Daha yayınlanmamış ama yayınlandığında büyük patlama yapması beklenen bir yapımda çok fazla diyalog yaptım, yönetmen yardımcısı şansım varsa (yapım yayınlandığında) bir yönetmenin beni beğenip teklifte bulunacağını ve oyunculuk eğitimi verilebileceğini söyledi. Set ekibinde bazı insanlar da çok olumlu yaptılar. Tipimin olduğunu, yeteneğimin varsa bu işin olacağını söylediler. Yeteneğin doğuştan gelebileceğini, doğuştan gelmediyse de zamanla, o yeteneğin kazanılabileceğini düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Özellikle sektörün uzmanları bu sorumu görüyorsa, cevaplarsa sevinirim. Teşekkürler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Oyunculuk yeteneği, doğuştan gelebilir veya zamanla kazanılabilir. Siz, yetenekli olduğunuzu düşünen insanlarla çalışıyorsunuz ve kendinizi geliştirmek için çaba harcamalısınız. Fırsatları değerlendirerek, sürekli çalışarak ve kendinizi geliştirerek oyunculukta başarılı olma şansınızı artırabilirsiniz.
Sizin dediklerinizi ajanstan yetkili de söylemişti. Bu aralar bazı nedenlerden dolayı başka setlere gidemiyorum. Okulum da aslında bu sektör ile ilgili. Çaba her şeydir biliyorum ama hayatın ne yapacağı belli olmaz. Konservatuar okumuş bir tanıdığım sınıf arkadaşlarının okulu bitirdikten sonra çoğunun polis olduğunu söylemişti. Hayat neler sunar bakıp göreceğiz.
Fikriniz için çok teşekkür ederim.
Eğitim al yetenek de önemli ama bu iş biraz da şans ya
dimii