Merhaba. Herkese iyi akşamlar dilerim. ✧
Kısa film izlemeyi sever misiniz? Beğendiğiniz kısa filmleri paylaşabilirsiniz, izlemek isterim.
Paylaşımlarınızı bekliyorum.
Merhaba. Herkese iyi akşamlar dilerim. ✧
Kısa film izlemeyi sever misiniz? Beğendiğiniz kısa filmleri paylaşabilirsiniz, izlemek isterim.
Paylaşımlarınızı bekliyorum.
Merhaba kısa film izlemeyi genel olarak pek tercih etmiyorum ben. çünkü kısa filmler genelde biraz amatör gibi olabiliyorum. yani tabi ki hepsi aynı değil ama genel olarak öyle.
ben daha çok normal film ve dizileri izlemeyi daha çok seviyorum diyebilirim. yani zaten çoğu Oscar seçileceği azman kısa filmlere bakıyor8um orada oscar alan bir çok film oluyor genelde onları izliyorum ben yani fragmanı ve filmin konusu ilgimi çekerse direk izliyorum ben. benim en çok sevdiğim kısa film Audible: Engel Tanımayan Başarı: Amaree McKenstry-Hall, AUDIBLE’da Maryland Sağırlar Okulu’nun kazanan futbol takımının bir üyesidir. Takım birkaç sezon süren bir galibiyet serisi yakalamıştır. Ancak Amaree’nin son yılında beklenmedik bir şekilde bir maçı kaybederler. Film bizi ekibin perde arkasına ve bazı oyuncularının, yani Amaree ve tezahürat ekibi üyeleri Jalen Whitehurst ve Lera Walkup’ın hayatlarına götürüyor. Jalen intihar eden ilk aşkını kaybetmenin yasını tutan bir gençtir. Ekip, Amaree’nin son maçı olacak olan büyük bir maça hazırlanarak kötü giden şanslarını tersine çevirmeye hazırlanır.
Merhaba günaydın. Emeğine sağlık, güzel bir cevap yazmışsın. Paylaşmış olduğun kısa filmi de bir hayli beğendim. Teşekkürler. 😇
Rica ederim dostum :)
Sıklıkla izlemem. Ancak üniversite dönemimde izlemiş olduğum bazı kısa filmler vardı. Bir tanesini de bu soruya ekleyeyim.
Bu kısa filmde, hem kendimden hem de içinde bulunduğum toplumdan bir yansıma buluyorum. İnsanın makineleşmesini isteyen, kendi doğrularına ve hayat standartlarına uymayan her guzel seyin yaftalandığı, imha edilmeye çalışıldığı, mutluluğa karşı sürekli bir mutsuzluk telkininde bulunmaya hazır olanların olduğu, aykırı olanın hep hor görüldüğü, insanların hep ayni dusuncelerde sabit kalmasını, değişmemesini, kendisine verilenlere harfiyen itaat edilmesinin istendiği bu hayat çarkında hepimizin bir kırmızı balonu vardır ya... Bu video da öyle işte... Bazılarımızda hâla var belki bu balon ancak bazılarımızın balonunu çoktan kaybettiğini düşünüyorum. Bu da ayrı bir konu tabii.
Kısa filmi izliyordum ama yarısında uyuya kalmışım. Telefon elimden kayınca uyuduğumu anladım. 😀
Beğendiğim ve listeme ekledim, teşekkür ederim.
Cevabınız içinse ayrıca teşekkür ederim.
Rica ederim, iyi geceleriniz olsun... 😊
Size de iyi geceler dilerim.
Teşekkür ediyorum... 😊
Ricalar.
Cevap
0Cevap
Film değilde kısa animasyonlar çok güzel oluyor, çoğu animasyon beynimi yaksada güzel oluyor eğlenceli.
Genelde kısa film izlemem ama üstteki kısa film ilgimi çekti. Güzelmiş.
Hc sevmem tam filme kapıldım iyice sardı diyorum pat bitio ne anladm ondan
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar