2. bölümde Farah'ın aşağı atılma sahnesi vardı ama atmadı. İzleyicileri büyük şoka uğrattı bu sahne :D Bazıları da böyle sahneleri görmekten çok rahatsız televizyonda..

2. bölümde Farah'ın aşağı atılma sahnesi vardı ama atmadı. İzleyicileri büyük şoka uğrattı bu sahne :D Bazıları da böyle sahneleri görmekten çok rahatsız televizyonda..

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hayır izlemiyorum. :D sahnede saçma zaten
Hayır sevmiyorum böyle sahneleri nedendir bilmiyorum yıllardır yapılan Türk dizilerine bir türlü ısınamadım ben şahsen..
Türk dizilerinin saçmalıkları, herkes netflix falam izliyor artık bunlar biraz ordan ilham alıp bişey yapsalar güzel olur ama nerdee
İnsanları cinayet ve intihara meyilli bir hale getirmekten başka bir katkısı olmaz.
Acaba daha 2. bölümde başrol oyuncusu ölecek mi diye heyecanlanan oldu mu merak ediyorum :P Game of Thrones bile bu kadarına cesaret edemezdi.
ay hiç sevmiyorum türk dizilerini ya gene bak mıymıy sonuçsuz sahne yabancı dizilerde mesela o kadın yerdeydi çoktan
IQ ortalaması 88 olan bi ülkede zaten en fazla böyle diziler çıkar işte. Video neymiş diye bakayım dedim boşuna vaktimi çaldın
Bir dk bir dk ne sahnesi alsvksbdksbdksbdjdbkdvjd lolololollollollolollol
Kadının bir erkek tarafından hırpalanmasını ve hor görmesini anlatan bir dizi. Kısacası çöp.
Abartılacak kadar heyecanlı bi sahne değil xd
Ne güzel herkes hayatına devam ediyor bizim depremde hayatımız kaydı çok kıskanıyorum böyle soruları görünce. Benim yerime de izle 😔😔😔
Sacma bi dizi daha
Yerli dizi izlemiyorum
Çok klasik değil mi artık ya böyle şeyler
Başroller ölmez. Heyecan gereksiz.
ben pek sevmiyorum
Allah kahretsin bunları
Izlemedim ki
Farahta farah ama
Ne değişik diziler