Komedi
Korku
Dram
Aksiyon
Romantik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yerli film denildiği zaman aklıma çok da film gelmiyor ben genel olarak yabancı filmleri seviyorum çünkü ama yerli film denildiği zaman en son aklıma gelen bilim kurgu filmleri çünkü çok fazla bilim kurgu filmimiz yok hatta hiç yok. ilk olarak aklıma tabi ki de komedi filmleri geliyor. en çok kolpaçino filmlerini serisini biliyorum ben bir de işte Yeşil çam filmleri var özellikle de Kemal sunal filmlerini komik bulurdum çünkü çok başarılı bir oyuncu bir de maalesef her film de işlenen artık yeter sıkıldık dediğimiz dram ve aşk konuları var maalesef ülke olarak bu tür dramları şiddeti sevdiğimiz için diziler de ve filmler de sürekli bir aşk draması aile draması yer alıyor. birde korku filmleri var oda zaten cinli filmlerden öteye gidemediği için hiç sevmediğim ve saçma bulduğum tür arasında yer alıyor benim
Komedi eşittir küfretmek, korku eşittir cin şeytan, romantik denince sadece yatak odası kısmı çekilmiş ayran gönüllü iki kişinin aşkı (!)
Dram diyeyim 7. koğuştaki mucize filmi hürmetine.
Cevap
8Cevap
Korku türü derim bence bunda bizimkiler oldukça başarılı
Komedi geliyor. Genellikle bu konuda bir tık başarılıyız.(Küfürlü komediler hariç)
En çok komedi yapıyorlar oda küfür kıyamet. En çok drama da beğeniyorum
Yerli film izlemiyorum ama romantikler daha iyi sanki
Komedi aklıma geliyor ama korku filmlerimiz bile bana komediymiş gibi geliyor...
Bizim Türklerin komedi anlayışı küfürden ibaret. Çok nadir güzel komedi filmleri var.
Dramda iyi olduğumuzu düşünüyorum. Bayılıyoruz kendimizi üzmeye efkarlanmaya.
Saçma sapan romantik filmler
Töre, namus, intikam sayılıyor mu? 😂
Daha çok komedi geliyor.
Dram Babam ve oğlum
Komedi geliyor genelde
İlk komedi geldi
Züğürt ağa geliyor
Komedi hatta Arog geldi 😅
Dram ve romantik
Komedi
Komedi
Komedi