Güncellemeler
+1 yıl
Biri film önersin yalvarırım
Şövalyeler olsun uzaylılar ile savaşsın, aksiyondan kalbim ağzıma gelsin ama arada da ağlayayım. Sonra dev yaratıklar gelsin, Şövalyeler kanlarının son damlasına kadar savaşsın ve ölsünler. Daha sonra dünyaya kötülük hakim olsun, yüzyıllar boyu işkenceler süregelsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben ınception filmini önerebilirim. söylenebilecek fazla bişey yok filmi başlatın tabi sinema hastası olupta izlememişseniz gerilimin aksiyonun görsel şölenin oyunculuk kalitesinin keyfini çıkarın film bitincede arşivinizdeki ve hafızanınızın bi kenarında of be ne filmdi diyecek kıvama gelirecek şekilde kendinizi hazırlayın şiddetle tavsiye ediyorum çok pişman olursunuz iyi seyirler... Rüya içinde rüya onun içinde bir rüya daha , Yoksa hayatımız bir rüyadanmı ibaret? Peki ne zaman bu rüya bitecek, ne zaman gerçek hayat başlayacak? Nasıl bir kurgudur gerçekten muhteşem ya ne kadar izlesemde sıkılmam bu filmi tam bir başyapıt. İmdb puanıda hakkını veriyor zaten
İlk çıktığında izlemiştim gerçekten insanı defalarca düşündüren bir yapım.
Tam aradığım filmin tarifini yapmışsın. Seni tatmin eder mi bilmiyorum ama hobbit film serisini önerebilirim. Yüzüklerin efendisi'nin bir önceki kısmını anlatıyor yüzüğün billbo tarafından ilk bulunuşunu falan. Bu da 3 bölümlük bir seri. Yüzüklerin efendisi kadar çok bilinmiyor ancak ben yüzüklerin efendisi'nden daha çok beğenmiştim mesela.
Evet harika bir seri ama izledim işte.
Demin öylesine bir film açtım Türk filmi Koğuş Akademisi şu an midem bulanıyor. Asla izlememeniz gereken filmler listenize ekleyebilirsiniz
Bende hem çok yemek yiyip hemde kilo almamak istiyorum
Bedenlerimizi takas edebilseydik bu hissi bir kaç gün yaşamana izin verirdim
Ah be tüh
Len
@Hayatınanlamınedir23 noldiii