Boşanıcaksam bile önce yaparım. Evlilik içinde cinsellik olmaması çok büyük skandal. İyi ferit sinirle demiyo bu benim karım değil ki diye. İyi çocukmuş ben sinirle söylerdim hemen
Çocuk benimle yatmadı derse töresel mevzu değil medeni hukuk da tek celsede boşar. Avuçlayıp antepe dönüp baba dayağı yer. Alt tarafı yakışıklı bir çocuğa vericek atla deve değil
Eşit olsalar öyle ama kız baya baba dayağı yiyp antepte köle gibi yaşayan bir kız. Premses değildi evlenmeden sıkıntı o. Mevcut haline şükretmesi gerektiği gerçeği ortada yani. Yoksa ben pelini de feriti de 10 kere gebertmiştim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Annem yüzünden izliyordum sonra bu soruyu gördüm jxjdjfkd
Ablası haklı bence
Seyran da haklı. İfakatin ayağını da kaydırdı iyi yaptı. Ama heran göte gelebilir hemen yatması lazım yoksa eli iyi şu an
Neyden rahatsız oldun
Çocuk benimle yatmadı derse töresel mevzu değil medeni hukuk da tek celsede boşar. Avuçlayıp antepe dönüp baba dayağı yer. Alt tarafı yakışıklı bir çocuğa vericek atla deve değil
şu diziyi hiç izlemedim ama bi sahnesine bile denk geldiğimde resmen rezalet. izlerken utanıyorum
Bırak bu işleri de izle
Yani evlilik cinselliktir sonrada neden başkasıyla diyor
Aynen. Hiçbişey iddia edemez ortaya çıkarsa
Ya işte çoğu evlilik böyle cinsellik yok ya da az
İlgisiz eş olursa kesinlikle aldatmadan bosamamak gerek
Sanki çirkin eğitimsiz ve fakirmişsin gibi geldi
On yargıların ile mutluluklar
lan diziyi boş ver sen kendi seks hayatından bahset :D
Niye bahsedeyim?
bilmem, canın sıkıldıysa bahset işte, gerçekçi soru sor :)
Sanane awk sorum bu ve gerçek şu an da yayınlanıyo
yat uyu loo
Bizimkiler yüzünden mal gibi oturduk ailecek onu izliyoruz 😀
Tipler güzel seyir zevki veriyor
Vallahi bilmiyorum bugün ilk kez izliyorum anlamadim daha bisey
Hayır çok normal.
Nasıl normal ya? Evden kıskanıp öbür kızı atıyo ama sorsan karı koca değiller
Ferit önce kocalık yapsın.
Eşit olsalar öyle ama kız baya baba dayağı yiyp antepte köle gibi yaşayan bir kız. Premses değildi evlenmeden sıkıntı o. Mevcut haline şükretmesi gerektiği gerçeği ortada yani. Yoksa ben pelini de feriti de 10 kere gebertmiştim
Oh olsun Ferit'e. Umarım hiç birlikte olmazlar. 🙂
Kime oh oluyo ya. Kız feci halde dezavantajlı şu an
Ablacım çok da takma, dizi bu.
Sen olsan kralını yapardın dimi
Hem de panikle aradan çıkarırdım. Göte gidicek feci halde
Kızım dizi o dizi dkdkdkdk
Yoo gerçek hikayeymiş
İnandınmı peki bu duruma gerçek hikaye olması dizi olduğu gerçeğini değiştirmiyor dmdmdmdm
Metresi vardır. Trip atıp vermiyosa %100 haklı, hiç vermediyse götte
Mantıklı bence boşanırsa hala kız kalır
Dul olcak yine de. Bu tarz mevzular toplumsal o yüzden eski sevgilisi ile evlenmeyecekse pek anlamı yok
olay ne ki anlamadim
Anlaşmalı ve zorunlu evleniyolar o yüzden yatmıyolar ama boşandıkları da yok hoşlanmaya da başladılar. Yatmaları lazım yani artık fazla nazlanmadan
isterlerse yapar ya milletin seksi bizi mi gerdi zaten hic yasamadim birde yasayan ya da yasama ihtimali olan kisileri mi konusayim 😂
Konuşma, seksi hayatından total olarak çıkar varlığını reddet
bir kere yasamadan neden cikartiyorum ya banane 😂
Ne anlatıyorsun
bunlar kim be
Yalı çapkını. Atasaylarmış sanırım
himm anladim. cinselliksiz evlilik mi olurmus. tabi hemen bosanirlar
İşte boşanamıyolar töresel keko mevzular
himmm