Koşu bandına tablet aparatı aldım günlük olarak yürüyüş yapmak istiyorum ama çok sıkılıyorum koşu bandında max 20 dk yürüyorum film dizi izlerken vakit iyi geçiyor iyi dediğiniz dizi önerileri alabilir miyim?
Ve şu an 78 kiloyum 172 boyum 65 i günde bir saat yürüyerek kaç ayda görebilirim diyetle birlikte sizce 🙄
Ve şu an 78 kiloyum 172 boyum 65 i günde bir saat yürüyerek kaç ayda görebilirim diyetle birlikte sizce 🙄
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
the blacklist, diyetle birlikte spor yapıyorsan ve metabolizman da yaşına göre iyidir tarih veremem fakat kısa sürede istediğin hedefe ulaşırsın /umarım/
Teşekkür ederim yorum için umarım öyle olur makarna pilav ekmek vs kestim öğlen iş yerinde sulu bir yemek ve çorba yiyorum sadece akşam salata filtre kahve falan Temmuz başına kadar 65 olmayı planladım 25 yaşıma girdim ama iş yerinde hareket şansım sıfır o yüzden eve koşu bandı aldım
Bu gün başlayayım diziye 🤩
rica ederim, ne demek :). beslenmene dıkkat etmen harıka, Temmuz başına kadar hedefıne ulaşacağına duşunuyorum aslında dengelı şekılde vererek. Onun dışında kendını bunun ıçın kasıp bır şeylerden feragat etmenın sonucunu alırsın. Dızıyı ben bıtırdım ve beğendım, onun dışında dızı ve fılm zevklerıme guvenıyorum, sevmezsen yenı onerılerde bulunabılırım :d
Alayım bir kaç tane daha öneri her gün bir saat izleyeceğim için bir dizi beni paklamaz