Dünyada herkesin izlediği dizilerden favoriniz hangisi?

Lost

The Walking Dead

Game of Thrones

Friends

La Casa De Papel

Wednesday

The Last Of Us
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dünyada herkesin izlediği dizilerden favoriniz hangisi?
The Walking Dead tabi ki de zaten dizinin konusu bile yeterli benim için Kasabanın polis şefi Rick Grimes bir gün vurularak hastaneye kaldırılır; fakat o komadayken geçen sürede bildiği yaşam altüst olmuştur. Artık dünya, insan etiyle beslenen zombilerin insafına kalacak! Tabii birazcık insani duyguları kaldıysa... Atlanta'da kaostan sonra sessizce hayatta kalmaya çalışan küçük bir grup insanınsa, birbirlerinden başka tutunacak kimseleri yok...
Robert Kirkman'ın aynı isimli çizgi romanından uyarlama olan bu zombi hikayesinin yönetmeni ise Esaretin Bedeli (The Shawshank Redemption) ve Yeşil Yol (The Green Mile) filmleri ile hafızalara kazınan Frank Darabont.
Şimdi seçenekler arasında kitapdan oyundan uyarlanan diziler mevcut misal game of thrones wednesday kitabını okumadan diziye göre yapanları anlamam en basit örneği wednesdaydan örnek verebilirim wednesday adams dizide ki gibi zamanla yumuşayan hoşlantı sahibi bir karakter değildir dizi senaryosu tamamiyle kurgu olmuş ne zaman sahte inanmaktan vazgeçecek bu insanlar bilmiyorum bir dizi çıkınca önce hakkında yazılmış çizilmiş bir şey var mı ona bakın ondan sonra izleyin böylelikle boş bir şeye inanmazsınız
#Hükümdar
Cevap
31Cevap
Ayyy Lost liseye gittiğim dönemdi yanlış hatırlamıyorsam CNBC-e yayınlanıyordu sabah çok erken kalkıyorum diye 10 gibi uyurdum o dizide aksi gibi geç başlıyordu😂Sonra amcaoğlu sağolsun DVD ye çekip vermişti, sonu tam bir hayal kırıklığı tabi.
CNBC-e bir çok diziyi keşfettik ama sağolsun kanalı kapattılar.. sonra netten izledim hep
Digitürk devreye girdi kapattı
netten izliyoruz tek çare bu
Bunlardan tek izlediğim Lost. Bekar evindeydik o zamanlar 1024 Mbit bağlantıyla indiriyoduk bölümleri. Allah'tan evde 6 tane bilgisayar vardı eş zamanlı olarak farklı bölümleri indiriyoduk 😂😂
La Casa De Papel listede var ama onun atası ve 2 üst gömleği Prison Break yok. Şaibeli bir anket bu :)
Evet oda vardı ama ankete sınırlı seçenek ekleniyor maalesef :)
Çoğunun sonu hayal kırıklığı G. O. T favorimdi.. sonu leş aynı şekilde LOST.. Sawyer karakteri efsaneydi
Listede ikisi hariç diğerlerini izlemedim ama TWD favorim.
Hepsi iyi bana göre en iyi ikili lost ve got.
Game of thrones serisini iki kez bitirdim Türkçe dublaj ve altyazılı olarak
Bu dizilerin hepsini birleştir bi O. Z. yapmaz
Bence Lost 1 numara
Benim dizim last of us
Squid game’ye ➕ mı verdim
Lost dizisi efsaneydi ya
La Casa De Papel en iyisi.
Hiiç birini izlemedim.
lostun konusu ne?
TWD’nin üstüne tanımam
Hiçbirini izlemedim desem ayıp olur mu
Game of Thrones diye tahmin ediyorum