Dizi oyuncularının oynadıkları dizilerden ne kadar kazandığını merak ettiniz mi? Serenay Sarıkaya 800 bin TL Kıvanç Tatlıtuğ 1 Milyon TL kazanıyormuş. Diğer oyuncuları da görebilirsiniz, ne düşünüyorsunuz?

Dizi oyuncularının oynadıkları dizilerden ne kadar kazandığını merak ettiniz mi? Serenay Sarıkaya 800 bin TL Kıvanç Tatlıtuğ 1 Milyon TL kazanıyormuş. Diğer oyuncuları da görebilirsiniz, ne düşünüyorsunuz?

Normal
Hem tanınıyorlar
Hem emek veriyorlar vb
Oyuncu olmasan bile tanınınca bir çok markadan vb teklif gelir
Benim ürünümü tanıt karşılığında para vb
Çünkü seni tüm insanlar tanıyor markalar kaçırır mı bu fırsatı parası neyse verir
Cevap
3Cevap
Bir çok diziden çok para alıyorlar
Ünlüleri de, dizilerini de, paralarını da merak etmiyorum sevmiyorum. Kuzum sen bunları mı paylaşıyorsun hep? Ona göre önlem alayım 😅
Sizce nesi önemli kaç para aldığımı yardım yaptığımı?
Kadınlar az alıyor diye biliyordum hemen hemen eşitmiş iyi.
İyi Allah bereket versin
Dizi izlemiyorum, izleyenler incelesin tabloyu
Afra bu kadar az almiyordur bence
Millet ne paralar kazanıyor ya hayret
Oyunculuk kolay değil
Kazanıyorlar evet
Ama oyunculuk kolay değil çünkü ezberliyorsun, prova yapıyorsun bir normal işten meslek dışında kasiyer market bakkal vb en yorucu ve en zor iş
Arkaplanda 24 36 saat sürüyor çekimler vb
Role girmen için 5 saat vb bekliyorsun gibi gibi
12 saniyelik bir reklam
Arkaplanda 24 saat sürüyor
Emek çok
Emin ol çok zor
12 saat asgari ücret ile çalışmak oyunculuktan basit
Yalan söylemek istemiyorum
Oyunculuk öyle hayal ettiğiniz gibi değil
Koca bir metni vb ezberliyorsun
Provasını yapıyorsun
Aklında tutmaya çalışıyorsun
Role girmek için 2 3 saat bekliyorsun
Çekimler sabah 8 den başlayıp 2 gün vb sürüyor
Sen sanma asgarî ücretten daha kolay oyunculuk
Sen git bir dizide oyna ondan sonra yorum yap
Öyle gördüğünüz gibi değil işte
TV den izlemek vb çünkü ben bizzat figüranlık için gittim Bensu Soral reklamı için sabah 8 gece 4 de geldik ve 3 saat ayakta bekledik figüran olarak soğukta takım elbiselerle hepimiz başrolumuz süsleniyor vb soğukta üşüyecek elbiseyle çıkıyor sahneye
Sen bana aylık 400 bin ver ben bütün zorlukları hallederim merak etme millet 8500 TL için kimlerle uğraşıyor bı bilsen günde 12 saat çalışıp ay sonu bu parayı veriyorlar sende burada gelmişsin yok oyunculuk zor meslek felan diyorsun hangi meslek kolay hiç yoktan onların yorgunluğuna degiyor kaliteli bir yaşam sürüyorlar millet etiket fiyatlarına bakmaktan kafayı yedi.
Alsınlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?