Dizi, güneş tutulması sırasında Goryeo Hanedanlığı zamanına geri giden ve orada diğer insanların korkudan önünde titrediği Wang So’ya (Lee Jun-Ki) aşık olan bir kızın (IU) öyküsünü anlatmaktadır.
İzlenmesi gereken kore dizilerin bitanesi olan Moon Lovers dizisi Aşk , İhanet, Sadakat ve Dram gibi konuları çok güzel işlemiş. Dizinin müzikleri ayrı bir güzel. Diziyi izlettiriyo. Dizi arayışına girenlere tavsiye. ;)
Bu diziyi o kadar övdüler ki bana. Açtım izledim. Ağlamayı bırak sinir oldum daha çok. 4. Prens harcanmalara doymadı. Kız desen her şeyi karıştırıp gitti hiç planda olmayan kardeşle evlendi. O yüzden pek sevemedim bu yapımı. Lee Joon Gi izlemek zevkliydi ama 👍🏻
Lee Joon Gi sevdam beni sinir bozucu karaktelere katlanmak zorunda bırakıyor. Vampir olduğu diziyi de sırf bu herif için izledim. Oradaki kızı da pek beğenmedim. O karakter o kıza olmamıştı. Ama dizi ilginç şekilde fena sarmıştı:))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İzleirm yakında
Bu diziyi o kadar övdüler ki bana. Açtım izledim. Ağlamayı bırak sinir oldum daha çok. 4. Prens harcanmalara doymadı. Kız desen her şeyi karıştırıp gitti hiç planda olmayan kardeşle evlendi. O yüzden pek sevemedim bu yapımı. Lee Joon Gi izlemek zevkliydi ama 👍🏻
Zaten bende Lee joon gi performansını beğendiğimden izledim :)
Lee Joon Gi sevdam beni sinir bozucu karaktelere katlanmak zorunda bırakıyor. Vampir olduğu diziyi de sırf bu herif için izledim. Oradaki kızı da pek beğenmedim. O karakter o kıza olmamıştı. Ama dizi ilginç şekilde fena sarmıştı:))