İlla uzun metraj için geçerli değil... kısa film içinde geçerli
Benim Etkiler
Benim Etkilemez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İlla uzun metraj için geçerli değil... kısa film içinde geçerli
Bu filmlerin müzikleride cidden kalitelidir. Daha çok var ama ilk aklıma bunlar geldi. Kesinlikle etkiliyo film müzikleri.
Ah, elbette, tabii ki.
Ah, çok sevdiğim bir film vardır. 1965 yılına ait Sevmek Zamanı filmi.

Filmin konusu şöyle; Halil boyacılık yapıyor ve boyacılık yaptığı evin duvarında bir resim görüyor, resimdeki kıza Meral'e aşık oluyor, resme aşık oluyor, resimdeki surete.

Filmin konusu öyle derin ki.

Aşık olunası bir film ve bu filme şu şarkı çok yakışmış, şarkının çıkış tarihi 1987 yılına ait, şarkının yazılma nedenini bilmiyorum lakin şarkı, Sevmek Zamanı filmine öyle çok yakışmış ki, emeği geçenin ellerine sağlık.
O kadar sevdim ki resmini.
https://www.youtube.com/embed/m5xJkdKWIEcBelki zaman farkı var lakin ben çok sevdim şarkıyla, filmin uyumunu. Filmin esas müziği değildir lakin kim hazırladıysa bu videoyu çok yakışmış şarkı, Sevmek Zamanı filmine.
Benim etkiler çünküüü o duyguyu aktarma yolu o an için o müzikten geçer. Mesela bir gerilim sahnesindeki müzik, o an ki hissiyatı yaşatır. Ya da aynı şekilde romantik bir sahne.
Ben filmin müziğini dinlemek için izlemiyorum filmi ben filmi izlemek için izliyorum.
Film güzel olduktan ben filmin herseyini severim ve alışırım görmeye ve duymaya..
Cevap
9Cevap
Aksiyon filmlerine duygusal müzik koymadıkları sürece gaza getirici müzikler iyi oluyor
Evet ben severim müzikleri
İlla ki etkiler. Biz müzikle ilgilenmem desek bile bilinçaltımızda bir yer edinir müzikler, çalan şarkılar. Yani önemli diyoru₥
Film izlemiyorum izlediğimde ise bahane olsun diye etkiler.
Direk etkiler diyemem. Ama iyi bir müzik seçimi pozitif katkı sağlayacaktır.
Müzik güzel olabilir ama konusu saçma olursa pek etkilenmem.
Evet filimden sonra daha çok Ost aklımda yer ediyor.
Filme göre değişiyor bazı filmlerde bitmesini beklerken bazıları heyecanı ve duyguyu arttırıyor
İçeriği kötüyse müzik ne kadar güzel olursa olsun umrumda olmaz
Genelde etkiler. Arkaya saçma sapan müzikler ekleyince çok saçma oluyor.
Evet, kesinlikle etkiler.
Absürt bi müzik rahatsız eder evet ses önemli
Baya etkiliyor
Aks olsa hans zimmer bu kadar tanınmazdı.
Evet beni filmden bı soğutabilir
Evet çok etkiler hemde
Etkili bence
etkiler
Beni etkiler
Genelde etkiliyor
Evet
Evet etkiler
Sanırım evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?