Kanada toronto ve ozark gölünün ordaki vintage evler aşırı hoş. Diziyi bitirdiğimden beri oraya bayıldım

Kanada toronto ve ozark gölünün ordaki vintage evler aşırı hoş. Diziyi bitirdiğimden beri oraya bayıldım

Ozark ambiyansın gerçekten de çok hoş. Bende doğa ile iç içe olan bir yerde yaşamak isterdim. Gerçekten de insanın için çok başka bir huzur kaplıyor. Aklımda bunun gibi birçok yer var. Mümkünse insanların çok daha az olduğu yerlerden oluşan..
Ben en çok Amerika da yaşamak istiyorum aslında Amerikanın florida veya new york şehirlerinde çünkü genelde Amerika kültürü ile büyüdüğüm için yani filmler ve şarkılar ile birlikte bu yüzden küçüklükten beri bir sempatim var Amerikaya karşı bu yüzden de bir gün yaşayabilirsem Amerika olurdu aynı şekilde Los Angles şehrini de seviyorum daha çok.
Amerikanın vintage yerlerini seviyorum yüksek binalı değilde böyle kovboy dizi filmlerindeki gibi villa ve müstakil evli kasabalar
Cevap
6Cevap
paran varsa uni oku kanada da okul bitince calisma izni + oturum alabiliyon 3 yil sonrada vatandaslik. bu bilgileri sana saglayan kişi olarakta benle evlenip oraya gelmeme yardimci olursun artik.
New york git gel yapiyorum ama daha çok orada kalmayi isterim
Yeni Zelanda da yüzüklerin efendisinin çekildiği yerler olsa yaşamak isterdim.
Yaşamak istediğim yer Londra olabilir, nitekim yaşadım da..
benim de en çok yaşamak istediğim yerler Norveç ve Finlandiya diyebilirim
Amerika diyorum
Beni koyumun yagmurlarında yıkasınlar
İtalya ya da isviçre.
İsviçre ya, başka gelmiyor aklıma şu an.
Switzerland
İsviçre'de bir köy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?