Diziler & Filmler Şu an izlediğiniz diziler hangileri? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor You dizisini izliyorum. Güncellemeler+1 yıl gncll Şu an izlediğiniz diziler hangileri? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 393 cevap paylaştı. better call soul last of us ve ayak işlerini izliyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl güzel diziler Yorumla
Blacklonghair Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ben hâlâ american horror story izliyorum bitiremedim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl baslamadim Yorumla
Jealous_14 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeni sezon başladı mı ya ben 2 sezon izlemiştim güzel dizi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl valla ben ilk sezona yeni başladım. haberleri çıkmıştı yeni sezon için ama hatirlamiyorum Yorumla
Vakt-imerhun Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl How to Get Away with Murder izliyordum bugün bitti 😪 0 25 Yorumla Soran +1 yıl Bakinmistim Yorumla Vakt-imerhun +1 yıl Beğendin mi Yorumla Soran +1 yıl çok sarmadı. sen begenmissin Yorumla Vakt-imerhun +1 yıl Annalise karakteri beni benden aldı Yorumla Vakt-imerhun +1 yıl Nate frank bonnie 🙂 bitmesi üzdü Yorumla Soran +1 yıl ilk bölüme baktım. o kadar hatırlamıyorum:) Csi izledin mi Yorumla Vakt-imerhun +1 yıl O ney izlemedim. Öneriye açığım Yorumla Soran +1 yıl polisiye katili bulmak için çalışan ekip Yorumla Vakt-imerhun +1 yıl Aşırı korkunç sahneler yoksa bakabilirim Yorumla Soran +1 yıl arada olabiliyor. boş ver öyleyse. Yorumla Vakt-imerhun +1 yıl El kol bacak kesme yoksa izlerim onlara dayanamıyorum bir tek. Yoksa silahlı saldırı adam yaralama beni korkutmuyor. İnsanlar tek parça olsun yeter Yorumla Soran +1 yıl malasef dediklerin oliyor. rahatsız eder. hangi tür seviyorsun? Yorumla Vakt-imerhun +1 yıl Mr monk izledim mesela. Polisiye dizileri seviyorum eğer çok canilik yoksa Yorumla Soran +1 yıl mink güzeldir. turk versiyonu da yapılmıştı. polisyde favorim Endeavour. İngiliz polisiye Yorumla Vakt-imerhun +1 yıl Galip dervişti Türk versiyonu da mr monku izleyince çok beğenemedim onu. Bakacağım inşallah teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl evet galip derviş. asli gibi olmaz tabi Yorumla Vakt-imerhun +1 yıl Engin günaydının oyunculuğunu sevdim de yanındakiler 😪 Yorumla Soran +1 yıl çok iyi oyuncu. engin günaydın diyince hemen aklıma 10000 adım dizisi geldi Yorumla Vakt-imerhun +1 yıl İlk defa duyuyorum Yorumla Soran +1 yıl https://www.gain.tv/t/KApOnQZo/10-bin-adim Yorumla Soran +1 yıl paralı platformda Yorumla Vakt-imerhun +1 yıl Paralı platformlarla işim olmaz 🤣 Yorumla Soran +1 yıl internette izleniyor ama:) Yorumla Vakt-imerhun +1 yıl Evet öyle bakıyorum bende ama duymamıştım teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl rica ederim Yorumla
lara8090 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Camdaki kız Yalı çapkını Ateş kuşları Ömer Çöp adam 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bütün popüler yerli diziler Yorumla
mrymarya4 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Yalı çapkını, kızılcık şerbeti 0 1 Yorumla Soran +1 yıl guzel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
better call soul last of us ve ayak işlerini izliyorum
güzel diziler
Ben hâlâ american horror story izliyorum bitiremedim
baslamadim
Yeni sezon başladı mı ya ben 2 sezon izlemiştim güzel dizi
valla ben ilk sezona yeni başladım. haberleri çıkmıştı yeni sezon için ama hatirlamiyorum
How to Get Away with Murder izliyordum bugün bitti 😪
Bakinmistim
Beğendin mi
çok sarmadı. sen begenmissin
Annalise karakteri beni benden aldı
Nate frank bonnie 🙂 bitmesi üzdü
ilk bölüme baktım. o kadar hatırlamıyorum:) Csi izledin mi
O ney izlemedim. Öneriye açığım
polisiye katili bulmak için çalışan ekip
Aşırı korkunç sahneler yoksa bakabilirim
arada olabiliyor. boş ver öyleyse.
El kol bacak kesme yoksa izlerim onlara dayanamıyorum bir tek. Yoksa silahlı saldırı adam yaralama beni korkutmuyor. İnsanlar tek parça olsun yeter
malasef dediklerin oliyor. rahatsız eder. hangi tür seviyorsun?
Mr monk izledim mesela. Polisiye dizileri seviyorum eğer çok canilik yoksa
mink güzeldir. turk versiyonu da yapılmıştı. polisyde favorim Endeavour. İngiliz polisiye
Galip dervişti Türk versiyonu da mr monku izleyince çok beğenemedim onu. Bakacağım inşallah teşekkür ederim
evet galip derviş. asli gibi olmaz tabi
Engin günaydının oyunculuğunu sevdim de yanındakiler 😪
çok iyi oyuncu. engin günaydın diyince hemen aklıma 10000 adım dizisi geldi
İlk defa duyuyorum
https://www.gain.tv/t/KApOnQZo/10-bin-adim
paralı platformda
Paralı platformlarla işim olmaz 🤣
internette izleniyor ama:)
Evet öyle bakıyorum bende ama duymamıştım teşekkür ederim
rica ederim
Camdaki kız
Yalı çapkını