Gateway to the 38. secrets/38. Sırra açılan kapı?

38. Sırra Açılan Kapı

Yapmaya başlayacağım ilk animasyon dizisi olacak. Daha önce Hurafe-Bendeniz Animasyon projemden sizlere bahsetmiştim.

Hurafe-Bendeniz animasyon! Peki hazır mısınız?

Peki 38. sirra açılan kapının konusu ne olacak?

Anton Deirux, zengin ve söhreti duyulmuş bir adamın oğludur. Babası 14 yaşındayken ölür. 26 yaşındayken bir söylesiye katılır. Orada Japon olan Jıro İto denen biriyle tanışır. Bu adamla iyi anlaşırlar. Birgün Jiro'nun evine giderler, Anton Jiro nün evinde gormemesi gereken birşeyi kazayla görür. Bunun sonucunda Jiro her şeyi açıklar, buna karsin eğer onun yanında yer almassa Anton'u ölümle tehdit eder. Jiro da bir tılsım vardır. Eğer o isterse Antonun olumden kaçma gibi bir şansı yoktur. Anton istemeyerekte olsa onun yanında olur. Jiro onu birgün seçkinler toplantısına götürür, orada Johnny isimli kişi Antona gizli bir görev verir. Bir gece Anton kimsenin bilmediği ve bilmeyecegi bir sır öğrenir. Bu sır için gerekirse savaşmaktan geri kalmayacaktır. Geçmişte onun ruhunun olduğu başka bir insanın, Micheal Chours'un varlığı işleri daha da karıştırır. Şuanlik spoiler vermemek için çok üstün körü anlattım. Geçmiş ve günümüz arasında geçen bı dizi olacak.

Peki bu animasyon dizisi çıksa siz izler miydiniz? Görüşlerinizi yazın.

Karakterler

Anton Deirux

Jıro Ito

Joe Sardie

Eilen İurose

Irene İdeavie

Johnny Buisy

Aisho Yamazuko

Brad Raide

Omar Üzeyir

Louis Ai

J. D. Nowlaing

İterdo Marino

Calvin Jiost

İzini Sato

Belli başlı karakterler bunlar

Güncellemeler
+1 yıl
Sondaki İzini Sato, İzumi Sato* olacakti
Güncellemeler
+1 yıl
Yaaaaa niye kimse s,,, lemiyo yaaa. Saçma canım bişi sorsam herkes damlar, ne güzel hep ülkemiz adına hem kendim adına başarıya giden ufak adımlar atiyorummm niye kimsenin s,,,, kinde degil
Gateway to the 38. secrets/38. Sırra açılan kapı?