlikle
hepsi birbirinden başarılıydı.
Açık ara Avrupa yakası
Gülse Birsel =Avrupa Yakası
Hepsi birbirinden güzeldi.. zevkle izlerdim
bu dizi nasıl tumadı diye uzun uzun düşündüm ama çok yanlış zamanda çıkarıldı ortaya.
Jet sosyete
#Hükümdar
Unutulmayacak bir klasik, Avrupa Yakası😂❤
Avrupa yakası
Hiç sevmiyorum aşırı saçma biri
Yalan dünya bi başkaydı
Avrupa yakası
Jet sosyete
Avrupa yakası
Avrupa Yakası bence
Avrupa y.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?