Diziler & Filmler Son zamanların en çok izlenen yerli dizilerinden sizin favoriniz hangisi? Narniagünlükleri Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Engin Akyürek ve Kıvanç Tatlıtuğ oyunculukları öne çıkıyor. 💫 📽 Kızılcık Şerbeti Yalı Çapkını Aile Adım Farah Ömer Hiçbirini izlemiyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl % 50 izlemiyor. 👀 Son zamanların en çok izlenen yerli dizilerinden sizin favoriniz hangisi? Cevapla Dizi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Yerli dizi izlemiyorum ben. yabancı dizilerden witcher 3 bekliyorum yani 3. sezon 1 1 Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Ben de 4 gözle bekliyorum
Nurelifalev Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Hiçbirini izlemiyorum sevmiyorum kardeşlerim dizisini seviyorum arka sokaklar dizisini seviyorum 1 1 Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Kardeşlerim duygusal baya Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kızılcık şerbeti haftayı bitirme motivasyonumdur cuma günü gelsin diye beklerim 1 2 Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Motivasyon mu 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet çok seviyorum hayatımı bağladım o sinsi pembe varyaaa nilayda çok sinsi Yorumla
yellowkgirl Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Hepsi sıradan aşk hikayeleriyle dolu ondan izlemiyorum 3 1 Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Klasik Türk dizileri işte Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 731 cevap paylaştı. + Hiçbirini izlemiyorum. 1 0 Yorumla
1minyoncuk Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kızılcık şerbeti vardı üç hafta rtük ün verdiği yayın yasağı cezasından sonra fazla sarmadı soğumuşum 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sadece Aile'yi takip ediyorum. 1 1 Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Güzel dizi 💫 Yorumla
Samaranınintikamı Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Hiçbirini izlemiyorum favorim yok. 1 1 Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Benim de aman aman izlediğim bir şey yok yerli olarak Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kızılcık şerbetini yazmışsın bu sefer👏🏻 tabi ki kızılcık şerbeti tek atar 0 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 810 cevap paylaştı. Hiçbirini izlemiyorum. 1 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 587 cevap paylaştı. Yalı Çapkını 🌸 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 417 cevap paylaştı. Kızılcık Şerbeti’nin sıkı takipçisiyim. 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 380 cevap paylaştı. Hepsinin hikayesi saçma. 2 0 Yorumla
Testr Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 310 cevap paylaştı. Yeni dizilerin hepsi çok kötü 1 0 Yorumla
prensesmari Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Ömer deyip görsele teşkilâtımınsan dbsbhs 0 3 Yorumla prensesmari +1 yıl Teşkilatı koyman diyecektim hdjssjjs her seyı yanlış yazmışım Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Ya geçen ki sorumda da Yasak Elma ya yeşil elma yazmışım çaktırma jsjs Yorumla prensesmari +1 yıl Oktay usta geldi bak şimdi aklıma Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hiçbirini izlemiyorum 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 377 cevap paylaştı. Kıvanç kendini izlettirir 0 0 Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 579 cevap paylaştı. Aile 1 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 497 cevap paylaştı. Ömer dizisi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yerli dizi izlemiyorum ben. yabancı dizilerden witcher 3 bekliyorum yani 3. sezon
Ben de 4 gözle bekliyorum
Hiçbirini izlemiyorum sevmiyorum kardeşlerim dizisini seviyorum arka sokaklar dizisini seviyorum
Kardeşlerim duygusal baya
Kızılcık şerbeti haftayı bitirme motivasyonumdur cuma günü gelsin diye beklerim
Motivasyon mu 😁
evet çok seviyorum hayatımı bağladım o sinsi pembe varyaaa nilayda çok sinsi
Hepsi sıradan aşk hikayeleriyle dolu ondan izlemiyorum
Klasik Türk dizileri işte
Kızılcık şerbeti vardı üç hafta rtük ün verdiği yayın yasağı cezasından sonra fazla sarmadı soğumuşum
Aile dizisi 👍
Sadece Aile'yi takip ediyorum.
Güzel dizi 💫
Hiçbirini izlemiyorum favorim yok.
Benim de aman aman izlediğim bir şey yok yerli olarak
Kızılcık şerbetini yazmışsın bu sefer👏🏻 tabi ki kızılcık şerbeti tek atar
Adım Farah ve Kızılcık Şerbeti
Türk dizileri ilgimi çekmiyor
Maalesef hiçbirini izlemiyorum.
Bunların hiçbirini izlemiyorum ki.
Bunların hiçbirini izlemiyorum
Hiçbirini izlemiyorum.