Diziler & Filmler Düzenli olarak izlediğiniz bir dizi var mı? Narniagünlükleri Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Özellikle bu saatler tam dizi/film saatleri olduğunu düşünüyorum. Düzenli olarak izlediğiniz bir dizi var mı? Cevapla Dizi Soruları Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. The witcher var 0 2 Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Witcher hastasıyım. Kitaplarını okudum oyununu pynadım pc den. Filmi de iyi ilerliyordu fakat Hejry Cavill ayrıldı biliyorsunuz senaryoyu kafasına göre yazan yönetmenden dolayı. Yeni bir dizisi daha cekildi o da berbat oldu zaten u Barış_LonelyForever +1 yıl Aynen 1 ve 2 sezon bence iyiydi. özellikle witcher kulesi oyunlarda ki gibi olmuş: ama henry gidince dizi sarmaz
socios Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 10. Tekrar sihirli annem izleme saati. "Şerefe yavuz" 🍷 0 2 Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl 10 yaşımda izlerdim. Ve çok severdim artık sarmıyor Yorumla socios +1 yıl 10 yaşıma geri döndürdüğü için sürekli izliyorum. Safe place gibi benim için. Uyurken falan izlemek çok hoşuma gidiyor huzurla uyuyorum 🙃 Yorumla
Mematibaşşşş Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yav filim izliyomda bitirdiğim dilimlere benzer bulamiyom baska 0 3 Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl İzlediğiniz film nedir Yorumla Mematibaşşşş +1 yıl Bulabilin mi Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Denerim Yorumla
Pikauv Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Şu an gölge ve kemik izliyorum. Bitmedi henüz. 0 2 Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Tavsiye eder misin? Pikauv +1 yıl Ne tarz seviyorsun sen
Olgunadam23 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 39% +1 yıl Şu sıralar modern family 0 2 Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Tavsiye eder misiniz? Yorumla Olgunadam23 +1 yıl Bence muazzam süreleri 25 dk civarı her bölüm ayrı bir olay Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
The witcher var
Witcher hastasıyım. Kitaplarını okudum oyununu pynadım pc den. Filmi de iyi ilerliyordu fakat Hejry Cavill ayrıldı biliyorsunuz senaryoyu kafasına göre yazan yönetmenden dolayı. Yeni bir dizisi daha cekildi o da berbat oldu zaten
Aynen 1 ve 2 sezon bence iyiydi. özellikle witcher kulesi oyunlarda ki gibi olmuş: ama henry gidince dizi sarmaz
10. Tekrar sihirli annem izleme saati. "Şerefe yavuz" 🍷
10 yaşımda izlerdim. Ve çok severdim artık sarmıyor
10 yaşıma geri döndürdüğü için sürekli izliyorum. Safe place gibi benim için. Uyurken falan izlemek çok hoşuma gidiyor huzurla uyuyorum 🙃
Yav filim izliyomda bitirdiğim dilimlere benzer bulamiyom baska
İzlediğiniz film nedir
Bulabilin mi
Denerim
Şu an gölge ve kemik izliyorum. Bitmedi henüz.
Tavsiye eder misin?
Ne tarz seviyorsun sen
Şu sıralar modern family
Tavsiye eder misiniz?
Bence muazzam süreleri 25 dk civarı her bölüm ayrı bir olay
Alparslan Büyük Selçuklu
Gelsin Hayat Bildiği Gibi