Izleyenler vardır veya yoktur. Bir kadının hayatını anlatıyor. Evliliğinde iki mutsuz çift, cinsel yaşamlarında kabul görmek istiyorlar fakat aşık oldukları insana karşı sınırlarını zorlayan olmak. Ve işte o an geliyor Billie Brad e aşık oluyor, çılgınlar gibi seks yapıyor. Kendini onda buluyor aşık olduğu adam ve eşini aldatıyor. Bir karar vermek zorunda. Çok iyi aile babası eşi Cooper mı yoksa Aşık olduğu adam Brad mı !
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
şu an 2. sezonunu izlediğim bir dizi. Tam olarak bir karakter beni yansıtıyor diyemem. Ama tutkulu olması açısından Billie diyebilirim.
Billie üzülüyorum Brad ile şansız bir sonuca karar verdiler. Ben ilk sezonun final sahnesinde o kararı veremezdim reddedemez onu itemezdim 🙄
Kadının kafası aşırı karışıktı ya ne yaptığını bilmiyordu eşiyle de mutlu değildi bi yandan da eşine acıyordu aslında üzmekte istemiyordu.
Evet, su an çok üzgün. Bir arayış içinde benim tahminim ( 2. sezon 6. bölümdeyim) eşine cooper a geri dönecek 🤔
Bende dün 2. sezon birinci bölümü bitirdim Brad ile karşılaştı en son bir mekanda tesadüfen
Evet, küçük sürprizler olacak 😊 Tabi bu onlar için sıradan bir şey bizim toplumumuz kaldıramaz bunları 😊
Bu hafta başladım 4. Bölümdeyim çok beğenmedim ama bitiricem kimseyi kendime yakın bulmadım
Bende çok beğenmedim sadece hikayesi hoşuma gitti. Aşık olduğun insan ile mi sevişmek yoksa zorunda olduğun için mi sevişmek 🤔
İzlemedim henüz o diziyi.