Benim için Yeşil Yol filmi bu alanda nadir yapımlardan birisidir belki aman aman ağlatmasa bile insanın kalbine dokunan harika bir finale sahipti.

Benim için Yeşil Yol filmi bu alanda nadir yapımlardan birisidir belki aman aman ağlatmasa bile insanın kalbine dokunan harika bir finale sahipti.
Evet var tabi ki Avengers end game filmini çok seviyorum çünkü benim için anlamı olan duygusal bir film kendsii. genel olarak marvel evreninin 22. filmi yanlış hatırlamıyorsam bazı iyi karakterlere veda etmek ve yıllarca izlediğim kahramanların birlikte sonkez mücadele ettiğiniz izlemek beni oldukça ağlatmıştı özelilkle şarkıları da oldukça duygusaldı benim için. bunun dışında tabi ki de joker filmi var Joker zaten baan en çok benzeyen süper kahraman yani daha doğrusu karakter diyebilirim bu yüzden de joker filmi de beni ağlatmıştı oldukça yani karakter işlenişi harika ve müzikleri de çok güzeldi.
Kefernahum filmi beni o moda sokmuştu ağlamasam da baya duygulanmıştım. Gerçekten herkesin izlemesi gerektiğini düşündüğüm hayat mücadelesini anlatan bir film.
Birkaç film beni hüzünlendirdi ama ilk defa Naim Süleymanoğlu nun hayatını anlatan filmde ağlamıştım. Biz Bulgaristan Türklerine yapılan zulmü anlatan sahneler beni derinden etkilemişti
Ayla filminde de yeşil yol filminde de mucize filminde de ağladım. Benim ağlamam için ölüm olması hastalık olması yetiyor zaten. Evim sensin filminde de ağlamıştım
Başka, bu kadar mı :D
Unuttuklarım vardır muhakkak şimdi film listeme gidip bakmadım😅🤷
Cevap
18Cevap
Yedinci Koğuştaki Mucize’ye baya ağlamıştım ama beni en çok Ağlatan film Aynı Yıldızın Altında olmuştu
Bu film
" ağlatmayı balarmış" dendiğine göre bu sorunun muhatabı zor ağlayan insanlar olmalı.
Nitekim ben Kung Fu Panda' ya dahi ağlayabilen bir insanım... :)
balarmak ne demek bilmiyorum :(
Üff bir film izledim, ağlamak ne kelime yani. Avatar mavili kekim 🌊 O film çok hoşuma kaçtı ve baya etkileyiciydi de. Yane o filmde ağlamıştım
Ben sulu göz bir insan olduğum için canım isteyince her filme ağlayabiliyorum yeter ki o an duygusal bir sahne ve ona uygun güzel bir müzik hazırlanmış olsun
Saymakla bitmez o listem ama Babam ve Oğlum'un aynı sahnesine hala ağlarım.
"İnsanlar büyüyünce, hayalleri küçülür mü baba?"
Yeşil yol bir de 7. koğuştaki mucize. Tam olarak Memo asılacağını anladığı sahne var ya… Beni benden geçirdi 😐 Tekrar izleyesim geldi o filmi
7inci koğuştaki mucize, evim sensin, sevginin gücü (hint filmi), can dostum diye bir film bir de
Naim süleymanoğlunun filmini izlerken ağlamıştım en son. Nasıl şartlarda yetiştiği, gördükleri zulümler, beni çok etkilemişti.
bende cogunda agladim piyanist te de ağlamıştım ama yesilyolda ki elektrikle idam sahnesinde ayyy cok körüydü ve ki o ölmeyi hiç haketmemisti
Beni ağlatmak çok zor 😄ağlamak korkmak yok.. Ama çabuk gülerim yapım böyle.
Beni ağlatan bir flim olmadı olacağınıda sanmıyorum😄
Odd Thomas
Zaman yolcusunun karısı
Senden bana kalan
Robot adam
Gifted ama sonu iyi bitti.
Zavallı, Canım Kardeşim, Eşikiya, Yeşil Yol, Piyanist, Çizgili Pijamalı Çocuk, Hachiko
Mucize, 7. Koğuşta ki mucize, Beyaz Melek, Halam Geldi...
Çok var. Zaten oldukça duygusal biriyim hemen ağlarım.
Ağlamam için film konusundan çok içinde bulunduğum duygusal durum önemli…
Demir kadın neslican sinemdada izledim ve...
Ayla be ya 3 kere izledim hepsinde honkure honkure ağladım
Yeşil yol ve Eren Bülbül'ün filmi gerçekten hiç bir filmde bunlar kadar ağlamamıştım.
Ağlatmamis film yok 😂 duygusal olmak böyle bir şey olsa gerek
Yeşil yol ve görseldeki film ilk aklıma gelenler şu an waffle gömerken fazla dusunemiycem😋
Ben duygusal sahnelerdd genelde aglarim.. cok aptlaca buluyorum bunu acikcasi ama engel olamiyorum
Her filmde değil, fakat bazı duygulu filmlerde evet.
Ben balık Burcu olduğum için genelde her dizi film duygusal sahnede duygusal oluyorum 😂
Var... Ghajini filmine saatlerce ağladığımı hatırlıyorum...
Bi küçük eylül meselesi, filmin sonlarına doğru göz yaşı döktüm.
ağlamam bir film dizi için ama kurtlar vadisiinin film ve dizileri hep duygulandırır ehehe
Var. Titanik. Tam jack in donup suya düştüğü an ağlamıştım.
Yaşamın kıyısında, kefernahum, yerdeki yıldızlar, 7. kogustaki mucize
Yeşil yol
Çizgili pijamalı çocuk
Canım kardeşim
Kefernahum
Yeşil Yol, Ayla, Babam ve Oğlum, Şimdi ya da Asla.
Çok var ya titanic ten çok etkilenmiştim. ama çok fazla var.
Enes batur hayal mi gerçek mi'de enes kötüye dönüşünce ful sonuna kadar ağlamıştım...
hayır olmadı ağlamamak için kendimi hep zorladım
Black. Ayrıca uyarlaması da var: Benim Dünyam. Beren Saat'in başrolde oynadığı muazzam bir film.
Beyaz meleği ne zaman izlersem ağlarım (kuyumcu soygunu sahnesi) geçen de kibritçi kız çizgi filminde ağladım bir sürü var aklıma gelmiyor ama en cringe olanı adanalıda Maria öldüğü zaman küçüktüm gerçek sanıp ağlamıştım
Birde Dilberay
7. koğuşta çok ağlamıştım ortada bir çocuk olunca daha çok etkiliyor..
better days filmini izlerken 3 kere ağlamıştım bence izlemelisin :D
dizi filim değil de oyun oldu ya
Özge Gürelin bir filmi vardı, annem diye
Babam ve oğlum ciğerimi sökmüştü
The Theory of Everything
Elvis abi her izlediğimde ağlarım
Ayla, yeşil yol, mucize-mucize Aşk..
7nci koğuştaki mucize
Ayla
Aşk sana benzer
Evim sensin
Güneşi Gördüm, Mucize Aşk.
Bu film oldukça. huzunlendirmisti beni
Sanırım yok, hüzünlenirim ama ağlamam
Canım Kardeşim, Leon, Kefernahum
Yerli filmlerden kesinlikle "7. Koğuştaki Mucize"
Hayat güzeldir sonunda çok ağlamıştım
Sulu göz olduğum için çoğu aşk filminde ağlarım.
Ben sulu gözüm ya cogu filme aglarim
Var Ayla
Yüreğine sor
Acıklı filmdi evet
Evet birkaç tane
Oo çok var
Çok var
Yeşil yolda bende aglamistim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?