Bugün Yargı dizisinin 2. sezon finali yayınlanıyor. Kaan Urgancıoğlu'nun canlandırdığı Ilgaz karakteri şuanlık öldü gösteriliyor. Sizce de Ilgaz öldü mü? Ilgaz olmadan 3. sezon olur mu?

Bugün Yargı dizisinin 2. sezon finali yayınlanıyor. Kaan Urgancıoğlu'nun canlandırdığı Ilgaz karakteri şuanlık öldü gösteriliyor. Sizce de Ilgaz öldü mü? Ilgaz olmadan 3. sezon olur mu?
Ölmez çünkü kaan ve pınar çok beğenildi. İkisinden biri dizinden çıksa o riski alamazlar izleyici kaybına uğrar. Büyük ihtimalle flashback oynatıp bir plan olduğunu gösterirler
Bir an için gerçekten öldü diye düşünüyordum ama sonrasında babasının cenazeyi görememesi, kardeşinin uzak kalması, ceyline gösterilmemesi derken şüphelerim beni haklı çıkardı. Ölmedi. Ambulansta plan kurdular bunlar dedim. Hatta CEYLİN'in kriminal dr. na görünürken ki ortamın gerginliği de ayrı bir ipucuydu benim için. Son Alaçatı ısrarı noktayı koyan sahne oldu.
bence bu sezon bitirmeleri iyi olurdu. Türk dizileri malum uzadıkça saçmalıyor. Bu sezon bile çoğu şeyde saçmaladılar. Tadında bırakmaları daha iyi olurdu
Cevap
28Cevap
Ben izlemiyorum saçma bir dizi
bence olmedi net olarak bi oyun var. 1- basroller olmez :) 2- dizi reyting kaybetmisti bunu gostererek reyting kazanmaya calistilar normalde 2 sezon olucakken 3e karar verdiler sirf kendi cikarlari icin 3- ilgaz olay yerinden ambulansla goturulurken ambulansin sirenleri caliyordu olen biri icin neden siren calsin ki
Bölüm boyu ağladık ama şu an hem hamileyiz hem ılgaz ölmedi hem kavuştuk 🥹🥹🫶🏻
Anlamadım ne oldu? Adam tinerci gibi hırkayı aldı gitti sonrada giymiş Ceylini karşılıyor o değil hırka ona nasıl oldu? Ne zaman ulke dizisine baksam başım dönüyor. Yektayı ayrı tutarım bu kadar prof oyuncu yoktur. Abuzer bir bu iki…
Hırka zaten Kaan’ın hırkasıydı Ceylın kokusunu unutmamak övün yanında taşıyordu.
thanks pal
İnanmıyorum. Ölse eren bu kadar sakin kalamazdi. Bence ölmedi. Ama artık yargıda b. ka sardı. Diziyi irtibarsızlaştırmıyorum ama gerçekten artık saçmaladı. İlk zamanlar daha iyiydi.
dizi artik ilgi cekmiyor belli bir konusu yok daldan dala oradan oraya savruluyor ceylin karakterini oynayan oyuncu da itici ve sinir bozucu cok fazla uzatiyorlar bir hususu asiri diyalog var aksiyon yok * artik 2 saatin uzerinde surdugunu dusunursek her bolumun bosa masraf zaman kaybi git gel karakola gir cik heyecan yok aksiyon yok seyirciyi ekran kilitleyecek bir dizi degil maalesef tabii bana gore izlenmez artik
dahasi cok erken sezon finali yapiyorlar yeni sezon artik ekim'de mi kasim'da mi bilinmez 4 ay tatil kim yapiyor malum cok yoruluyorlar asiri yuksek miktarda paralar kazanmak icin acikca hakeden yok dizilerin cogu oyle sadece yargi degil yetenek yok cogunda dizilerde oynuyorlar neyse
İzlemiyorum ama sanmıyorum çünkü başrol oyuncusu dizinin bence ardından bir şeyler çıkacak yeni sezonda
Ölmedi bence… Senaryo gereği ölmüş gibi yaptılar. Kalp atış durudurucu iğneyle de daha inandırıcı kıldılar bunu☺️
Baslarda bie kac bolum izledim sonra biraktim gorunce sasirdim oldurmezler onu yaa o zaman diziyi bitirsinler
takıp etmıyorum bu herıfı burak ozcıvbıtle bır dızısı vardı takıntılı aşığı oynuyordu ordan hatırlıyorum... cok ıtıcı bır aurası var.
izlemedim, uzun zamandır dizi izlemeye mecalim ve zamanım yok maalesef
İzlemiyorum o diziyi ama baş rol ise ölmez ya kolay kolay 😂😂
Final yapacak zaten. Ben 1 bölüm oynadım orada o zamandan biliyorum Ilgazın öleceğini. Hatta o ölecek diye senaryo değiştiği için ben 1 bölüm olabildim. Daha çok olacaktım yoksa.
Sen kimsin
@betulgness boş ver kim olduğumu
Tüm sevdiklerime veda etmişim gibi dizinin içinde yaşadm 😔
Ben de çok seviyorum. Aynı duyguları annemle ben de hissttim.
Otopsisi bile yapıldı. Toprağa da verildi. Bakalım yeni sezonda nasıl bir oyunla tekrar dönecek?
İzlemiyorum ama fragmanına denk geldim de öldüğüne pek inanamadım.
Başroller asla ölmez, bu vazgeçilmez bir kuraldır ve hayır diziyi izlemedim 😏
Bence kesinlikle ölmedi ya
sezon finali baya erken degil mi normale gore ya...
Başka diziye girmiş yerine çok bilindik biri gelicekmiş
Bu diziyi behsat c benzetmeye çalışmışlar ben bir benzerlik görüyorum
Ölmedi ama baya etkiledi bölüm, sonraki sezonu sabırsızlıkla bekliyorum.😎
yok ölü numarasi yaptigina inaniyoruz kendisi sahneden sonra dirilecektir
Bitse de kurtulsak izlemiyoz dizi filan millet takmış kafayı yargıya
Güzel dizi ben çok seviyorum.
İzlemedim türk dizilerinden tahmine çıkarak ölmemiştir sezon finelinden sonra başlarına iş açmak için geri dönecek
2. Ci Poyraz Karayel vakası olucak
Bilmiyorum izlemiyorum
Ciddi ciddi izliyor musunz
Gecen sezon ceylin katildi o noldu
Sezon finaline erken degil mi yaa
Yargıyı hiç izlemedim bilmiyorum
Ilgaz dan daha önemli sorunsallarım var
Cok sacma yav basrollerin gitmesini sevmiyorum
Of izleyemedim bu bölümü ya 🥹🥹🥹
Bence internetten izlemeni tavsiye ederim çünkü bu bölüm çok güzeldi.
@MelikeÇaytak sabah izleyeceğim
Bu diziyi hiç sevmiyorum
Çok güzel bir dizi ben de çok seviyorum.
İnanmıyorum. İnanmak istemiyorum.
Genelde başrolleri öldürmezler
Bence işin içinde bir oyun var
İnandırıcı gelmedi bana
Ölmemiştir vardır bir şey
Bence olmedi surpriz yapicaklar
Ölmemiştir.
inanmıyorum
Ölmedi olemez
Ben bu filmi çok sevmiyorum
Bence ölmedi
Tabi ki de ölmedi