Süreyya - Ömer
Gamze - Erdal
Gamze - Ömer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erdal & gamze düğünü görürüz artık ömerde Süreyyayla sezon finalinden sonra evlenir.
Bu Bir dizi olmazsa Ömer'in ve gamze' nin saçını başını yollacağım yahu
Ömer 23-24 yaşında gencecik delikanlı teyzesi yaşındaki kadına aşık oluyor saçmalık Süreyya gamze' den Bin kat daha güzel alımlı Ömerle gamze yakışmıyorlar ki bı kere aradaki yaş farkı çok belli oluyor hadi diyelim ki yaşı at bı kenara. Hayata bakış açıları farklı onun hayatı yaşayış tarzı farklı ötekinin daha farklı bu bı dizi biliyorum ama sinir oluyorum
Gamze Erdal ikilisi daha çok yakışıyor ikiside olgun yaşını başını almış insanlar çoluk çocuk değiller yani
Aşk meşk bunlar neden var herkes karşı çıktığı için imkansız olduğu için birbirlerine aşıklar.
bence aşık bile değiller çevre karşı çıktığı için aşık olduklarını sanıyorlar
Tam tersi olsaydı herkes onay verseydi bu ilişkiye 2-3 ay birşeyler yaşarlardi belki de evlenirlerdi bilmiyorum. Pişman olurlardı bu çok açık bir şekilde belli oluyor..
Yaşı falan herşeyi geçtim hayata bakış açıları çok farklı...
Ömer buradan sesleniyorum kendine gel artık 😂
Gamze İle Erdal'in düğününü görürüz diye düşünüyorum. Çünkü yeni bugünkü bölüm fragmanında Ömer Sureyya'ya ona karşı bir şey hissetmediğini söylüyor ve Süreyya ağlayarak uzaklasiyor. Bence ayrılıyorlar. Ama Gamze ile Erdal cephesinde durumlar ilerliyor. Erdal Gamze'ye evlenme teklif ediyor. Ve isteme olacağı gün kapıya Ömer gidiyor fragmanda var bunlar.
Tabi hepsinden bağımsız sürpriz yaparsa dizi, Ömer ile Gamze'nin düğününü de görebiliriz. Bu da çok güzel olur.💙
Cevap
14Cevap
Ben türk dizisi izlemiyorum. ama sondakiler olabilr son çift var ya
Ne saçma bi anket , diziyi izlemiyorum ama bi kişinin 2 kişiyle evlenme ihtimali varsa saçma
Dizinin varlığından bile haberim yok.
Polat Alemdar ve Elif Eylül
Türk dizilerini izlemiyorum
Gamze Erdal diyesim geldi
Ömer Süreyya diye düşünüyorum takipcisi değilim
Bu diziyi izlemiyorum.
Yerli dizi izleyen var mi ya hâlâ 😂😂
Diziyi izlemiyorum, bilmiyorum.
Hiçbiriii
Ne günlere kaldık ya. Hep ldatma dizisi
İzlemiyorum ki
Gamze - Erdal