Korku filmi izlemek, korkunç rüyalara davet midir?

Korku filmi izlemek, korkunç rüyalara davet midir?
Evet olabilir, aslında korku filmi olması fark etmiyor gün içinde yaşadığım olaylar ile birlikte dinlediğimiz şarkılar ya da izlediğimiz filmler bilinç altını etkiliyor ister istemez bende rüyamda bir keresine kendimi öldürmüştüm uyanmak için :D
En azından benim için evet. İrkilerek uyandığım günleri hatırladım şu an
Korkak 👀
Yoo hiçte bile asla izlerken parmak arasından bakmıyorum ki 👀
Tamam inandık shhsj
😂😜
❤️👀
Muhtemelen öyledir. Kişiye göre de değişir. Ben çok korku filmi izlemiyorum ve kabus da görmüyorum.
Teşekkürler:)
Cevap
10Cevap
Genel olarak etkilenen var mıdır bilmiyorum ama gerçekten etkisinde kalıyorum ara sıra gördüğüm oluyor ama öyle çok fazla değil..
Rüyaların bilinç alti oldugunu düşünüyorum. Korku filmleri de bilinç altini etkiliyor, (Lise yıllarında Büyü filmini izlemistim hala karanlikta yalniz kaldigimda uçarak bir çember geleceğini sanıyorum. Rüyamda da gördüm. )
Değildir yahu. Gerçi ben korku filmi izleyince daha eğlenceli oluyor rüyalarım. Aksiyonlu falan, bir etkisi olabilir ama korkutucu değiller kesinlikle ‽
Yok be 😅
Çocukken çok izlerdim korkardım ama filmden o kadar keyif alırdım ki izlemeye devam ederdim korka korka sonra uyuduğumda rüyama girerdi ertesi gün yine izlerdim 😂
Bu kişiden kişiye göre değişir bence filmden ne kadar etkilenildiğine bağlı
Verebilir ben genelde gözlerimi kapatıyorum o yüzden etki etmiyor.😂🤦♂️
Evet mesela aylar önce izlediğim korku filminde ki sahneler bile rüyama girebiliyor 😅
hayır değil bana film izlemek zaten cok saçma geliyor. korkufilmine gidiyorsun korkunc sylerın cıkacagını bıldııgmden etkılenmıyorum komedş filminde de komık seyler olcagı ıcın gulemıyorum bazen hayatın guzel olması ıcın slk olmak gerekiyor :(
Evet de biraz bünye meselesi
Beni etkilemiyor ya
Yaşayan ölüler filmleri daha iyi
Senin bunyene bağlı bebişimim
Bilinç altına işliyor illa ki
Yoooo
Izlemem korkuyom
Hayır değildi
En İyi Cevap