4 farklı platforma üyeyim rahatsız etmiyor artık 😂 önceden diğer sitelerden arıyordum beleşe ama alt yazılar baştan savma oluyor hep ve kopyala yapıştır. 6 farklı sitede birebir aynı alt yazı var. Dizi zevkimi mahvettiler. Eğer varsa orijinal platformlardan izliyorum.
Aynen en güzeli orijinal platformlar zaten, ben öyle izledim sadece Hepsiburada üyeliği aldım o hediye blu tv üyeligi veriyor çok uyguna geliyor onu demek istedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Özel dizi film yok APK olarak da ücretsiz izleyebilirim ama üye olmak istedim oldum
Hiç birini almadım
Disney+ : The Mandalorian.
Netflix : See, The witcher
Gain: Etkileyici
Blutv: Sıfır Bir
Prime video: Dayi : Bir Adamin hikayesi
Exen: Şampiyonlar Ligi + Konuşanlar.
Bu dizilerden dolayı Netflix’e ücretli üyeliğim oldu;
Lucifer
Elite
Altered Carbon
La Casa De Papel
Behzat ç ve gibi dizileri dışında sırf bir film dizi izlemek için üye olduğum platform yok. Dursun kullanırız tarzında üye oluyorım
Stranger Things için Netflix, Upload için Prime Video, WestWorld için Blu-tv, Wanda vision için Disney aldım 😅
Para ödemeyi hiç sevmem. Babam sağolsun bana da bir giriş hakkı verdiler.: )
Bütün platform ları ücretsiz izliyorum bide buna para veren mi var 🤣🤣🤣
Kaç para verdin blu tv üyeligine? :)
70 lira. Sırf last of us için. Dün bitirdim sezon finalini kapattım üyeliği 😂
Oha ya kötü olmuş :/ keşke Hepsiburada üyeliği alsaydın ben 10 TL ye falan hallettim sanırım 😬
4 farklı platforma üyeyim rahatsız etmiyor artık 😂 önceden diğer sitelerden arıyordum beleşe ama alt yazılar baştan savma oluyor hep ve kopyala yapıştır. 6 farklı sitede birebir aynı alt yazı var. Dizi zevkimi mahvettiler. Eğer varsa orijinal platformlardan izliyorum.
Aynen en güzeli orijinal platformlar zaten, ben öyle izledim sadece Hepsiburada üyeliği aldım o hediye blu tv üyeligi veriyor çok uyguna geliyor onu demek istedim
Anladım. 2. Sezon başlasın oradan alırım ☺️
2 sene var diyorlar en az 😅
netflix keyfi blu tv behzat ç exxen avrupa ligi
Hiçbiri, dizipal, dizibox derken hep bedavacıyım
Game of Thrones için blutv üyeliği başlatmıştım
Netflix - Elite
Disney plus
Recep İvedik
Nekşfliş
Game of Thrones
Breaking bad
İnatta hepsi bedava