Galaksinin Koruyucuları 3'e gitmek istiyorum ancak gidecek arkadaş bulamadım ve yalnız gitmeye çok utanıyorum. Marvel Sinematik Evrenini başladığından itibaren severek takip ediyorum ve tüm filmlerine gittim ancak hep arkadaşlarım, abim ya da kuzenlerim ile gittiğim için sinemaya yalnız gitmeye pek alışık değilim.
Bu zamana kadar sinemaya 2 kez yalnız gittim, ilkinde salon bomboştu ve çok rahattı, güzel bir sinema deneyimi olmuştu ancak ikincisinde salon çok kalabalıktı ve gördüğüm kadarı ile sinemaya yalnız giden tek kişi bendim ve berbat hissetmiştim. Bu durum bende fobi gibi bir şey oldu, aşamıyorum. Sırf bu yüzden Black Panther 2 ve Ant Man 3'e bile gidememiştim. Bunu nasıl aşabilirim? Yalnız gidebilen var mı sinemeya? Yalnız gidebilenlerin olduğunu bilirsem bana da özgüven gelir belki.
Zamanında benim de başıma gelmişti bu durum bir korku filmi vardı ve çevremde kimse gitmek istemiyordu bende gitmiştim. Sana tavsiyem gündüz özellikle ilk seansa gidebiliyorsan git daha az kalabalık olur senin için iyi olur bence çekinelicek bir durum da yok.
Her etkinliğe ve pek çok yere tek giderim gitmesine de bir tek sinemaya giderken yanıma insan arıyorum. Çünkü evde izlemekten farkı, o an arkadaşınla bir şeyler paylaşmak, aralarda ve çıkısta film hakkında konuşmaktır bana kalırsa.
Yine de bu sene beklediğim birkaç film var, onlara gelen olmazsa net yalnız giderim. Çünkü önenli olan aktiviteden ziyade sadece filmse gidilebilir de.
Gerçi şu zamana kadar sinemada izlediğim filmlere tamamen aktivite gözüyle baktığım söylenemez. Neyse, her ihtimalde kimse gelmiyorsa tek gidilir :d
Bir hamama birde sinemaya tek giderim.. Kaldı ki sinemaya ille birileriyle gidilir diye bir kural, kaide bu konuda bir yasa yok ki.. kimse kimseyle ilgilenmiyo emin ol.. Jokere gitmiştim tek başıma.. salondaki herkes ama herkes enteresan bir şekilde sevgiliydi.. hatta bir ara dedim acaba yanlis salona mi geldim diye.. çünkü romantik bir film değil.. en ufak bir rahatsızlık duymadım yalnız olduğum için..
Çok kez yalnız gittim ben çok normal geliyor Hep bir yancı ararsak hayata geç kalırız gibi geliyor bana o yüzden yalnız başıma her şeyden keyif almaya çalışırım
Evet zaten gerçek hayatta hiç arkadaşım olmadığı için genelde yalnız giderdim ama artık sarmadığı için gitmiyorum tek gidince anlamı olmuyor boşa 2-3 saat kaybetmiş gibi hissediyorum. film zaten 1-2 aya düşüyor internette
Guardians of the Galaxy'i okuduğum gibi geldim dhvbxmchz mükemmel bir filmdi. Sinemaya yalnız giderim hatta bazen insanlar bana hadi gidelim diyor ama çok izlemek istediğim bir filmse yalnız gitmeyi tercih ediyorum. Zaten imkanım olsa en başından Guardians of the Galaxy'e yalnız giderdim. Filme iki kez gitmiş birisi olarak söyleyim eğer hayvanları seviyorsan 5'ten fazla kez ağlayacaksın. Çünkü ben dahil bütün salon en son hıçkırıklarını tutamıyordu hem de birçok sahnede xjghfjf
Bu aralar sinemalar bomboş bende bugün galaksinin koruyucularını izledim. Sinemada arkadaşımla benden başka kimse yoktu salonu kapatmış gibiydik 😂 Film çok güzel bu arada kesinlikle izlemelisin tek başına git nolcak
Açıkçası nereden bakarsanız 10 yıldır sinemaya gitmedim kendi başıma da gitmedim bizim apartmanımızda öğretmen vardı onlara ücretsiz verilmişti onlarla beraber gitmiştik hatta o dönem fahriye Evcen ve Özcan Deniz'in evim sensin filmine gitmiştim Bir de lise döneminde sırf Mustafa Kemal Atatürk'ü kötülemek amaçlı başka zaman belediye dahi otobüs göndermediği durumda sırf o filmi izlettirmek için Mustafa filmine götürmüşlerdi
Yalnız gitsem yine iyi ama sinemaya bile gitmedim ki en son 1. Sınıftaydım herhalde sınıfça fıçı giymiş gibi duran bi adam var ya saçları sarı gibi iki yandan örülü elinde kanca falan var (yanlış hatırlamıyorsam) şişko bişi onun sinemasına gitmiştik (çok güzel tarif ettim) djxhsvkchsb
Geçen hafta tel gitmiştim çok da güzeldi 😂3 kişiydik John wick izledim hatta telefona kaydettim birazcık 😂arada açıp izliyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yakın zamanda John Wick 4 filmini tek başıma istedim ve bunun gibi bir sürü filmi tek başıma izlemeyi çok seviyorum. Yani illaki sinemaya giderken yanıma birini almama gerek yok. Bana göre tek başına film izlemekte oldukça keyifli