Diziler & Filmler Aliye vs Zerda? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu iki diziyi özlediysen hangisi daha güzeldi Aliye Daha Güzeldi Zerda Daha Güzeldi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Aliye vs Zerda? Cevapla Dizi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 597 cevap paylaştı. O teyze höş höş diyordu aliye dizisinde hoşuma gidiyordu 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İkbal mi Yorumla Ksproff +1 yıl Hatirlayamiyorumki Yorumla
Yiğitcan-1907 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kıraçın şarkıları tabi ki sjdjdjjdjsjs 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Ama dizi olarak hangisi Güzeldi Yorumla Yiğitcan-1907 +1 yıl Aliye Yorumla Soran +1 yıl Olabilir çünkü Zerda Doğu Dizisiydi peki dizi müziği olarakta mi Aliye derdin Yorumla Yiğitcan-1907 +1 yıl Hayır, Zerda dizi müzikleri kesinlikle Ali Tufan Kıraç'ın en güzel eserlerindendi. Binbir Gece dizisi müzikleri de öyle tabi. Yorumla Soran +1 yıl Birbirine gece ve sonbahar da kiracının ama sadece jenerik calıyordu Yorumla
Geminism Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Hangisi daha kötü karar veremedim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye öyle dediniz Yorumla Geminism +1 yıl Biri daha iyiyse diğeri daha kötü olacak çünkü Yorumla
KaRa-MaSKee Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl zerdayı izlemişim bazı bölümlerini 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aliyeyi izlemiş miydin Yorumla KaRa-MaSKee +1 yıl baş rolü biliyorum ama bir bölümünü dahi izlemedim :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
O teyze höş höş diyordu aliye dizisinde hoşuma gidiyordu
İkbal mi
Hatirlayamiyorumki
Kıraçın şarkıları tabi ki sjdjdjjdjsjs
Ama dizi olarak hangisi Güzeldi
Aliye
Olabilir çünkü Zerda Doğu Dizisiydi peki dizi müziği olarakta mi Aliye derdin
Hayır, Zerda dizi müzikleri kesinlikle Ali Tufan Kıraç'ın en güzel eserlerindendi. Binbir Gece dizisi müzikleri de öyle tabi.
Birbirine gece ve sonbahar da kiracının ama sadece jenerik calıyordu
Hangisi daha kötü karar veremedim
Niye öyle dediniz
Biri daha iyiyse diğeri daha kötü olacak çünkü
zerdayı izlemişim bazı bölümlerini
Aliyeyi izlemiş miydin
baş rolü biliyorum ama bir bölümünü dahi izlemedim :D