Merhabalar. Hayatımda pek büyük bir derdim problemim yok ama ruhum sıkılıyo ve ağlayasım var ne önerirsiniz?
Ağlatacak film de önerebilirsiniz?
Merhabalar. Hayatımda pek büyük bir derdim problemim yok ama ruhum sıkılıyo ve ağlayasım var ne önerirsiniz?
Ağlatacak film de önerebilirsiniz?
Çok hatırlamıyorum bir film izleyip ağladığımı ama yine de sana piyanist filmini önerebilirim zaten çok bilinen bir film Belki sen de izlemişsindir ama konusu da şöyle ülkesi esir alınan bir piyanist var daha sonra çeşitli zorluklarla karşılaşıyor kendisine Alman bir asker yardım ediyor bunları konu alıyor film, özellikle canlandıran kişinin bazı ağlama sahneleri var Sen de oturup beraber ağlayabilirsin o sahnelerde gerçek bir hayat hikayesi olması da ayrıca insanı duygulandırıyor
İzlemiştim teşekkür ederim
Ben Joker filmini izlemiştim en çok izlerken de ağlamıştım çoğu sahnesinde çünkü benim için çok duygusal bir filmdi. bu yüzden de bu filmi daha çok seviyorum oyunculuk da oldukça başarılı normalde süper kahraman drama filmi olmasın rağmen bence oldukça güzel bir film yani drama filmi bu yüzden şarkıları ve sahneleri oldukça duygusal bir film size de tavsiye ediyorum bunların dışında bir de kasımda aşk başkadır filmini izleyebilirsiniz bence. bu film de oldukça güzeldir aşk ve dram içeren güzel yapımlardan
Teşekkür ederim
Rica ederim
Cevap
2Cevap
Annem filmini izle yemin ederim çok duygusal film
Manchester by the sea
Duygusal film izle
Örneğin bi film var mı
Aşk laftan anlamaz
Sağol canım
Knk geçen Deli Bal izledim ağladım valla 🤧
Ben ona ağlamıyorum ya