Ben kendime aragornu seçtim

Birde lütfen artık anlayın profildeki ben değilim bir film karakteri. Sorularda fotodaki senmisin diyen rahat yirmi kişi oldu. Kendi fotoğrafımı koydurucaksınız zorla bana 😀

Ben kendime aragornu seçtim

Birde lütfen artık anlayın profildeki ben değilim bir film karakteri. Sorularda fotodaki senmisin diyen rahat yirmi kişi oldu. Kendi fotoğrafımı koydurucaksınız zorla bana 😀

Joker tabi ki de kendimi en çok Jokere benzetiyorum yani zeki ve idealleri olan düşünceleri net olan bir karakter ayrıca kaosu da sever
Çukur dizisindeki Yamaç Koçovalı karakteriyle o kadar benzerliğimiz var ki şaşırıyorum bazen denk gelince 😃 kader benzerliğinden bahsetmiyorum tabii ama karakter olarak çok ortak noktamız var diyebilirim. Karakterin gelişim süreci, Hayatta yaşadığı ağır zorluklar, düşmesi, yıkılıp tekrar ayağa kalkması vs çok enteresan bir şekilde ortak noktamız sayılıyor. Hatta ben hala Yamaç’ın dinlediği Gazapizm’in Heyecanı Yok şarkısını ilk dinlediğim heyecanla dinlerim, dinlerken de o meşhur dansını yapmaktan geri durmam. Şarkı hayatımda yer edindi sanki. İkimizde de rock müzik sevdası var falan 😃 onun dışında kaderlerimiz benzemesin 😁 adamın birebir yaşadıklarını kimse yaşamak istemez. Diziyi izleyenler daha iyi bilir ne demek istediğimi
Oliver Queen
Bu dc evrenindeydi herhalde?
Evet Hawkeye bunun çakması :D
😅
Yok sanırım, hepsinden biraz biraz benzerliğim çıkıyor.
Yakın olarak benzerim benimde yokda ben kendime kıyak geçtim aragorn diyerek. 😀Sen hürrem sultan dersin diye tahmin ettim ama gerçi o dizideki haliyle karakteristik olarak alakan yok 😅
Admin olandan bahsediyoruz dimi benim adım carlos 😀
Rica ederim 😒
Ayy yanlış emoji atmışım hahaa 😅 Sorun yok

Tamam söylerim 😬
Cevap
7Cevap
Yasak elma dizisindeki Yıldız tam benim. Bir bölümünü izlemiştim sadece ama hal ve hareketleri beni yansıtıyor baya 😀
Bizimkiler izliyodu onu inan hiç bilmiyorum 😀 İyi birisidir herhalde
Sempatik, enerjik ve biraz saf birisi
Adalet Peşinde filmi ve filmin başrol oyuncusu diyebilirim.
Ben kimseye benzetemedim kendimi Behlül'e benzeyen biri yoktur.
Haklısın , Kıvanç Tatlıtuğ bile benzemiyo Behlül'e 😅
İlk başta bu kız niye böyle slk diyordum da karakterim günden güne Anne With A dizisindeki Anne'e benziyor sanki sklegjlsgsg (ilk sezonun birkaç bölümünü izlemiştim sadece ama)
John Snow. Onun gibi bir şey bilmiyorum hayatla ilgili ve hep doğru olanı yapmaya çalışıyorum.
eric draven, the crow'dan
Fight Club'taki Edward Norton (kitapta da "Anlatıcı" olarak geçiyordu) veya Filth'teki Bruce (ana karakter)
Ailem dizisindeki devin var ya işte o tam benim
Benzemez kimse banaaa😄
Abla ben zaten bir film karakteriyim mi diyosun 😀
Neden olmasın 😄
Johny sins. Ufak farkliliklar var tabii ki 😁,
Performans olarak diyelim 😏
Avrupa yakası şahika zjhdjf
Leyla ile Mecnun İsmail abi
Cennet mahallesi yunusum ben
karakterini benzettiğim bi karakter yok :)
Onu henüz keşfedemedim.
Roger Taylor 🤙🏻
Yok öyle biri
Pretty Woman
Serenay sarikaya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?