The Night Agent dizisini şiddetle tavsiye ederim ❤️ Tek solukta izledim. Bodyguard dizisini sevenler eminim ki bu diziyi de sever. Zira ikisi de benzer diziler.

The Night Agent dizisini şiddetle tavsiye ederim ❤️ Tek solukta izledim. Bodyguard dizisini sevenler eminim ki bu diziyi de sever. Zira ikisi de benzer diziler.
The witcher tabi ki de çok sevdiğim dizi. Kitabını okumadım ama bilgisayar oyununu oynamıştım. Dizi fena değil.. İzlenebilir. Kitabı okumayan ya da oyunu oynamayan izlemesin.. Bir şey anlamayacaktır. Dizi ilerlerken sizin Witcher dünyasını bildiğinizi varsayarak ilerliyor. Oyunu efsane idi... Ancak dizi oyun gibi efsane ilerlemiyor. Bölüm bittiğinde diğer bölümü izleme heyecanı duymuyorsunuz. Yani izlemeyen çok bir şey kaybetmez.. Karakterler sıkıcı.. Efekler yetersiz.
Kesinlikle kardeşler takımı diyorum. Ben daha önce neden izlemedim acaba diye kendime soruyorum. 9.5 IMDB oranı ile gerçek bir başyapıt kendileri 🙂
Cevap
9Cevap
Ben açıkçası Alparslan Büyük Selçuklu ve kuruluş Osman dizilerini kaliteli ve başarılı buluyorum
Gelsin Hayat Bildiği Gibi
Oyuncu kalitesine her zaman dikkat ederim.
Banshee izliyordum bitti dizi arıyorum şu an.
En son severek izlediğim dizi sexlife. Benim oldukça hoşuma gitti. Ama sever misin sevmez misin bilmiyorum.
Ragnarok dizisini tavsiye ederim. Senin dizi de oldukça güzel bu arada.
Sadece Kızılcık Şerbeti dizisine bakıyorum
Gotham ve Kurtlar Vadisi 🌱
Black summer
Hemen başlıyorum teşekkürler
Ezel tabikide eskilerden ama olsun
Arka sokaklar lardayim ben
Gönül dağı
Upload
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?