Selam.

Bir kaç örnek; 👇👇👇

#funda
İnanırım
İnanmam
Tercihim yok. Sonucu görmek istiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Selam.

Bir kaç örnek; 👇👇👇

#funda
Hükümetler uzun vadeli planlar yaparlar. Vatandaş en fazla 1-2 aylık plan yaparken hükümetler 30-40-50 yıllık plan yaparlar. Dolayısıyla terörden tut ekonomiye kadar her şey planın içinde. Bugün istense terör biter ekonomi düzelir vs vs ama istemiyorlar. Çünkü dünyayı yöneten güçlü insanların işine gelmez. Deprem vb doğal afetler ise plansızdır lakin öngörülebilir ve zamanı şiddeti az çok ölçülebilir. Bunlara karşı önceden olması gereke düzeni bozmayacak şekilde önlem alınır. Nüfusun artması azalması belli bir bölümünün yok edilmesi biraz doğal seçime bağlı olmakla birlikte hükümetlerin elindedir. Simpsons dizisi ise çoğu zaman yaşanan şeyleri tutturuyor. Bu belki de kasıtlı olarak yapılıyor senaristlere bi takım planlardan bahsediliyor ve onlar da diziye gizli bir şekilde yerleştiriyor. Dizide 2 karakter mesela banyonun tamir edilmesi gerektiğini konuşurken izleyenler de ona odaklanıyor. Duvarda dumanlar içindeki ikiz kule resmini gözden kaçırıyor. Ben böyle düşünüyorum
Önemserim. Bu konuları elimden geldiğince araştırırım. Simsınlar geleceğe yönelik olasılık yapbozlarından sadece bir tanesi.
Benim için geleceğin bilinmesi, önlem alınmasına yönelik önceliğimin temelini din temelli bilgiler, uyarılar oluşturuyor.
Kuran ayetleri, hadisler, Allah dostlarının öngörüleri hatta diğer kutsal kitaplarda geçen bilgiler bundan sonra Simsınlar gibi kehanet içeren bilgiler. Nostradamus, Baba Vanga özellikle Türk kehanetleri, Mayalar..
Tüm bunların üzerine astrolojik verilerle de birleştirince kafamda bazı olasılıklar şekilleniyor belli başlı.
Ayrıca Simsınlar gibi küreslecilerin, masonlrın, siyonistlerin vs bunların ki bence pek kahanet sayılmaz. Bunlar daha çok önceden planlayarak gelecekte kendileri gerçekleştirecekleri şeyleri tasarlayarak kendilerine bir gizem katıyorlar sanırım.
Örneğin 11 Eylül saldırılarında Amerikan dolarında, kendi çevirdikleri dizi, filmlerde süblimünal mesajlar verdiler. Oysa yıllar önceden tasarlamışlar her şeyi. O ikiz kuleleri inşa eden de kendileri, inşaa malzemesi olarak kullandıkları ürünlerde kendileri planladı tasarladı eğer yanlış anımsamıyorsam.
Yani Simsınlar gibi filmlere kehanet diyemeyiz daha çok geleceği kendileri tasarlıyorlar. Bir Yahudi sözü var “ Yahudiler kendilerine yönelik tehditlere karşı 100 yıl önceden önlem alır “ diye. Bir çok kötü olayın arkasında bunlar var.
İlk başta dedim benim için öncelikle din kaynaklı bilgiler önemli. Ve bu bilgilerde Yahudiler’in sonunun nasıl olacağına kadar her şey yazılı. İstedikleri kadar tasarlasınlar, dünyayı kırdırsınlar, sahte salgınlar çıkartsınlar, savaş başlatsınlar onlar için değişen bir şey olmayacak. Hem Kuran’da hem hadiste öldüreceklerini söyler.
Uzun sözün kısası bu tarz konulara oldukça ilgim, merakım var 😇
Merhaba @funda_a
İnanıp inanmamaya gerek yok bunlar kehanet değil Sultan II. AbdülHamid Han mason üstadı mektubunu yanındaki paşalara okuyup açıklarken bunların yaşanacağını bunların hepsinin düzmece olduğunu söylemiş yani trump olsun bush olsun bunlar zamanında belirlenmiş küreselciler tarafından 3. dünya savaşına kadar açıklanmış bunların böyle kehanet diye göstermelerinin sebebi illuminati yani rockefeller rothschild vs ailelerin dünya üzerinde korku psikolojisi yaratmaktır bak illuminati her şeyi biliyor diye Edmund James de Rothschild ve John Rockefeller tarafından o zamanlardan bu yana tasarlanan sinsi bir plandır bunların hepsi dünyanın gözünde korku psikolojisi yaratıp illuminatinin gücü her şeye yeter diye imaj oluşturmaktır
Olabilir neden olmasın. Kehanetlerin bazıları çıkıyor öngörüler bu tamamen sezgi işidir. Kimileri var geleceğe yolculuk yapar simyayla uğraşıp. Yani eski zamanlarda kimi Mevlevi şairlerde böyle bir özellik vardı. Ankara ın başkent olacağını bilen Müştak baba var mesela. Ölümüne dahi bilgisi olan geçmiş - gelecek arasında uyku esnasında gidip gelen.
Cevap
44Cevap
onca bölüm yapınca illa ki bazı öngörüler tutar
Hayır inanmıyorum
Ben realistim. Bizde bile kurtlar vadisi neleri neleri bildi. Yani o kadar bölüm var ve bunları tutturmak zor olmasa gerek. Sonuçta bunları devreye sokan ABD.
Haaa önce yazıp bize oynatıyorlarsa helal olsun o ayrı. Ama bu veriler benim için yeterli değil. Neden Çin ile ilgili bişey yok. ya da Hindistan veya Rusya. Neden daha büyük olayları kaçırdı o zamanda gelip bizim Maraş'ı bildi. Hoş Maraş' sağır sultan duymuştum o ayrı ya neyse.
Ben komplo teorilerine inanmıyorum.
Resmen para için şekilde şekle giren zavallılar... savaşın içine koy bakalım nasıl topuklayarak kaçacak delik arayacak... resmen paylaçoya dönderdiler seçimler, partileri, politika... doğru dürüst yöneten biri olmazsa...
Aslında tersten baktığımızda da şunu görüyoruz; biz planladığımız çoğu şeye bakın nasılda gerçekleştirdik mesajı vererek, hem insanları ürkütüp hem de olmadığı kadar güçlü göstermeye çalışarak insanları kontrol altında tutan bir sistem.

Krhanet mi kurgu mı bilmiyorum ama bu da var.
Bu basit bir çizgi film değil içinde birçok gerçek anlamda konuları açık ediyor.. komplo teorisi vs değil asla.. komplo denenler birer birer çıktı tabiki görmek isteyenee..
Çizgi filmlerin çoğu zaten siyasiler tarafından manipüle yapma amaçlı yayınlanır. Soğuk savaş dönemlerinde çıkış amacı buydu. Çizgi filmler hiç hafife alınacak şeyler değil
yani inanmakdan ziyade ne yasasak meger bu cizgi dizide varmis diyerek karsimiza getiriyorlar :)))
Yani bazıları tutuyor. Ama dünya genelde tekerrürden ibaret. Zaman zaman benzer şeyler hep oluyor. Bunları bilen binlerce insan var
Zaten önceden olacak olaylar ile ilgili şifreli bilgiler vermek amaç. Kehanet değil bunlar. Planlanmış hepsi.
Ben filmi bilirim ama izlemedim. Biri demişti ki bu bölümler bu olaylar olduktan sonra eklendi falan. Ben filmi bilmem bilenler yorum yapsın.
yani çok mu tahmin ediyorlar yoksa bir senaryo var dünyaya dahil herkes onumu uyguluyor bilemem elbette..
bazı şeyleri ilginç buluyorum
Kehanet değil oldukça planlı yapılan bir kurgular silsilesi.
Dizayn, tasarım.
Yazılmış senaryo, her şeyin bu kadar planlı olduğunu görmek ürkütücü oluyor.
Ya önce yaşanıyor daha sonra çekiyorlar Al sana yaşanmış şey gibi gösteriyorlar
Onlar kehanet değil. Yapacakları şeyleri önceden söylüyorlar ve kimsenin s*ikinde değil. Adamlar göstere göstere ülkenin güneydoğusunu depremle yıktı. Daha halen kehanet diyorsunuz.
Inanmak istemiyorum ama bu kadar da tesadüf olur mu
Kehanet değil plan proje
Bu durumda zombilerde günün birinde gerçek olacak yuppii shsh
Geleceği biliyprlar lafı palavra geleceği şekkilendiriyolar lafı doğru onu ayırt edin
Olabilir, ama o zaman bunlar kehanet olmuyor , planlanmış şeylerdir
Yazılmış senaryoyu oynamak zorunda olduğumuzun ne zaman farkına varacağız.
Evet bir zamanlar duymuştum cok da şey etmedim
İnanırım. İnanılmayacak gibi değil ki, çokca tutuyor.
Adamların her yaptıgı çıkıyor , inanmamak elde değil 🤔
Maraş depremini de bildiler aklımda deli sorular haarp
Kehanet olayı bende önce çarpıntı ardından da öfke yapıyor. Rastlayınca kulaklarımı kapıyorum.
Yani kesin bir dille inanırım diyemem ama olasılık olarak kuvvetli geliyor. Kulak ardı etmem, önemserim.
Zamanında Yahudilerin kökünü kurutmaliydim bunlar hep onların işi
2000'den beri bölüm yapiyorlar tesadüftür muhtelen
Valla çoğu olaylardan sonra servis ediliyor
Kehanetlere pek inanmam
Beynimi yakıyor bu o çocukları.. 😵💫
Hepsi planlı inanmıyorum
Yapacakları şeyleri önceden gösteriyorlar millet buna kehanet diyip kendini avutuyor.
İnanırım genellikle senaryoları ileride oluyor.
İnanmıyorum yaa
Adamlar ne diyosa çıkıyo inanırım tabi 😄
Onlar kurguluyor insanlar da oynuyor
Duymuştum bu kehanetleri
İnanmıyorum kehanet olamaz
Bu kehanet değil de planlı yapılıyor demek
Artık inanmaya başladım
Valla enteresan gelmiyor değil.
inanmıyorum bunlara
Hiçbir olay tesadüf değildir...
Tutuyor söyledikleri.
Simpson CIA ürünü olabilir