Sokak kedisi Bob izledik ailecek.
Kesinlikle çok güzeldi! Tavsiye ederim. Herkes ikinci bir şansı hak eder.
Sokak kedisi Bob izledik ailecek.
Kesinlikle çok güzeldi! Tavsiye ederim. Herkes ikinci bir şansı hak eder.
Yeni Ahit 2015 konusu
allah var brükselde yaşıyor bi apartman dairesinde karısı ve çocuklarıyla yaşıyor allah insanları bilgisayar üzerinden yaratıyor evrenin bütün yasalarını bilgisayara işleyerek uyguluyor insanlara kötülük yapmaktan zevk alıyor sonra allah uyurken kızı bilgisayarını karıştırıyor deprem sel uçak kazası vs görüyor sonra babasına sinirli sinirli insanlara neden eziyet çektiriyorsun diyor babası da bilgisayarımı karıştırmak yasak demişdim deyip kızını kemerle dövüyor sonra kızı babasından intikam almak için dünyaya gidiyor kendisini peygamber olarak tanıtıyor yeni kutsal kitap yazıyor ama evden kaçarken bilgisayardan herkesin ölüm tarihlerini sms ile yolluyor ve bilgisayara şifre koyuyor sonra herkes öleceği günü bildiği için artık hiç kimse allaha itaat etmiyor allah da kendisine hiç kimse itaat etmediği için ve bilgisayarın şifresini bilmediği için dünyaya kızının peşine gidiyor kızını buluyor kızına yalvarıyor bilgisayarın şifresini aç diye bu arada allah kendi yarattığı dünyaya gidince allahın başına gelmeyen kalmıyor
Son izlediğim film extraction filmi oldukça güzel filmdi ben beğendim aksiyonu bol bir iflmdi ama herkes sevmez sanırım için de pek aşk romantiklik yok sadece macera ve aksiyon vardı. konusu ise şu şekilde.. Extraction, silah satıcıları ve kaçakçılara ait bir dünyada, uyuşturucu lordları arasında geçen savaşta piyon olan genç bir çocuğun hikayesini konu ediliyor. Kaçırılıp, dünyanın en ücra şehrine gönderilen Hintli çocuğun işadamı olan babası, oğlunu kurtarması için bir adam kiralar. Tyler Rake adındaki adamın dünyada kaybedecek hiçbir şeyi yoktur. Sorunlu bir adam olan Tyler, çocuğu kurtarmak için ölümü göze alıp tüm yeteneklerini ortaya koymak zorundadır.
tavsiye ederim izlemeyenlere güzel filmdir.
Aha benim oğlanlar göre... 🤣 Pek severler vurdulu kırdılı maceralı şeyleri..
Eşim izlemiş. Çocuklara göre değil. Sert filmdi. İzledim dedi...
Soruyu gördüğüm için film izleim.🙂
Slov video 2014 Kore filmi sevmiyorsun ama senaryo açısından en iyi filmler kore filmleri. Çok değişik senaryoları ver meselâ bu filmde ki yağuluklu genç, hayatı ağır çekim görmesini sağlayan bir hastalığa sahip. İzlenir tavsiye ederim.🙂
Kore erkekleri birbirine benziyor. Ayırt edemiyorum. 🤣
İzlediğim filmde başrol erkek az çekici yakışıklı olmasın mı? Öyleyse ne bakıcam yani.. Gözüm gönlüm açılsın yahu..
Sadece hak edenler 2. Bir şansı hak eder..
En son da seven diye eski yapım bir filmi izlemiştim. 7 büyük günah işleyenleri öldüren seri katili anlatıyor
Seven kült bir film..
İzle iste 🙂
Yıllar evvel izledim
Cevap
8Cevap
en son ant man ve wasp izledim
marvel filmlerini tarihi sıralamayla izliyorum..
Benim oğlanlar da marvel filmlerini kaçırmıyor
bana karanlığı anlat drama ama ders niteliğinde svedim
Hıımm yerli mi yabancı mı?
yerli yerli
Gerçek kötüler 3 seferdir açıyorum izlerken uyuyorum film çok iyi ama
Türü nedir? Uyuduğuna göre çok da iyi değil sanırım. Ya da sen çok yoğunsun
Yok 3 seri film cezaevinden belirli kişileri seçip özgürlüklerine karşılık savaştırıyorlar. Ben çok yorgunum bu aralar ondan dolayı uyuyup kalıyorum yoksa film baya iyi
Eşim izlemiş beğenmiş.
Evet güzel serisi var onlarıda izleyebilir. Psikolojik film istersen insan kırkayak var onu izleyebilirsiniz
Tavsiye için teşekkür ederim
kanalizasyon gülmekten yıkılırsın izle hanımavbla
Adını sevmedim
J. Wick4 izledim berbatti onermem
Gerçekten mi? Merak ediyordum. Keanu kötü olamaz yaaa...
İlk 3 film sence nasıldı?
Better watch out güzeldi
Türü nedir?
Gerilim, ters köşe filmi
Eşime söyledim ilgisini çekti.
İzle güzel dır
Hizli ve ofkeli 1 maziye gideyim dedim.
İyi ettin.
tavsiye üzerine aykut enişteyi izledim pişmanım
Biz de çocuklarla izledik. Neşeliydi.
Bahar tatili izledim , tavsiye etmem
Hıımm yerli mi yabancı mı?
Yabancı film
Ben yerli recep ivedik seviyorum başka var mı bilmem , yerli filmler hiç güzel değil ya
diktator cok imalı sahneler vardı tavsiye ederim
Komedi olan mı? İzledik onu. İmzalar yerindeydi.
guzeldi be
Kızıl serce iyi
Türü nedir?
Amerikan yapımı film Rus ajan falan güzel yani ilgi çekiyor casuslukla ilgili
Acemi cadi 1-2
Güzel miydi?
Fena degil komedi dalinda bi film cocukken izlemistim gene izleyeyim dedim izlenir yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?