Çok uzatmayacağım TOD TV kullanıyorum Yellowjacket adlı hayran olduğum dizinin 1 sezonuna Windows 10 işletim sistemi üzerinden güncel Google chromeden hata alıp izleyemiyorum. Teknik canlı ekibe yazdığım da Sorunun ekibin dahilinde olduğunu düzelteceklerini söylüyorlar ama sorun 1 haftadır devam ediyorum Hiç bir ücret ödemeden korsan siteler de ise bu diziyi sorunsuz izleyebiliyorum Biz dizi izlemek için para ödüyoruz ama bazen de izleyemiyoruz sinir olmamak elde değil (Gösel de Korsan site de aynı dizinin 1 sezonu izlenirken, Tod da izlenmiyor)

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Saçma sapan diziler ya da filmler için o platformlara para ödeyen enayilere sormak lazım
kardeşim yazdığın yoruma asla kızmadım ben enayiyim işte bak adamlar sorunu düzeltemedi bir şekilde diziyi indirip korsanda izletenler bize bu hatayı vermiyor
Tarayıcı değiştir
kardeşim tarayıcı ile alakalı bir sorun yok sorun teknik ekibin bilgisi dahilinde sorun TOD TV nin Bu işletim sistemleri ile alakalı Sunucu sorunu Benzer sorunlar TOD da hep oluyor Yıllardır böyle bazı diziler de oluyor En kısa zaman a düzelteceklerini söylediler Normalde Mobil ve Tablet Uygulamalarından ulaşılabiliyor ama bende onları kullanmıyorum
Sorun 1 haftadır böyle Parasını ödediğimiz halde dizi izleyemiyoruz
İlginç
bu ilk kez olmuyor 3 yıldır ben üyeyim para ödüyorum hep benzer hatalar olmuştur bunlara para veriyoruz dizi izleyemiyoruz
Telafi oluyor mu peki
telafi derken :))?
Süre uzatma
Para iadesi vb.
Hayır yok, Hizmeti ilk aldığın ayda ilk günden sonra para iadesi yapılmamaktadır bu mesafeli satış sözleşmesinde yer almaktadır.
Windows 11 yükle
Sorun Tarayıcılar ile alakalı değil sorun teknik ekibin bilgisi dahilinde sorun TOD TV nin Bu işletim sistemleri ile alakalı Teknik ekip düzelteceğiz dediler bakalım bekliyoruz korsandan izliyorum komik parasını verdiğimiz platform da dizi izleyemiyoruz
Windows 11 için sistemim uygun değil ne yazık ki