Bircogunuz kucukken anime izlemissinizdir illaki (tsubasa, pokemon, doraemon mesela en bilindik ornekleri, bunları bircok cocuk anime oldugunu bile bilmeden televizyonda izlemistir.) Benim favorilerim Naruto ve Bleach
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Shounen olarak soruyorsan Bleach , DragonBall , Fate serileri favorim
Ha Jojo'yu da unutmamak lazım
Bleach'i izledim, Dragon Ball'ı da yarım bırakmıstım zamanım olmadıgı icin. Fakat Jojoya ısınamadım ben ya
En azından Part 3 ü izle Gerisi çok da iyi değil aslında
Part 3'e gelmeden bırakmıstım, o halde zamanım olunca part 3'ü de izleyeyim o zaman bir ara
Part 3 Jojo'nun zirvesiydi benim için şu an yazarken bile Arkada ending müziği çalıyor Zamanın olunca Kesinlikle izle
izleme listeme aldım o zaman
Anime izlemeye başlayacaktım bir ara ama sonra vazgeçtim 😅 Küçükken de Tsubasa'yı çoool severdim
Ben de arada denk geliyordum, sarıyordu ama fanı olamadım ben ya
michael jordan buğs bunny daffy duck
animeler japon yapımı oluyor, sizin bahsettikleriniz cizgi film olarak geciyor aslında. Fakat ben de cok severim bu ucluyu
film çizgi film karışık olunca o geldi
One piece 1000 bolum izledim ama hayla doyamiyorum
Ben baslamaya korktum ya, zamanım olunca onu da izlemeyi dusunuyorum. Kesitlere denk geliyorum arada, hosuma gitti gercekten de
One piece tam anlamıyla bir bas yapit cogu konuya el atmis yetmezmis gibi teori yapmanı sağlıyor
Guncelim teori videosu izliyorum eger cok uzun geliyorsa mangada marineforda kadar oku
Ordan izlemeye başlarsın impel down arc başlayana kadar ya da
Manga okurken kafam cok karıstıgı icin genellikle animelerini izliyorum. Degistirilmis bolumleri mangadan okuyorum sadece. Manga okumak biraz goz yoran bir sey
Bende fazla sevmezdim one piecele manga okumaya basladim fightlarin tadi mangada iyi olmuyor
Genellikle fightları izlemek daha iyi oluyor evet, oneriniz icin de ayrı tesekkur ederim
Cok anime izledim ama one piecein tadi baska ama daha bitmediği icin guncele gelirsen ızdırap oluyor her hafta izlemek
guncel anime izlemek kadar insanı yoran bir sey yok
Oyle her pazar kesin açarım yeni bolumu mutlaka the hero academia ve one punch manide bekliyorum daha
my hero academia baslarda eglenceliydi ama son zamanlarda pek izleyesim gelmiyor. Guzel anime aslında. One punch man'in fightlarını nasıl yapacaklar cok merak ediyorum, mangada olaganüstülerdi. Animesini dusunemiyorum, umarım hakkın verirler
My heronun sorunu bence kotu karakter all for onea cok odaklanmislar tek kotu o gibi one punch man mizah amaçlı zaten saitamayi gormek güldürüyor zaten
biraz da karakter gelisimi dengesini tutturamıyorlar gibi ya, ornegin bir sezon iyilerin gelisimi varsa diger sezon genellikle kotulerin gelisimi uzerine kurulu gibiydi biraz
Ben o konuda en cok narutoyu beğeniyorum dusmanlar heo belli seviyeydi iyiler zamanla artti ama naruto başrol odaklı oldugu icin ana bosslar basrollere odakladilar
One piecede ayni hatta odul sistemi direk düşmanın seviyesini belli ediyir ama spoiler vermiyim fazla sana
Evet narutoyu ben de seviyorum o konuda. Zaten soruda da bahsettigim gibi favorilerimdendir Naruto. Ayrıca şaşırdım biraz, One piece izleyenler genellikle diger animeleri elestirirler surekli. Sizin ovmeniz biraz hosuma gitti, keske herkes tarafsız olabilse bu konularda. Siz boyle soyleyince daha cok meraklandım one piece hakkında, bos zamanı bulur bulmaz oturup baslayacagım
Ben ilk death notedan basladim bu anime sevdasina sonra naruti dragon ball one piece vb.
Death noteda cok iyiydi ama one piece konusu bitmediği icin bence bu kadar bağladı cunku ne olacağını bilmiyorsun ve teori uretmek ve ne olacağını düşünmek zevkli oluyor
Dragon ball'ı ben de izliyorum, death note izlemedim henuz. O da izleme listemde
One piece izleyince yazarsin zaten teori icin dbdbdb
Yazarım tabii ahjfhasdfdj
Anime nobetlerde izleyince cocuk diyen tayfa oluyor ama anime muhabbeti cok zevkli izlemeyen bilmez iste
Naruto izledim ama boruto naruyoya hakaret mesela bana göre
Naruto ve sasuke kaguyayi çocukken indirdi ama yetişkin hallerini boruyonun okutsisi harcadı narutoyuda sasukeyide
Evet anime muhabbeti gercekten de zevkli, izlemeyen bilmiyor gercekten de
Boruto gerçekten rezalet bir anime, animasyonu o kadar kötü ki. Narutodaki tüm karakterleri güçsüzleştirmişler resmen. Mangasının daha iyi oldugunu savunanlar da var, ben henüz bakamadım mangasına. Boruto keske yapılmasaydı da aklımızda bir efsane olarak kalsaydı Naruto
boruto narutonun sasukenin yenemedigi karakteri yeniyor ve boruto naruto gibi power up almadan guclendi gitti
Naruto en gucsuzten en gucluye gidisi cok iyi anlatilidi sasuke güçlüydü ama onun power uplari hissetin itachiden tek yiyordu
Valla ben Naruto Shippuden ile bitirdim Naruto'yu, Boruto'ya baslama geregi de duymadım. Benim icin efsane olan bir karakterin o kadar gucsuz gosterilmesini istesem de izleyemem. Gercekten de narutonun calısarak guclenmesi harikaydı. Sasuke'ye ne kadar Naruto izlerken sovsem de o da aynı sekilde guzel bir sekilde guclendi bence. Boruto duydugum kadarıyla mangada Narutodan daha gucluymus su an, tabii bu Narutoyu bu kadar gucsuz gostermeleri icin bir sebep degil
Aynen one piece izlemedin daha izleyince gorecem seni
Ksden mesaj atsan ordan konusalim istersen one piece izleyince görüşlerini merak ediyorum
One piece eminim ki ayrı bir yerdedir, izleyince gorecegim artık. Zaman bulmak gercekten zor
1050 bolum izlemek kolay degil ama pisman olmacagin birsey
bekleyip gorecegim artık
yarin yeni bolum var izleyecem bence death note bitir once 20-30 bolum bir sey
death note harika bir anime fakat pek izleyesim gelmiyor onu ya, bir ara baslamıstım sonra kucuk bir ara verince animeden sogudum biraz. Tekrar ısınınca kesinlikle izleyecegim death note
Full metal alhmaycste baya iyiydi ama gintama cok hosuma gitmişti ama kaçıncı bölümde kaldığımı unuttum
fullmetal alchemist'i de bayagı begenmistim, gintamayı ben de bitiremedim ya. Kaldıgım bolumler biraz sıkıcı bolumler oldugu icin izleyesim de gelmiyor
Komik geldi bana baya ama hatirlamiyorum
komik olmasına komik zaten de cok bagımsız olunca bolumleri cok sarmadı bana ya
Saglam bir hikayesi yok sadece troll amacli one punch man gibi ama oda fena sariyor
ciddi bolumler de biraz ilerde baslıyordu diye hatırlıyorum, yani arada sırada eglenmek icin izlenebilir fakat oturup da ciddi ciddi izleyebilecegimi dusunmuyorum
Sıkıyor bi sure sonra haklisin ama cokta güldürdü ilk basta sürükleyici hikaye olmayinca bunaltıcı oluyo komedi
evet iste anlatmak istedigim sey bu, hani gulduk eglendik falan da insan biraz da olsa dovus gormek istiyor ya
One punch mande dövüş ve aksiyonda var mesela saitamada tuzu biberi oluyor
one punch man'in de yeni sezonunu bekliyorum, saitama gercekten izletiyor kendini
S seviye yapamamlari sinirimi bozuyor zaten bilerek yapiyolar zaten
evet iste, bir turlu anlayamadılar gucunun degerini. Hemen s seviye yapsalar elbette sıkıcı olurdu fakat bu kadar da surundurmesinler ya
Umrunda degil ki genos daha takintili
genos zaten takıntılıydı bastan beri guclu olmaya
Ninja daha fena bence fvfh
ninja tamamen kafayı gucle bozmustu zaten, yine de cok guclenemedi
yanlis kele bulasti cunku dbdb
gercekten de oyle, peki baska begendiginiz bir anime var mı?
My hero academia
Ondanda guncele geldim artık bekliom su güncel olayi cok sikinti hemen gelmio kabulu
Ozelden yaz istersen ordan rahat konusuruz
Hala izliyorum, favorim Şu an kimetsu no yaiba.
Ben de seviyorum onu, yeni sezonu basladı hatta. Zamanım olmadıgı icin izleyemiyorum su aralar
Çok iyi ama arclari kisa sürüyor üzücü.
Her arcta da ya biri ölüyor ya da emekli oluyor. Zavallı Tengen'in bir eli bir gozu kaldı sadece
Hashirama siralamasinda tengen sonlara dogru zaten. Bence Rengoku ya cok yazik oldu.. Ama o da en guclu iblisten 3. sune denk geldi iste.
Rengoku gercekten en cok uzuldugum kaakterlerden birisi ya, ben beklemiyordum ölmesini. Gercekten de cok sanssızdı Rengoku. Valla en guclu olan da ölüyor ya. (Burası biraz spoiler iceriyor)
Zaten hashiralardan canlı kalan tek kisi Tengen diye biliyorum, o da emekli oldugu icin canlı kaldı.
Ben baya spoiler yedim zaten sorun etmiyorum.3 buyuk savasin mangadaki hallerini gordum yani. En cok merak ettigim kokushibo ve yoruichi savaşı.
Ben de onu cok merak ediyorum, neyse bekleyelim bakalım. Gelicek insallah. Birde Jujutsu Kaisen izlediyseniz Gojo ve Tojinin savasını da merak ediyorum
Ozelden yazsana konuşuruz oneri vs paylasiriz.
Death note
İzleme listemde olan bir anime, gercekten hikayesi falan hosuma gitti. Umarım zaman bulup izleyebilirim bir ara
opm.
saitamanın fightları nasıl yapacaklar acaba animede, mangada harikaydılar. Umarım aynı kalitede animeye gecirebilirler
bana kalırsa çok iyi olacak, ama şu god fıght olsaydı keşke daha mükemmel olabilirdi. galiba 4. sezon da olacak
bu gidisle 3. sezonu zor gorecegiz, 4. sezonu ne kadar bekleriz dusunemiyorum artık
hakket ya.2023 diyolar. son çeyrek vb ama
bekleyip gorecegiz artık, bu kadar bekletiyorlarsa mukemmel bir sey yapsalar bari
2. sezon gibi hevesi kursağımızda bırakırlarsa opm yi bırakırım
buyuk ihtimalle bende yarım bırakırım animeyi
yaparlarsa saitama yapımcıya tek atsın
Naruto
Gercekten cok hosuma gidiyor bu anime, hikayesi ve ilerleyisi sevdiriyor kendini bence. Bu arada borutoyu izlediniz mi peki?
İzlemedim
Cogunluk izlemeyin falan diyor. Gercekten animasyonları cok kotu ya, ben de izlemedim fakat denk geldigim birkac kesite gore gercekten eski Naruto kalitesini bitirmisler