Diziler & Filmler Sevgilinizi bir film karakterine benzetecek olsaydınız bu kim olurdu? FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Sevgilinizi bir film karakterine benzetecek olsaydınız bu kim olurdu 🤔#Aşkİlişkileri Sevgilinizi bir film karakterine benzetecek olsaydınız bu kim olurdu? Cevapla Film Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Harley quin 1 0 Yorumla
Pikauv Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Sevgilim yukk. Kendimi benzeteyim o yüzden, love quin 🔪 1 2 Yorumla FiqHShott +1 yıl Benimde yok abla varmış gibi yap 😄 Pikauv +1 yıl Hahahaa ben kendimi benzettim 🥳
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Foto aklıma getirdi fotodaki drift ustasının sevgilisi olabilir esmer çikolata tadında 1 1 Yorumla FiqHShott +1 yıl Adı Neela filmin en iyi izleyicisiyim 😎 Yorumla
Nestleseverxxx Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Aşk sana benzerdeki Ali brnde Deniz olurdum tabi. En çok Ali karakteri kalmış aklımda Burak Özçivit in her türlü Fahriye si ben olmalıyım 😎 1 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sevgilim yok ama olsaydı eowyn veya arwene benzetebilirdim. 1 0 Yorumla
yazar_1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Sevgilim olursa bakalım, benzetmeye gerek kalmaz kimseye. 1 0 Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Sevdiğim diyelim acayip benzetirim Kıvanç Tatlıtuğ 🤭 1 0 Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Avrupa yakasın da Makbule vardı o güzel olurdu bana be 1 0 Yorumla
Behlül-Haznedar Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Film karakteri yok bir tek Bihter var hayatımda. 1 0 Yorumla
nis_00 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 83% +1 yıl sevgilisi olmayanlar napsin hocam 1 1 Yorumla FiqHShott +1 yıl Sevgilisi varmış gibi yapsın, benimde yok 🤷♂️😑 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,6b cevap paylaştı. Negaaan 😅 2 14 Yorumla Okan_Akarsu1992 +1 yıl Off abla yine kaliteni konuşturmuşsun düştüm kalkamıyorum Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Hahah :D deli mi ne Yorumla u OurangMedan +1 yıl Haha Negan tam oldu.💛❤️ Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl @OurangMedan 🫠🖤 Yorumla u OurangMedan +1 yıl Güzel jest, altında kalmam.💐 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl @OurangMedan şımarık, ukala, egooo 😅 Yorumla u OurangMedan +1 yıl Püü gelmez olaydım daha gelmem yanına Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Gelirsin ya gelirsiiin Yorumla u OurangMedan +1 yıl İkna olursam öyle Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Zor mu seni ikna etmek 😋 Yorumla u OurangMedan +1 yıl Bilmen lazım nfj Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl @OurangMedan benim için zor değil 😅 Yorumla u OurangMedan +1 yıl Hahhdh şımarık Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl 😅😅 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 412 cevap paylaştı. Bay hiç kimse 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Harley quin
Sevgilim yukk. Kendimi benzeteyim o yüzden, love quin 🔪
Benimde yok abla varmış gibi yap 😄
Hahahaa ben kendimi benzettim 🥳
Foto aklıma getirdi fotodaki drift ustasının sevgilisi olabilir esmer çikolata tadında
Adı Neela filmin en iyi izleyicisiyim 😎
Aşk sana benzerdeki Ali brnde Deniz olurdum tabi. En çok Ali karakteri kalmış aklımda Burak Özçivit in her türlü Fahriye si ben olmalıyım 😎
Darth Vader.
Sevgilim yok ama olsaydı eowyn veya arwene benzetebilirdim.
Sevgilim olursa bakalım, benzetmeye gerek kalmaz kimseye.
Sevdiğim diyelim acayip benzetirim Kıvanç Tatlıtuğ 🤭
Avrupa yakasın da Makbule vardı o güzel olurdu bana be
Film karakteri yok bir tek Bihter var hayatımda.
sevgilisi olmayanlar napsin hocam
Sevgilisi varmış gibi yapsın, benimde yok 🤷♂️😑
Kesinlikle Aslan Soykan 😄
Kedigillerden Garfield olurdu.
Benzetebileceğim bir sevgilim yok
Cihan Ünal in yandan çarklısi
Yok bizde bea sevgili
Bizimkiler dizisi Dilek
Negaaan 😅
Off abla yine kaliteni konuşturmuşsun düştüm kalkamıyorum
Hahah :D deli mi ne
Haha Negan tam oldu.💛❤️