Diziler & Filmler Lamb kuzu filmini izlediniz mi? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bir çiftlikte bir aile yaşıyor koyunlarından biri insan ve kuzu karışımı bir şey doğuruyor kadında ölen cocuğunun yerine kuzuyu büyütüyor? Güncellemeler+1 yıl Film Lamb kuzu filmini izlediniz mi? Cevapla Film Soruları Kadın Soruları Çift Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Ece13unies Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Açıklamayı okudum yarı insan yarı kuzu nasıl olabilir😱😱😱 0 11 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Yüzü kuzu bedeni insan Yorumla Ece13unies +1 yıl Hmm izleyeceğim tavsiye için teşekkürler Yorumla Ece13unies +1 yıl Bu arada saç rengini ve kesimini çok beğendim harikasın Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Kızıl kahveye boyamstm kakülü de kendm kestm tesekkürler Yorumla Ece13unies +1 yıl Gerçekten kendin mi kestin harika olmuş Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Evet kendm daha iyi kesiyorm en azndan istedigm miktarda Yorumla Ece13unies +1 yıl Rica ederim 🤗🤗 Yorumla Ece13unies +1 yıl Filmi izledim psikolojim bozuldu sayende teşekkür ederim 😂😂😂 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Selam ece biraz mistik bir filmdi beyin yakan kısımları vardı genelde diyalog cok yoktu yine de cok ürkunc degldi bence umarm hosuna gitmistir Yorumla Ece13unies +1 yıl Hoşuma gitti ama filmde konuşma neden çok azdi anlamadım 😅 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Görsellige daha cok odaklanmslar Yorumla
Agnus_Dei Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl nedense İsa Mesih'i hissettim 0 3 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Ne gibi mesela Yorumla Agnus_Dei +1 yıl İsa'da Tanrının kuzusudur. Dolayısıyla acaba filmde incile atıf var mı diye merak ettim. şey gibi, kuzuya bakan Meryem, kuzu İsa vs Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Evet ya olabilir mistik bir film Yorumla
BurakBeyDiyeceksiniz Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl İzlemeyenlere neden spoiler veriosun? 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Hepsini söylemedm Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 767 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 771 cevap paylaştı. ilginç 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Açıklamayı okudum yarı insan yarı kuzu nasıl olabilir😱😱😱
Yüzü kuzu bedeni insan
Hmm izleyeceğim tavsiye için teşekkürler
Bu arada saç rengini ve kesimini çok beğendim harikasın
Kızıl kahveye boyamstm kakülü de kendm kestm tesekkürler
Gerçekten kendin mi kestin harika olmuş
Evet kendm daha iyi kesiyorm en azndan istedigm miktarda
Rica ederim 🤗🤗
Filmi izledim psikolojim bozuldu sayende teşekkür ederim 😂😂😂
Selam ece biraz mistik bir filmdi beyin yakan kısımları vardı genelde diyalog cok yoktu yine de cok ürkunc degldi bence umarm hosuna gitmistir
Hoşuma gitti ama filmde konuşma neden çok azdi anlamadım 😅
Görsellige daha cok odaklanmslar
nedense İsa Mesih'i hissettim
Ne gibi mesela
İsa'da Tanrının kuzusudur. Dolayısıyla acaba filmde incile atıf var mı diye merak ettim.
şey gibi, kuzuya bakan Meryem, kuzu İsa vs
Evet ya olabilir mistik bir film
İzlemeyenlere neden spoiler veriosun?
Hepsini söylemedm
Hayır
ilginç
Nasıl guzelmi dizi
Hikayesi saçmaymış