Hayatımda ki en zor sorulardan biri olabilir. Ruh halime göre cevap verirdim. 🙂
Breaking Bad
Game of Thrones
Sherlock Holmes
Wikings
The Walking Dead
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayatımda ki en zor sorulardan biri olabilir. Ruh halime göre cevap verirdim. 🙂
The wlking dead severim konusu da harika ötesi Yaşayan ölüler diyarına hoş geldiniz!
Kasabanın polis şefi Rick Grimes bir gün vurularak hastaneye kaldırılır; fakat o komadayken geçen sürede bildiği yaşam altüst olmuştur. Artık dünya, insan etiyle beslenen zombilerin insafına kalacak! Tabii birazcık insani duyguları kaldıysa... Atlanta'da kaostan sonra sessizce hayatta kalmaya çalışan küçük bir grup insanınsa, birbirlerinden başka tutunacak kimseleri yok...
R. R Martin'in külliyatını okumuş biri olarak Game of Thrones'u daha çok bir edebi eser olarak başarılı buluyorum. Saf dizi olarak aralarında en iyisi BB'dir.
İlginç bir bakış açısı teşekkürler. 🙂
Ben teşekkür ederim. Aslında vermek istediğim ekstra bir detay olarak ise şunu söyleyeyim. BB harici hepsi senaryolaştırılırken aslında bağımlı olduğu kaynakları oldu. Mesela TWD bir çizgi-roman üzerinden uyarlama. Sherlock bildiğimiz gibi bir edebi eser zaten. O yüzden Vince Gilligan'ın sıfırdan yaptığı BB serisinin bu kadar tutulmasını her zaman özel görürüm. Kaldı ki sonradan çıkardıkları BCS yer yer BB'den bile iyi dedirtmişti bana. Hepsini severek izlemiş biri olarak böyle bir detay getirmek istedim. :)
Aralarında The Office'in olmaması acayip saçma bence bu gerçek verilere dayanmıyor çünkü mesela Wikings'in imdb'si 8.5 iken The Office 9 verilere dayanmayan bir soru olmuş cbchfkxgx
Dünyanın en yüksek ımdb oranına sahip dizileri demedim. Dizilerden dedim. 🙂
50 tane vardı aralarından bana göre en iyilerini seçtim.
Yine de 9'lardan direkt 8.5'e atlaman tuhaf dbvbzjghx aralarında bir de Friends olsa tam olurdu bdjfhfjvbx neyse ben sadece sevdiği şeylerin hakkı saçma bir şekilde yenince sinirlenen birisiyim o kadar
En yüksek imdb sıralaması yapmadım işte. Zaten en yüksekleri var breaking bad ve Game Of Thrones bunların olması bile yeter. 🙂
Aslında şey Game Of Thrones 13. sırada ama sen bilirsin tabii
Öyle olduğuna inanıyorsan senin evreninde öyle olabilir 😊
Bence baktığın site yanlıs olabilir GOT 2. Sırada yer alıyor.
9.2 imdb oranı var. Üstünde olanlar belgesel niteliğinde çekilmişler. Kardeşler takımı mesela 9.5 imdb oranı var ana şu an benden duydun değil mi. 🙂
Bana ne dizi sonuçta belgesel falan fark etmez
Cevap
22Cevap
hep efsaneleri koymuşsun olmaz ki böyle neyse ben yine de Breaking Bad diyorum 🫡🫡🫡
Evet hepsi efsane. Güzel seçim. 🙂
Sadece vikings ve Sherlock Holmes izledim bence vikings iyidi
Diğerleri de harikadır tavsiye ederim.
Bi ara inşallah izlerim sanirim teşekkür ederim dostum
Breaking Bad baştan sona bir efsanedir..
Breaking Bad'i gördükten sonra devamına bakmadım bile, direkt işaretledim.
Güzel bi film bi onu izlemiştim seçenekler arasından 😂😂
Hangisi
Hepsi dizi yalnız
Kurtlar vadisi nerde abi. En yükseği koymayı unutmuşlar.
🥲🥲
Büyük bir Sherlock hayranı olarak her zaman zekadan yanayım Bay Holmes diyorum.
The walking dead
the walking dead ı izlideim mükemmeldi
The Walking Dead diyebilirim.
Sherlock Holmes
Daha zevkli sende ipucu aramaya başlıyorsun
sherlok homes benim en beğendiğim
Dizilerle aram yok
Hepsi
Birini seç 🙂
game of thrones
Hause of Dragonu izlediniz mi?
izlemedim hâlâ hiç öven görmedim o yüzden içimden gelmedi
Ben çok beğendim. Bazı noktaları var eleştirilecek ama izlemenizi tavsiye ediyorum. 🙂
ne o noktalar peki? aşırı game of thrones hayranıyımdır tüm sezonları sekiz kere izledim
İnanamıyorum. Bu kadar GOT hayranı birisi nasıl izlemez? GOT'un geçmiş dönemini anlatıyor Terganyanların hakim olduğu zamanları. Ejderhalar çok fazla görebilirsin. Ben ejderha çok sevdiğim için dizi beni çok mutlu etti. Eleştireceğim nokta geçişlerde arayı çok açmışlar. Mesela 10 yıl geçiş olur mu ara saneleri göstermeden.
ne bilim sevemedim fragmanları gördüğümde terganyanları anlattığını biliyorum ama o başrolde ki kız bile itici geldi
şunun drcarys diyişine bak bir de khalesiminkine bak
m.youtube.com/watch
O zaman sana şöyle bir haber vereyim. Kız değişecek 10 yaş büyüyecek. Sana bunu demeye çalışıyordum. 🙂
Faza görmeyeceksin
kim oluyo sonra bu gıcık kız 😒
Sarı saçlı bir kadın oluyor 😁😁
Fazla spoiler vermeden izee ))
içimden de gelmiyor ama izliyim bari bu kadın kim peki khalesinin büyük büyük ninesi mi
Ever khalesinin büyük büyük ninelerinden 😁
Zaten bu kadın için izlemeyeceksin. Bunun amcası var. Ona aşık olacaksın büyük ihtimal
niye aşık olucam 🙄
Kendisinin karakterinden dolayı ve cazibesi var o yüzden. 🙂
Diziyi kendi başına götürüyor diyebilirim
hepsi birbirinden iyi
The walking dead ve spartakus
Game of thrones ve vikings
BReaking bad'in yerini tutamazlar abi.
Kanki bu listede Game Of Thrones derim herhalde
Wikings ve Sherlock
Hiçbiri
Sherlock holmes
Sherlock ve GoT