Ben ctesi eşimle gittim, ve gerçekten efsane idi film. Hayatımda hiç bu kadar saran, nefes kesen ve aksiyon dolu bir film izlemedim. Filmde kendinizi oyunun içindeymişsiniz hissine kapılıyorsunuz. Yani gitmeyenlere önerim hafta sonu eşinizi, sevgilinizi, arkadaşınızı alıp gitmeniz. Sizin film hakkında yorumunuz nedir?
Kesinlikle superdi japon kardeşlere de yer vermeleri iyi olmuş, ama biraz abartı vardı, misal o kör adamı biraz fazla abartmışlar, görmeyen biri o kadar kıvrak hareketler yapamaz.
Bu filmin evreninin kuralı bildiğimiz dünyadan farklı. Normalde sokakta silah sesi duyduğunda polis gelir ama burada normal halk bile tepki vermiyor dediğim gibi farklı evren farklı kurallar çok detay aramamak lazim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gittim çok iyiydi. 2. Ve 3. Filmlerden iyiydi
Bu arada aktör yaşlanmış ama halen fena oynuyor dublorsuz
Kesinlikle superdi japon kardeşlere de yer vermeleri iyi olmuş, ama biraz abartı vardı, misal o kör adamı biraz fazla abartmışlar, görmeyen biri o kadar kıvrak hareketler yapamaz.
Bu filmin evreninin kuralı bildiğimiz dünyadan farklı. Normalde sokakta silah sesi duyduğunda polis gelir ama burada normal halk bile tepki vermiyor dediğim gibi farklı evren farklı kurallar çok detay aramamak lazim
Yani misal kan gölüne çevirsen ortalığı ölene dek çıkamazsın hapisten ama burada adam pat pat öldürüyor herkesi
Evren farklı olduğunu için öyle kendi senaryosu kendi kuralı
Yine de Cok etkiledi
Hayır gitmedim