ben de unuttum :D zaten çok az izlemiştim ama ilk sezonu heyecanlı bitmişti Leigh Bardugo imzalı romandan uyarlanan fantastik dizi, “Lights Out”, “Arrival" ve "Bird Box" gibi yapımlardan tanıdığımız Eric Heisserer tarafından ekrana taşınıyor. Yazarın ünlü Grisha evreninde geçen "Shadow and Bone" konu olarak, ikiye bölünmüş bir evrende vahşi yaratıklara komşu olarak yaşayan insanları takip ediyor. İki ülkeyi birleştirebilecek sihirli bir gücün varlığını keşfeden bir asker, kendisini zorlu bir savaşın ortasında buluyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ben de unuttum :D zaten çok az izlemiştim ama ilk sezonu heyecanlı bitmişti Leigh Bardugo imzalı romandan uyarlanan fantastik dizi, “Lights Out”, “Arrival" ve "Bird Box" gibi yapımlardan tanıdığımız Eric Heisserer tarafından ekrana taşınıyor. Yazarın ünlü Grisha evreninde geçen "Shadow and Bone" konu olarak, ikiye bölünmüş bir evrende vahşi yaratıklara komşu olarak yaşayan insanları takip ediyor. İki ülkeyi birleştirebilecek sihirli bir gücün varlığını keşfeden bir asker, kendisini zorlu bir savaşın ortasında buluyor.
Allahtan iyi kötü bi sezon özeti koymuşlar oradan hatırladım biraz.
İyi olmuş knk
Kız güneş gücüne kavuşuyor, karanlık ile savaşıyor
Bu da çok kısa oldu 😂 neyse sağol izledim özeti şimdi hatırladım iyi kötü.
Üşendim ondan. d
bu ne bu ne
Güzel dizi netflix’den. İzle derim. Cidden unutmuşum bi 3 yıl oldu sanırım çıkalı, 2. Sezon bugün yayınlandı. Baştan izlemeye karar verdim en son.
en arkadaki doctor strange havası veriyo öndeki oğlan da asker kızı gene sağlıkçı yapmışlarsa izlemicem
😂 kız ana karakter zaten. Ben hiç söylemiyim sen bi bak derim. Sarmazsa bırakırsın.
Fragmana baktım kız ışık çıkarıyor elinden klasik prenses kurtarma filmi izlemiş kadar oldum