Diziler & Filmler Filmlerde hangi ses efektlerine bayılıyorsun? MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Korku filmlerinde kemik kırılma efektlerine bayılıyorum ben ya. Bir de kar temalı filmlerde karda yürürken çıkan o curk curk ses efektine. Hatta bazen ses efekt videolarını izliyorum rahatlatıcı 😃 Filmlerde hangi ses efektlerine bayılıyorsun? Cevapla Film Soruları Korku Filmi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Ben genel olarak ses efekti olarak mesela bilim kurgu ses efektlerini seviyorum bu video da olduğu gibi. https://www.youtube.com/embed/_oOiiqlfj60 0 0 Yorumla
кая_кüяеsi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Hızlı soluk alışveriş seslerine.. Benimde nabzımı yükseltiyor bu.. 😊 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 380 cevap paylaştı. Tokat efektlerine bayılıyorum aşırı güzel ya 0 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Dövüş sahnelerindeki yumruk sesleri 😄 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı. Hicbiri 0 0 Yorumla