off hepsini çok özlediiiim 😢😢😢😢
Sihirli Annem
En İyi Arkadaşım
Acemi Cadı
Bez Bebek
Ruhsar
Selena
Sana Bir Sır Vereceğim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
off hepsini çok özlediiiim 😢😢😢😢
Bence bez bebek en güzeli olabilir. Joker kötü karakter olarak çok başarılıydı bence Joker karakterinden çalınmış ama olsun. hatta her zaman kötü olmayı düşünüyordu. sihirli annem sevmezdim hiç, acemi cadı da eğlenceliydi
Zamanında acemi cadı ve sihirli annem izlerdim, diğerlerini de biliyorum tabii de önce acemi cadı sonra sihirli annem daha bi güzeldi sanki, ruhsar’ı da severdim. Listeye bakınca gerçi o da güzel bu da güzel diyesi geliyor insanın neyse bu üçü en iyileriydi 🤣
Ruhsar, en iyi arkadaşım dizilerini. 2000 liler hatirlamaz. 😅 90 doğumlular bilebilir. Selena, acemi cadi, sevdiğim dizilerdi ama aralarından en çok sihirli annemi sevdiğim için onu seçtim
Cevap
45Cevap
Bez Bebek 🧚♀️
Sihirli annem ne ya tamam kabul çok izliyordum ama en güzeli selena hala daha izlerim gördüğüm zaman ezbere bilirim. Sihirli annem sıkıyor ya. 🤣🤣
Aynen ya selena başka çok troll yerleri var selananin 🤣🤣🤣🤣
Kesinlikle katılıyorum, sihirli annemi ben hiç sevmezdim ama selena çok eğlenceliydi, o dilaranın çatlaklıkları, kıvılcımın halleri falan her bölümü ayrı bir komikti ya bence
Aslı falan ozellikle canım dizim ya
sihirli annem ilk izlediğim dizi ve çok severdim onu seçtim ama sana bir sır vereceğim de çok iyi bir diziydi
evet ve çok saçma bitti son zamanlarda türkiyede artık tutmuyormuş bu tür diziler sanırım o yüzden bitmis
Hepsi çok güzel ama ben oyumu sihirli annemden kullanıyorum çileğin yavuza aşık olması şarap sahnesinde şerefe Yavuz demesi bir başka...
evet.
Kayıp prenses olsaydı o derdim ama sihirli annem de severiz
hepsi benim bebeklerim hepsini izlemiştim zamanında, sihirli dizelere hastaydım 😂😂😂
Acemi Cadının erkek arkadaşları onu kurtarıyordu. Halaları çok çıkgındı😂
Şimdi gençlik belki çok hatırlamaz veya dönüp izlememiştir ama Ruhsar dizisi gerçekten aralarında en iyisiydi bana göre..
Selena, bez bebek ve acemi cadı bu üçlüyü izlemeden durmazdım 😄 hâlâ duramıyorum arada A2 de rastlayınca izlerim 😊
Bez bebek, sihirli annem ve en iyi arkadaşım Cino çok iyilerdi
Ruhsar ve Selena çok saçmaydı Bez Bebek, SBSV ve Sihirli Annem çok güzeldi ya
Hepsinin yeri ayri. Sihirli annem ama bence. En iyisi. En iyi arkadasimin jenerik müziklerinden girişinden filan korkardim nedense. Ruhsar da cok iyi
Tabiki de selena ya bu dizi harbi efsaneydi bence her bölümü ayrı komik, ayrı eğlenceli hâlâ ara ara izlerim, hiç sıkmayan, kafanızı dağıtan dizi
Ruhsar dedim ama Sihirli Annem'i oyumu verdikten sonra görsel çıkınca hatırladım, o da güzel fantastik bir diziydi.
Sana bir sır vereceğim hiç izlemedim ama izleyenlerin çok keyif aldığını duyuyorum hep sihirli Annem Ruhsar acemi cadı diyorum benn 😀
7 numara bizim evin halleri daha çok 90lar ve 2003 arasında kalan yapıtlar
En fantastik olan tabiiki sonuncu. Soruyu anlamadıklarını düşünüyorum
Son seçenek hariç hepsini çok seviyordum fkkds
Ruhsar tabii ki. Bak Ruşen amcanın oğlu Sedat'a, o da Ruhsar diyor. Değil mi Yılan Müfit? 🐍
Ruhsarı ne izlerdim ya çocukken :D anılarım depreşti. Keyifli geceler..
Sana bir sır vereceğim hariç hepsini severek izlerdim
Sihirli annem izlemedim ama Selena ve Bez bebek izledim.
Hiçbirini izlemediğim için bilemiyorum ama Sihirli Annemi çok duydum
Sihirli Annem ve Selana Ruhsar ı çok duydum bir ara izlemeyi düşünüyorum
Yaa gerçekten saçmaydı filan ama hepsi guzeldi şimdi ancak şiddet icerikli diziler çeksin
Erşan Kuneri :d
:D
Hepsi güzeldi ama Sihirli annem yeri başka 😅
Sihirli annem en güzel yıllarımız onla geçti fark edenler emoji atsın
Ruhsar
Neredeyse hepsini izledim ama en iyi bence en iyi arkadaşım
Bir zamanlar bunları izlediğime inanamıyorum...
Ahhh Hande Ataizi, Ahhh..
Hepsini izleyip adım gibi ezbere bilmem
Ruhsar güzeldi.
Ruhsar bir numaraydı ya
Foto onaylı Ruhsar diyeyim
selena
bez bebek
sbsv
en iyi arkadaşım, selena, bez bebek, prenses perfinya, dedemn dolabı, kayıp prenses, hayal ve gerçek
Büyük cin ve sihirli annem ve Selena
Sana bir sır vereceğim ❤️
Acemi cadı ve sihirli annem 😍
Bez bebek tabiki♥️
Ruhsarı tek geçerim. Bayılarak izlerdim
Ruhsar severek izlerdim.
Ruhsar biraz daha ayrıydı benim için..
Bence hiçbiri
Kurtlar vadisi
Bez bebeğin yeri bir ayrı. Çok severdim.
Ruhuna Sağlık, Ruhsar’cığım Ölmemiş ❣️
Selena, özlemedim değil.
Sihirli annem, betüş kafe😄
Dizilerle aram yok
Bana göre selena bence. Eskiden her sabah atvde izlerdim..
En iyi arkadaşım mükemmeldi.
ruhsar elbette denyo hayalet :D :D
Ruhsar ve sihirli annem en iyisi
hepsinin ortak özelliği aptalca olması
Ruhsar 🤩 okuldan gelir gelmez izlerdim
Ayrılsak da beraberiz ve Çiçek Taksi unutulmuş hanımefendi
Sihirli Annem
Sihirli annem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?