Serenayla Kıvanç uyumu çok güzel. İlk buluşmada gittikleri düğünün yıldızı olmaları ayrı bir detaydı. Çok eğlenceli bir sahneydi.

Serenayla Kıvanç uyumu çok güzel. İlk buluşmada gittikleri düğünün yıldızı olmaları ayrı bir detaydı. Çok eğlenceli bir sahneydi.

Çok tatlılardı, belki de birçok kişinin hayalini gerçekleştirdiler, birbirlerini tanımayan iki kişi ilk kez buluşuyor ve yine birbirlerini tanımayan bu iki kişi tanımadıkları kişilerin düğününe gidiyor, ortamı renklendirdiler, hemen kaynaştılar tanımadıkları kişilerle, öyle doğallardı ki, bilhassa Aslan'ın damada kolunda ki saati hediye etmesine kalbimi bıraktı, eminim ki damat bey o saati de kısa süre içinde bile tanımış olmasına rağmen Aslan'dan anı kalsın diye aldı. Aslan'ın inceliğine bayıldım.
Bence çoğu sevgili adayları ilk buluşmada tanımadıklarının düğüne gidip böylesine bir çılgınlık yapıp ortamı renklendirmek ister, böyle güzel, farklı bir anı bırakmak isterler kendilerine, kaç kişinin hayalini yaşadılar , çok tatlılardı, kalbimi bıraktım o sahneye 😍
O sahneyi bilmiyorum ama birçok yabancı romantik komedi filminde olan bir sahnedir. Ben de zaten ne zaman kalabalık bir düğün görsem araya kaynak yaparım. Çok zevkli bir şeydir. En iyi görünümünde yüzlerce insan, bambaşka kişilerler ama aynı şeylerin peşindeler. Şu anki sevgilimle daha taze olduğumuz sıralar bir düğüne kaynak yapmıştık. Eğlenceliydi cidden 🙂
Bu anı yaşamaktır. Bazı şeyler kılıfına uysun diye bir araya gelinmemeli. Neymiş ilk buluşmada cafeye gidilip sohbet edilirmişmiş... Bence müzede buluşmak daha mantıklı, genel kültürünü ölçmek lazım. Tarih sevmeyenle olmaz.
Hayır gitmem tabi ki, yani ilk buluşmada olmaz zaten ben genel olarak düğünü sevmediğim için de gitmezdim. ama herkesin de kendi kararıdır. yani gitmek isteyen eğlenceli bulan yine de gidebilir bence bunda bir sorun yok ama ben kendim gitmezdim.
Cevap
29Cevap
hayır gitmem düğüne ilk buluşmada
Bence ilk buluşmada düğüne gitmek garip hissettirir ama olabilir yani neden olmasın.
Sevdim ya çok tatlılar dı😄
Lise zamanında kızlarla yapardık böyle delilikler dersi kırar tanımadığımız düğünlere giderdik..
Hayır gitmem dizi de çok saçmaydı her şey çok hızlı ilerliyor belki güzeldir diye izlemek istedim pişman oldum
İlk buluşmada neden normal bir yere gitmiyoruz illa saçma sapan yerlere mi gitmemiz lazım kabul etmemm
Şöyle Türk dizilerinden gına geldim artık. Son 9 senedir izlemiyorum hepsi birbirinin aynı salaşlıkta
Medcezir geldi benim aklıma. orada da tanımadıkları insanların düğününde oynama sahnesi vardı..
kesinlikle eğlenceli bir sahneydi. Neden olmasın ya gidilir
O anki duruma bagli gidilir niye gidilmesin bir pasta yer cikariz
Değişik senaryo yaratmak maksat. Kimse böyle bir saçmalığı yapmaz ama bizim milletimiz biraz özenti budalası oldukları için her şey beklenir.
Bunu ben arkadaşlarımla planlıyorduk. Ilk defa biriyle dışarı çıkacaksam gitmem ya
çok saçma bir kurguydu. Gereksiz bir detay ve sahneydi. Puanım 2/10
Neden olmasın farklı bir atraksiyon farklı bir anısı kalır
Guzel bir sahne ama bu kadar pahali bir yapimda hele de ilk bölümde hollywood klişesini yapmalari hoş olmadi. Taklkt illaki olacak ama bu kadar net olmamaliydi.
Ben bizim akrabaların bile düğününe gitmiyorum elin düğününe mi gidicem ksfk
Yemek yemeye gittik biz 100 lira da para verdik. 😂
Ne kadar kötü bir dizi izlediğime pişman oldum. Çok saçma.
Dizi cok güzeldi evet dizi cukura benziyor dogru ama 2..3... bölüm tanitim bölümü olur sonrasinda yavas yavas baslar
ELimi İstediqim Kadın Tutarsa Neden OLmasın Bu Mümkündür.
Bizde bir söz var çağrılmamış düğüne p.. uştlar gider diye
Off seni her gördüğümde ojeemin renginee baak diye söyleniyorum fkgkfjvj
Serenayın yerine başkası olmalıydı.
Hayır gitmem, zaten sevmiyorum
Ben gitmezdim hele tanımadığım biriyse 👎
Tanıdıklarımınkine bile gitmiyorum
Türk dizisinin maks tanışma şekli 🤦♀️
Güzel aktivite yapılır
Giderim kurtlarımı dökerim
Dizi sonuçta saçma gitmezdim
@black_ww 😂😂 napcaz tanımadığınızin düğünde yemekli bisiler olsa.
@black_ww horon teperis hdjddjd
Halay başı olabilirim 😂
Dizi izledim ama pek sarmadı
cok guzeldi
Gitmezdim
Düğün sevmem
güzel olmuş beğendim
Hayır gitmem
Giderim
Gitmem heralde ya
Yok daha neler))
Biz gitsek kovarlar