Kavgalı dövüşlü, vurdulu kırdılı, silahlı kanlı film olmasın. Mümkünse konusu da hoş olsun. Depresif bir ruh haline meyyalken bana umut aşılasın. Her şeyin güzel olacağını haykırsın.
benim en çok sevdiğim yabancı filmler bunlar umarım beğenirsiniz
Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü Harry Potter ve Felsefe Taşı Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? Avatar Pan'ın Labirenti Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 2 Star Wars: Bölüm IV - Yeni Bir Umut Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti Willow Ejderhanı Nasıl Eğitirsin Harry Potter ve Sırlar Odası Labyrinth Karanlık Şövalye Star Wars: Bölüm V - İmparator'un Dönüşü Akira Cennetin Krallığı Harry Potter ve Ateş Kadehi Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap Pans Labyrint Time Bandits Yüzüklerin Efendisi: İki Kule Thor: Ragnarok Labirent Krull Harry Potter ve Melez Prens Yıldızlararası The NeverEnding Story Şirinler: Kayıp Köy The Dark Crystal The Princess Bride The Witches The Spiderwick Chronicles Sihirli Süpürge The Imaginarium of Doctor Parnassus Stardust The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe The Sword in the Stone The City of Lost Children Zaman Makinesi Oz: Great and Powerful Harry Potter ve Azkaban Tutsağı The Last Unicorn Coraline Willow Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest Alice in Wonderland Conan the Barbarian The Secret of NIMH Peter Pan The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
İzlediğim çoğu film, aksiyonlu korkulu. Ama aklımda kalan nahif filmler de var. Mesela
Kayıp Balık Dori
Luca
Brave
Raya, Son Ejderha
Moana
Böyle de hep animasyon oldu ama vurdusuz kırdısız ancak animasyon oluyor maalesef. Bir de gördüğüm fazlaca benimsediğim iki film var; Avatar ve Fantastik Canavarlar.
Canavar dediğine bakma minikli büyüklü eğlenceli ve fazlasıyla ponçik hayvanlar var. Büyü, sihir vs de var ama hayal ürünü olarak düşün onları da
Tam öneride bulunucakken vurdulu kırdılı olmasın demişsin. Dün gece bu filmi izledim, etkisindeyim izler misin? Sever misin bilmiyorum ama, ben yine de öneriyim filmin ismi "Zere"