- Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBen bu filmleri önerebilirim çoğu da duygusaldır
6. Schindler'in Listesi (1993)
7. Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü (2003)
8. Ucuz Roman (1994)
9. İyi, Kötü ve Çirkin (1966)
10. Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği (2001)
11. Dövüş Kulübü (1999)
12. Forrest Gump (1994)
13. Başlangıç (2010)
14. Yüzüklerin Efendisi: İki Kule (2002)
15. Yıldız Savaşları: İmparator (1980)
16. Matrix (1999)
17. Sıkı Dostlar (1990)
18. Guguk Kuşu (1975)
19. Yedi Samuray-Kanlı Pirinç (1954)
20. Yedi (1995)
21. Tanrı Kent (2002)
22. Kuzuların Sessizliği (1991)
23. Hayat Güzeldir (1997)
24. Şahane Hayat (1946)
25. Yıldız Savaşları: Bölüm IV - Yeni Bir Umut (1977)
26. Er Ryan'ı Kurtarmak (1998)
27. Ruhların Kaçışı (2001)
28. Yıldızlararası (2014)
29. Yeşil Yol (1999)
30. Parazit (2019)
31. Sevginin Gücü (1994)
32. Seppuku (1962)
33. Olağan Şüpheliler (1995)
34. Piyanist (2002)
35. Geleceğe Dönüş (1985)
36. Terminator 2: Mahşer Günü (1991)
37. Asri Zamanlar (1936)
38. Sapık (1960)
39. Aslan Kral (1994)
40. Geçmişin Gölgesinde (1998)
41. Şehir Işıkları (1931)
42. Ateşböceklerinin Mezarı (1988)
43. Gladyatör (2000)
44. Whiplash (2014)
45. Köstebek (2006)
46. Can Dostum (2011)
47. Prestij (2006)
48. Casablanca (1942)
49. Batıda Kan Var (1968)
50. Arka Pencere (1954)
51. Cennet Sineması (1988)
52. Yaratık (1979)
53. Kıyamet (1979)
54. Akıl Defteri (2000)
55. Kutsal Hazine Avcıları (1981)
56. Şarlo Diktatör (1940)
57. Başkalarının Hayatı (2006)
58. Zincirsiz (2012)
59. Zafer Yolları (1957)
60. Sunset Bulvarı (1950)
61. VOL·i (2008)
62. Cinnet (1980)
63. Avengers: Sonsuzluk Savaşı (2018)
64. Beklenmeyen Şahit (1957)
65. Garip Doktor (1964)
66. Joker (2019)
67. Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde (2018)
68. İhtiyar Delikanlı (2003)
69. Prenses Mononoke (1997)
70. Hamilton (2020)
71. Senin Adın (2016)
72. Bir Zamanlar Amerika (1984)
73. Kara Şövalye Yükseliyor (2012)
74. Yaratığın Dönüşü (1986)
75. Coco (2017)
76. Mukaddes Vazife (1981)
77. Kefernahum (2018)
78. Avengers: Endgame (2019)
79. Yüksek ve Alçak (1963)
80. Amerikan Güzeli (1999)
81. Oyuncak Hikayesi (1995)
82. 3 Ahmak (2009)
83. Cesur Yürek (1995)
84. Amadeus (1984)
85. Pather Panchali (1955)
86. Soysuzlar Çetesi (2009)
87. Can Dostum (1997)
88. Yıldız Savaşları: Jedi'ın Dönüşü (1983)
89. 2001: Uzay Yolu Macerası (1968)
90. Rezervuar Köpekleri (1992)
91. Her Çocuk Özeldir (2007)
92. Bir Şehir Katilini Arıyor (1931)
93. Ölüm Korkusu (1958)
94. Yurttaş Kane (1941)
95. Onur Savaşı (2012)
96. Bir Rüya İçin Ağıt (2000)
97. Gel ve gör (1985)
98. Yağmur Altında (1952)
99. Gizli Teşkilât (1959)
100. Sil Baştan (2004)
101. Bisiklet Hırsızları (1948)
102. Yaşamak (1952)
103. Arabistanlı Lawrence (1962)
104. Yumurcak (1921)
105. Dangal (2016)
106. Full Metal Jacket (1987)
107. Baba (2020)
108. Otomatik Portakal (1971)
109. Metropolis (1927)
110. Taksi Şoförü (1976)
111. Garsoniyer (1960)
112. Çifte Tazminat (1944)
113. Belalılar (1973)02 Yorumla- +1 yıl
Ooo çok çok teşekkür ederimmm üşenmeden yazmışsın
- +1 yıl
Rica ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılKefernahum filmini tavsiye ederim o halde gerçekten ben izleyince aşırı duygulanmıştım. Lübnan'da geçiyor film ve bir çocuğun hayatını konu ele alıyor ve nasıl yaşam mücadelesi veriyor onu anlatıyor tavsiye ederim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Selamlar,
Ben sana eğer izlemediysem mutlaka Çizgili Pijamalı Çocuk filmini tavsiye ederim. 2. Dünya Savaşı’nın kara günlerinde, arkadaş olmaya çalışan iki çocuğun hikayesi. 8 yaşındaki Bruno ailesiyle Berlin'den ayrılır ve Polonya'da yaşamaya başlar. Babasının işi için taşındıkları bu yerde bir de arkadaş edinir. Arkadaşı tellerin arkasında kalan bir Yahudi'dir.
Bruno'nun yaşadığı yer, 1.5 milyon Yahudi'nin öldürüldüğü Auschwitz toplama ve yoketme kampının bitişiğindedir. Oğlunun tellerin ardında yaşananlarla ilgili gerçeği öğreniceğinden kaygılanan Bruno'nun annesiyse oğlunu bu ’’arkadaş’’lıktan korumaya çalışır
10 Yorumla
+1 yılSevimli tehlikeli
İğne iplik
Mucize
Güneşi gördüm10 Yorumla7. Koğuştaki mucize, kesinlikle izlemelisin veya ayla. İkisinde de çok ağlamıştım, baya duygu yüklü filmler.
10 YorumlaAteş böceği mezarlığı
İlle de ağlamak istiyorsan podcast öneriyim merdivenaltı terpi. Ağlamak isteyip ağlayamadığımda dinlerim işe yarar xd
10 YorumlaBirkaç Metreküp Aşk
Bu filmi önerebilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAnca kendinizi depresyona sokacak aglamali zirlamali seyler izleyin zaten, sanki yeteri kadar yok ulkede bide filmde olsun diyorsunuz yani. Az aksiyon gerilim izle heyecana kapilin yaa, alisik olmadigimiz seyler izleyin degisiklik olsun..
0157 Yorumla- +1 yıl
Öner bi film izliyim
Cevap sahibi+1 yılKategori?
- +1 yıl
Aksiyon gerilim dedin ya öner işte
Cevap sahibi+1 yılTaken ve the maze runner serilerini izleyebilirsin izlemediysen...
- +1 yıl
Fragmanina bakıcam teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılHangisinin?
- +1 yıl
İkisinin de fragmanına bakıcam beğenirsem izlice
Cevap sahibi+1 yılBen kendim serileri en az 5 kere izlemisimdir tekrar da izleyecem yakinda aklimda, kesin begenirsin eger az aksiyon gerilim gizem tarzi seyler begeniyorsan...
- +1 yıl
Aksiyon gerilim pek sevmem ama film sarıyorsa izlerim
Cevap sahibi+1 yılSariyor tabi canim bosuna mi izledik o kadar, meraklandiriyor yani insani aa ne olacak simdi bu neydi simdi gibisinden. Izledin mi fragmanlarini...
- +1 yıl
Taken filmine baktım da bı kızı kaçırıyorlar falan babası onu kurtarmaya gidiyor, diğer filmde de labirent var. Ben bir kez daha anladım ki ben dram insanıyim 😂
Cevap sahibi+1 yılIlginc bir zevk gercekten, ilk defa aksiyonu sevmeyen birini goruyorum. Bu dramdir aşk keşk gonul islerinden ne anliyorsunuz hep ayni yaa o onu seviyor o onu aldatiyor falan, sonra bundan etkilenip hosunuza gidiyor kendi iliskilerinizde de istiyorsunuz olmayinca da boyle duvara carpar gibi carpip uzuluyorsunuz sonra, olmaz ki ama boyle🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılBen Şu an scream 6 izleyecem mesela, korku filmi😁😁
- +1 yıl
Zevkler ve renkler tartışılmaz 😂
Dram seviyoruz ne yapalım 😂 - +1 yıl
O korku filmin fragmanına bakcam şimdi 😂
Cevap sahibi+1 yılNe diyim dramlara depresyonlara devam o zaman😂izleme onu da begenmezsin sen simdi yazik etme simdi guzelim filme🤣🤣
- +1 yıl
Adamın maskesi bile insanı geriyor 😂 herkesi bıçaklıyo. İzlerken gerildim acaba ölecekler mi diye 😂
Cevap sahibi+1 yılEe sonuc ne bu da mi senlik degil yoksa😂😂😂
- +1 yıl
Güzel aslında ama korkunç ama izlerim 😂
Cevap sahibi+1 yılOh oh cok sukur bir farklilik sonunda disimi kiracam simdi🤣🤣
- +1 yıl
Bunu izlicem şimdi de ama bu serinin en başından izlemem gerekiyor sanırım 😂
- +1 yıl
Bu serinin ilk bölümünü nereden bulabilirim
Cevap sahibi+1 yılYani ben sahsen en basindan izlemedim ilki 1990lardan ben sanirsma 4den baslamistim, zaten genel olarak konusu ayni oldugu icin birbirini devami gibi falan pek sanmiyom yeni katil yeni aksiyon heyecan falan yani😂
Cevap sahibi+1 yılIlkleri biraz sikici olabilir eski yapim ne de olsa ben pek izleyemiyom eski tarz ama eger buna benzer kesmeli bicmeli katil istiyorsan yamyam serisi var wrong turn diye o cok iyi gercekten heyecani muthis onu izle derim😂
- +1 yıl
Yamyamlar birbirilerini kesip yiyorlar mi yoksa xbehwshjwjs
Cevap sahibi+1 yılYok onlar insanlari kesip yiyor valla cok eglenceli hem gerilim korkulu hem heyecanli dkgkgdkgd
- +1 yıl
Onu izlersem artık asla yemek yiyemem herhalde 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBak bu da serinin ilki 2003 senesinde cikti. Genelde ormanda yasarlar kimsenin olmadigi yerde sonra boyle arada piknik kamp tarzi seyler icin insanlar gider ormanlara baslarina kotu kotu seyler gelir iste baya heyecanli yani izlemeni tavsiye ederim😂😂
www.youtube.com/watch
Cevap sahibi+1 yılhahahahahahah yersin kiz yersin🤣🤣🤣
- +1 yıl
Fragmanını izledim de öyle canlı canlı kesmiyorlar. hatta o insan yedikleri kısmını çekmemişler neyse ki😂 bu arada ben sabah o maskeli adamın filmini izlicem dbejbdbenxj
Cevap sahibi+1 yılYaa cekiyorlar aslinda ama o kisimlarini fragmanina koymamislar dkgkdkgd bak bu seriyi de bir kac kere izledim mesela😂😂bildigin icindeki organlari kesip cikariyorlar cig cig yiyip ham yapiyorlar🤣🤣o maskeli adamin ilk filmleri bence bu sonlardaki gibi heyecanli olmaz eski zaman oldugu icin en azindan ortalarindan baslasaydin dkgkdgk
- +1 yıl
Şu yamyam filmini asla izleyemem valla. Onlar kaçtıkça ben geriliyorum. Gece uyuyamam xbevxhshdhns
O maskeli adamın filmini senin izlediğin yerden başlayıp izlicem 😂 sabah insan korkmuyor izlerken de gece daha bı korkunç oluyor 😂 - +1 yıl
En son cin filmini izlemiştim de ondan sonra korku filmi falan izlemedim. Sesleri bile korkunc dbebbs
Cevap sahibi+1 yılAy korkak yaa dkldkgkdg bayiliyom soyle filmlere😂😂orasi dogru tabi o yamyami gunduz izle ama ne bilim perdelerini az kapat hafif karanlik olsun bari kdkdgkgkd 4 den basla o scream filmin😂
Cevap sahibi+1 yılcin gercek de ondan daha bi etkiler tabi ama beni onlar da etkilemiyor hosuma gidiyor korku filmleri🤣🤣
- +1 yıl
Ben normalim bence. Sen normal değilsin 😂 korku filmi hastası olmuşsun 😂
Cevap sahibi+1 yılAz heyecan aksiyon renk girsin hayatimiza bee hep depresyon uzgun nereye kadar😂😂
- +1 yıl
Hep dram izlemiyorum ki ben arada bir komedi izliyorum cok sarıyo 😂
Cevap sahibi+1 yılHe komedi de olur tabi ama aksiyona da ihtiyaci oluyor insani kiz😂
- +1 yıl
Aynen arada bir o da olur 😂
Cevap sahibi+1 yılBelli belli gorduk demin 😂😂
- +1 yıl
Kan dehşet şeyleri pek sevmem napim 😂
- +1 yıl
Gizliden çıksana niye gizlidesin😂
Cevap sahibi+1 yılNazik seni o ona nazlansin o ona cilvelensin falan dimi😂😂ben hep gizlideyim🤣🤣
- +1 yıl
Ne nazlanması anlamadım valla xhshdvdh
Cevap sahibi+1 yılyani film icerigi diyom siz boyle romantik tatli seyleri seversiniz o bakimdan naz cilve olsun dedim😂😂
- +1 yıl
He evet güzel öyle filmler eğlenceli geliyor. Bak hatta ben sana film öneririm belki beğenip izlersin. 1. Film Bana adımı sor, 2. film sadece sen. Bunları izle bence cok ağlayacaksin 😂
Cevap sahibi+1 yılYa ama ben aglamak zirlamak istemiyom ki ksfkskfk gecenleri bir tane izlemistim o da 7. kogus kesin izlemissindir imkani yok yani😂😂😂
- +1 yıl
İzledim izledim. Hatta sinemadan çıkınca bile etksiinde kalmıştım. Cok duygusalllldı 😂
- +1 yıl
Bazen ağlamak iyi geliyo ama xbdbsbbs
Cevap sahibi+1 yılSendeki bazen biraz fazla sanki ama neyse🤣🤣bende severim cok guzel olduktan sonra ama surekli surekli de izlemem ldfgkgldf
- +1 yıl
Ben filmlere kendimi kaptırıyorum ya dbevdvbebdhshsh zaten fillmler her zaman izlenmez ki insan sıkılır bı süre sonra
Cevap sahibi+1 yılBenim de etkilendigim cok oluyor ama boyle askli keskli olmuyor kdjgkdgj mesela gecen gun bir yabanci dizi bitirdim off cok iyiydi adamlar yapiyor yemin ediyorum insan dizinin icinde oyuncularla beraber orada olasi geliyor😂😂
- +1 yıl
Hangi dizi ooo
Cevap sahibi+1 yılNetflix dizisi ama japon - alice in borderland. Hatta bir manga ordan canlandirma
- +1 yıl
Olsun ben hileli bir yerlerden izlerim 😂 konusu ne
Cevap sahibi+1 yılHee dert etme sen bende site bol atarim simdi sana. Konusu uzun karisik yani boyle anlatmak zor olur izledikce anlarsin, hatta ilk bolum insan Allah Allah noldu boyle diyor ama her bolum gectikce sana boyle yeni bilgiler vere vere insani iyiyce kaptirip cekiyor kendisine, valla bu ramazanlikta gunde 3 bolum falan izliyordum, ikinci sezonu aralikta falan cikmisti iste iyi oldu bastan baslayip tekrar hepsini tekte bitirmek kfdhgkhfhk
- +1 yıl
Konusunu cok kısa bi şekilde ankatt işte 😂
Cevap sahibi+1 yılDirekt en bastan sezon 1 bolum 1 den basla kesinlikle pisman olmayacaksin. Hatta aralarda duygusal uzuntu ölum falan oluyor insan uzuluyor tam senlik yerler oralarda artik agliyon mu zirliyon mu kendini yerden yere mi vuruyon sana kalmis🤣🤣🤣🤣
yabancidizi.pro/dizi/alice-in-borderland-izle-1- +1 yıl
Çok güldüm ağlıyon mu zırlıyon mu kısmına ashahshabsgshshhahshs
Cevap sahibi+1 yılbir grub arkadas disari eglenmeye cikiyor hepsi isinden gucunden oluyor basrolun zaten yoktu evde hep pc oynuyordu, bunlar bulusup takilmaya karar veriyor sonra eglenirken saga sola kosuyorlar en son wc'ye giriyorlar ucu bir tek tuvalete orada oyle takiliyorlar guluyorlar falan birden isiklar elektrikler gidiyor, cikiyorlar bakiyorlar komple sehirdeki (tokyo) insanlar yok oluyor ne oldugunu anlamiyorlar vs ve hayatta kalmak icin oyunlara katilmalari gerekiyor, bir utopya dunyada bulunmus oluyorlar oyun arenlar bulunuyor sehirin icinde oralarda oyunlara gidiyorlar iste vizeleri oluyor oyun kazandikca uc bes gun artik ne kadarsa, eger bir tane daha oyuna katilmazlarsa vize bitiminden once gokyuzunden lazerle vuruluyorlar onlari boyle bir seye mecbur birakiyorlar yani oyun oynamaya ve hayatlari tehlikede cunku olme riski var...
Cevap sahibi+1 yılhahahahahaha orasina karismiyoz efenim tamamen sana birakiyoruz keyfine gore😂😂😂😂
bu arada kisa ozet dedin baya kisa oldu kdgjdkgjdk dedim sana uzun karisik 2 sezonluk dizi nasil anlatayim kisa🤣🤣- +1 yıl
Çok kısa yazmışsın ya maşallah 😂
Ben dram sanmıştım bu da aksiyon 😂😂 ama güzel bi filme benziyorrr
Cevap sahibi+1 yılThanks dgfjdkgj yok bak kopyaladim bu kategorilere giriyor: Drama, Mystery, Action & Adventure, Sci-Fi & Fantasy. Kesinlikle guzel bir filme degil diziye benziyor🤣🤣🤣
- +1 yıl
Güzellll o zamann 😂 önce şu maskeli katili izlicem 😂
Cevap sahibi+1 yılSen baya taktin ona hosuna gitti bakiyorum😂ama 6si daha yeni martin sonunda ciktigi icin sitelerde kamerayla cekenlerin kaydi var kalite vs kotu tabi o yuzden ben vazgectim izlemeye dogru duzgun ciktiginda izleyecem baska bir filme basladim suan🤣
- +1 yıl
Fragmands gördüğüm kadarıyla adam sadece bıçaklıyor insanları 😂 o yüzden izlenebilir.😂
- +1 yıl
Hangi filme başladın 😂 sen tam bi film bağımlısısın😂
Cevap sahibi+1 yılhee evet dogrudur cigerini sokup yemiyor😂😂
Cevap sahibi+1 yılyok bee son bir kac gundur zaten istiyordu canim ama ne izlesem bilemedim sayende basladik bir filme😂blacklight. O sana ilkte yazdigim taken serideki adamin filmi. Hatta takenin ikinci serisi İstanbul'da cekiliyor, bu avatar atakani bilirsin survivor sampiyonu falan o da rol almisti😂😂
- +1 yıl
Survivor izlemedim hiç ama tanıyorum adamı bdbdjjeje biz de baya konuşmuşuz he 😂
- +1 yıl
Acaba yamyamlar gerçekte de şu an varlar mı bdhwbdhsjsk
Cevap sahibi+1 yılSorma kdgjdgjd evet iste o atakan da var kotu adam rolunde😂su alice in borderland japon yapim netflix dizisini mutlaka izle derim ama dkgjdkg
- +1 yıl
Baya film izliyorsun he 😂
Cevap sahibi+1 yılOlmaz olurlar mi hic aman diyim o ormana duseyim deme seni yerde gokte yakalarlar valla okla falan bile vuruyorlar bide bir tane canım var ilk serisinde yanlis hatirlamiyorsam boyle komik hihihi diye bir ses cikariyor kovaladiginda hahahahahahaha🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılYok kiz ama severim guzel oluyor😂😂
- +1 yıl
Hahahshshsh şu an anlatıncs komik geliyor ama eminimmmm ki izlerken korkunçtur o ses 😂
Cevap sahibi+1 yılyok vallahi komik hahahahahaah zaten amac ne kadar korku filmi diye gecse icinde gerilim oldugu icin bide yamyam olunca insan arada gulmuyor degil😂😂😂bak ornek bu ses, o dedigim degil ama bu tarz da var cok komik hahahahahahaahahah
www.youtube.com/watch
Cevap sahibi+1 yılbide bu var, serinin 5. filmi bu kjfkjdgkdjjdgkj
www.youtube.com/watch- +1 yıl
İlk attığın ses cidden ürkütücü. Ama ikinci attığın video saçma ve komik 😂
- +1 yıl
Düşünsene gecenin bir yarısı yoldasın arkandan o ilk attığın ses geliyor 😂
Cevap sahibi+1 yılKomik yaaa hahahahahahaha bayiliyom hareketlerine filmde gorecen adamlar birini vurdugunda oldurdugunde o sevinc o mutluk sanki vatani kurtardilar zevk aliyorlar bu isten😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılHaaassssstroloji derim, nolamaz nayiirr gercek olmasi imkansiz derim kacarim heralde🤣🤣🤣
- +1 yıl
Sen bu filmleri baya baya komedi niyetine izliyorsun😂
Cevap sahibi+1 yılEvet cok severim korku filmlerini skfjkskdgjlgd😂😂
- +1 yıl
O ikinci attığın videodaki adamın tipine gülsem mi korksam mı ikilemde kaldım 😂
- +1 yıl
Bide dilini çıkartiyo ya gülesim geliyo sbevjfendbhwksbsb
Cevap sahibi+1 yılgul gul komiktir😂😂ee adamin hosuna gidiyor kendisi guluyor zaten😂😂
- +1 yıl
Adamın yüzünde tatlı bir korkunçluğu var xhdbdbbd
Cevap sahibi+1 yılSeni melek yuzlu seytan seni diyip agzinin ortasina hahshhdhdhjdgj
- +1 yıl
Kürekle vurmak xnendjdn
Cevap sahibi+1 yılhahahahaha aynen guzel giderdi😂😂
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Aksiyon filmlerinden girdik korku filmelere geçtik, korku filmlerinden sonra karakterlere kürekle vurduk bxbehxvebdbdbdbdh
Cevap sahibi+1 yılVallahi yaa nasil oldu acaba hic geri donup okuyamam Şu an kdjgjkdgkjgdkdgj
- +1 yıl
Boş ver en iyisi 😂
Cevap sahibi+1 yılbencede dkgfdkjfgh ben Şu an film izliyom sende istersen bir tanesine basla artik😂
- +1 yıl
Gece gece korku filmi izleyemem ben 😂
- +1 yıl
Ama sen istersen izle ben seni bölmeyim dbdvsvsb
Cevap sahibi+1 yılAlice in borderland e basla iste sitenin linkini bile attim actin mi hazir zaten😂
Cevap sahibi+1 yılben baska izliyom suan🤣
- +1 yıl
Tamam şimdi izlicem 😂
Cevap sahibi+1 yılDiziyi mi😂tamamdir ilk bolumu izledikten sonra geri don kdgkdkg
- +1 yıl
Gizliden çıksana ya xhehwjsj
Cevap sahibi+1 yılneden😂😂
- +1 yıl
1 saattir burdan konuşuyoruz çünkü xbbsbdbsbxb
- +1 yıl
Sen hangi filmi izliyodun simdi
Cevap sahibi+1 yılyani sirf kim oldugumu gormek icin senin icin iki sn cikip tekrar girerim ama yoksa dursun ya kdkdgkgdk blacklight
- +1 yıl
İyi tamam ya çıkma bos ver xbdbdb
Cevap sahibi+1 yılPeki sen bilirsin kfkfhkhg
- +1 yıl
Simdi o filmi izlicem bakalım.. İnşallah sıkılmam hemen 😂
Cevap sahibi+1 yılHangi filmi yaa o kadar cok film konustuk😂😂
- +1 yıl
Bilgisayar oyunu falan dedin ya o işte. Link atmışsın, yorumlara baktım squit gameye benzetmisler. Squit game cok iyiydi
Cevap sahibi+1 yılFilm degil o be dizi dizi dgdgjkdg ama evet squid game e biraz benziyor oyun acisindan eger squid game i cok begendiysen bunu da kesin begenirsin basla izle bakalim
- +1 yıl
Ya tamam dizi işte 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılkdjgkdgjd hadi izle sen ilk bolumu bitirdiginde bende muhtemelen benim filmi bitirmis olurum😂😂
- +1 yıl
İzliyorum su an 😂
Cevap sahibi+1 yılkac dk😂
- +1 yıl
07.35 dakikadayim 😂
Cevap sahibi+1 yılhe iyi ben rahatsiz etmiyorum o zaman daha fazla bittiginde yazarsin😂
- +1 yıl
Sen bunun hepsini izledin mi 😂
Cevap sahibi+1 yılevet😂
- +1 yıl
Helal 😂
Cevap sahibi+1 yılalkis bana👏😂neyse hadi sen izle bende izleyeyim bitirelim hemen dkjdkfh
Cevap sahibi+1 yılbenim bitti Şu an , sen izliyon mu halen😂😂
- +1 yıl
İzledim ve birinci bölüm bitti. Squit gamede o yaşlı adam oyun kurucusuydu, bu dizide de o beyaz giysili kadin kurucu bence. Hepsine dikkatli olun falan diyor, oyununuzu oynayin diyor. Ve son kısımda binanın üstündeki kadının amacını anlamadım o da kurucunun arkadaşi olabilir 😂
- +1 yıl
Bir yandan sahur hazırlıyorum bir yandan diziyi takip etmeye çalışıyorum ha alt yazılı ya durdurdum ikide bir 😂
Cevap sahibi+1 yılBende sahur yapicam simdi, bi namaz kilmam lazim ilk once daha sonra donucem ilk yazdigin kisima😂😂
- +1 yıl
Tamam Allah kabul etsjn😂
- +1 yıl
Sakın spoi verme xbbsbd
Cevap sahibi+1 yılSagol amin🙏😇Yok yok vermem bende sevmem, izlemenin anlami kalmaz yoksa kjgdkgjd simdi o ilk kisima bir sey demem zaten istedigine inanabilirsin tabi zaten oyle guzel olur bilinmezligin ortaya cikmasi bazen sasirtabilir bazen de biliyordum en basindan beri der insan, bakalim senin ki tutacak mi😂😂daha bir suru oyunlar gelecek ve cok daha manyak felaket oyunlar goreceksin. Kartlardaki o sayi yani kartin numarasi oyunun zorlugunu gosterir. Bide kartlarin bu maca kalp vs oyunun tarzini gosteriyor, takim oyunu vardi kalp mesela birbirini ihanet yapmak, zaten ikinci yani bir sonraki bolumunde ogreniyorsun yanilmiyorsam bende karistiriyor olabilirim simdi ama iste kartlar oyunun tarzini ve zorluk seviyesini gosteriyor. Onlarin oynadiklari o ilk oyun binanin icindeki o kare odalarinda oynadiklari da hatirlarsan kalpliydi yani birbirine ihanet edilen oyunlar, ornek kiz... 😂😂sondaki cikan kizi da sonradan ogrenirsin ama heyecanli dimi insan Allah Allah noluyor laa nolacak simdi falan diyor o gerilim heyecan insani iyice ekrana kilitliyor djkgjjkgs ben boyle sahura kadar iki uc bolum izlerdim bazen devam edecektim dedim abartma olum az heyecani meraki kalsin icinde yarina falan😂😂😂
- +1 yıl
😂😂 iyice merak ettim şimdi
- +1 yıl
O beyaz giysili kadında var bir şeyler. Herkese emir verirmiscesine konuşuyor😂
Cevap sahibi+1 yılhahahahah belli mi olur belki de dogru biliyorsundur hehe😂😂meraklan meraklan, sahurdan sonra bi bolum daha izle zaten hemen bitiyor 50dk falan kdjgdkgj gerci sezon sonuna 1 saati gectigi oluyor ama neyse😂😂
- +1 yıl
Biraz ara vericem artık yarın izlerim 😂
Cevap sahibi+1 yılAz meraklanmisin o zaman😂😂😂sen bilirsin artik ne zaman cok meraklanirsan izlersin kjfkdfjgf yatican mi simdi noldu sahura😂
- +1 yıl
Sahurumu yaptım biraz daha takılıp uyurum herhalde dbehdbsh sen hâlâ film mi izliyorsun
Cevap sahibi+1 yılyok kiz bitti o ksfjskf ben sahur yaptim niyetlendim sabahi kildim simdi bende oyle takiliyom bakarim belki konusanlar yuklendiyse onu izlerim😂😂
- +1 yıl
Konuşanlar programını hiç sevmem djkvdhkvc
Cevap sahibi+1 yılGulmek icin izlerim guzel komik muhabbetler donuyor milletin hikayeleri falan djghkdhj
- +1 yıl
Adam hep küfür ediyor millete, herkeste gülüyor djkvdgj
Cevap sahibi+1 yılyok yaa her defasinda salon yikildigindan degil o zaten efekt duyamiyon mu bu cocuklar duymasindaki hahaha efekti😂😂ama zaten yuklememisler henuz saat erken yaa bazen hemen yukluyorlar saat 12yi gecince bir iki saat icine bazen sabahi buluyor
- +1 yıl
He izle bakalımmm 😂
Cevap sahibi+1 yılyok iste yuklenmemis henuz😂
- +1 yıl
Sıkıcı zaten boş ver xbdbdb
Cevap sahibi+1 yılSenin icin evet beraber izleyecek olsaydik yuklenmis olsa da izlemezdik tabi😂😂youtube da bir yayincinin videosunu izliyom kdgjdgk
- +1 yıl
Sen de ne çok şey izliyorsun he 😂
Cevap sahibi+1 yılBen izlerim pc basindayim zaten kdjkgdjg normalde oyun da oynarim ama parmagimi kirdim pazar gunu futbol macinda gazi oldum kullanamiyom djkkgdjgdjk
- +1 yıl
Geçmiş olsun 😂 dikkat et
Cevap sahibi+1 yılSagol olur ederim bas ustune😂
- +1 yıl
Hahahshshsh 😂😂
Cevap sahibi+1 yılhahshdfhhfd😂😂
- +1 yıl
Ben uyuyorum sana iyi geceler 😂
Dizi tavsiyesi için çok teşekkür ederimmm
Cevap sahibi+1 yılEstagfurullah iyi seyirler gel yaz buraya arada dusuncelerini ya da ne bilim bitirdiginde mi olur artik😂
Iyi geceler tatli ruyalar🙏😇- +1 yıl
Dizi tartışması yapmak istiyorsan istek atarsın. 😂
Cevap sahibi+1 yılOlur atayim belki lazim olur bi ara😂
Cevap sahibi+1 yılIlginc bir sekilde aklima gelip merak ettim sorasim geldi. Diziyi naptin bitirebildin mi…
Üzüldüm.. bişey sormuşsun ama mantıkli tek cvp gelmemiş.. bu insanlar birde sevgilim olsun onunla bir hayat kuralim diyolar.. yazık
022 Yorumla- +1 yıl
Netflix yok maalesef
- +1 yıl
Farketmez
- +1 yıl
İkisini de izledimm 😂
- +1 yıl
İzlemedim konuları nedir
- +1 yıl
Duymuştum ama izlemedim 😂
- +1 yıl
Sahura kadar uyimicam o yüzden bir film izlemek istedim. Neden öylesine sorayım ki 😂
- +1 yıl
En son dizi izledim 😂 o da kızılcık şerbeti djkkvdhkkk
- +1 yıl
İzlemedim 😂😂😂
- +1 yıl
Titanike bakıcam 😂
- +1 yıl
😂😂 teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonulu videolarda johnny sins aç çok duygusaldır asdf
00 YorumlaThe Boy in the Striped Pyjamas
10 YorumlaAteş böceklerinin mezarı izle kesinlikle ağlayacaksın ağlamazsan gel yüzüme tükür
00 Yorumla
+1 yıl7. Koğuştaki mucize favorim izle izle ağla.
05 Yorumla- +1 yıl
İzledim ve hüngür hüngür ağladım 😂
- +1 yıl
Ben de ağladım çok ağladım yaa.
- +1 yıl
Off evett çok duygusal 😂
- +1 yıl
Senin ayarlarını bozmuş film niye gülüyorsun fjfmg
- +1 yıl
Komik geliyor ya öyle ağlamalarımız😂
+1 yılTürkiye ekonomisi ölüyor izle
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂
+1 yılayla
içinden geçer yemin ederim.00 Yorumla
+1 yılDayı bir adamın hikayesi
00 YorumlaKal Ho na Ho
Tavsiyemdir00 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 936 cevap paylaştı.
+1 yılGöl evi
Not defteri00 Yorumla Kutsal atın kişnemesi mutlaka izle
00 Yorumlaİncir reçeli yazan olmamış hakaret kabul ederim
012 Yorumla- +1 yıl
Merak ettim şimdi. Fragmanına bakıcam
- +1 yıl
Dizi mi bu
- +1 yıl
Telefondan izle 😂
- +1 yıl
Yaaa 😂😂
- +1 yıl